Samen aangenaam oud worden

de leyhoeve echtpaarWonen in een prachtig appartement voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad. Er stroomt een riviertje voor de deur en het mooiste park van Tilburg is de achtertuin. In de voortuin staan luie stoelen klaar op een beschutte veranda en kinderen spelen in het park. Gezelligheid, warmte en Bourgondische gastvrijheid omarmen de bewoners als een warme deken.

Een droom? Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom. Projectontwikkelaar Roozen van Hoppe en internationaal aanbieder van zorg Senior Assist, gaan met verschillende partijen die de passie voor ‘Samen Aangenaam Oud Worden’ delen, die droom in Tilburg ook werkelijk verwezenlijken.

de leyhoeve appartement eduardstrang verhuizingenVanaf 2014 wordt aan de zuidkant van Tilburg in het Leijpark Woonlandschap de Leyhoeve gebouwd. Ouderen gaan hier wonen in een groene omgeving, aan het beekje De Leij, met het gelijknamige park naast de deur. Hun woningen zijn voorzien van alle gemakken, de service is gelijk aan die in een luxe hotel, maar met optimale zorg binnen handbereik wanneer die noodzakelijk is. Woonlandschap de Leyhoeve geeft vorm aan het nieuwe wonen voor mensen op leeftijd. Vanaf 2015 kunt ook U bewoner zijn.