Nieuwbouwprojecten in Noord-Brabant omgeving Den Bosch, regio Vught

Nieuwbouwprojecten in Noord-Brabant omgeving Den Bosch, regio Vught

U verdiept zich in de nieuwbouwprojecten in Noord-Brabant rondom Vught. Wat zoekt u? Een hoekwoning, appartement, vrijstaand huis of tweekapper? En waarom heeft u gekozen voor Vught? U komt er vandaan of misschien verkleint u de woon-werk-afstand? U wilt dichterbij uw familieleden wonen of u gaat samenwonen. Niet iedereen kent Vught even goed. In deze blog geven we daarom een overzicht van de nieuwbouwprojecten en vijf redenen om te wonen in Vught en omgeving (of het nu om een nieuwbouwhuis gaat of om een huis met geschiedenis).

Vijf redenen om te wonen in Vught en omgeving

Reden 1 – Lekker groen

Wie de drukte van de stad zat is of wie graag wandelt in de natuur zit in en rondom Vught op de juiste plek. Het poldergebied de Gement, de Vughterheide, recreatieplas de IJzeren Man of de landgoederen Sparrendaal en Jagershagen zijn mooie, rustige en groene locaties waar men naar hartenlust kan wandelen en fietsen. Vught is over het algemeen een heerlijk groene plaats.

Reden 2 – Winkelen

In het centrum van Vught vindt u alle winkels die u nodig heeft. Supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels, cadeaushops, woondecoratie-, boeken- en schoenenwinkels en noem maar op (en niet te vergeten Patisserie de Rouw). Vught is gewoonweg gastvrij en gezellig.

 

Reden 3 – Horeca

Ook aan leuke barretjes en restaurants ontbreekt het niet in Vught. Borrelen, brunchen, lunchen of dineren (zelfs op het strand van de IJzeren Man). Even geen zin in koken? Dat hoeft ook niet! Ook nachtbrakers vinden wel een barretje om de avonduren in te spenderen.

Reden 4 – Een plaats met geschiedenis

Vught bestond al in de Middeleeuwen en dat is hier en daar nog wel te zien. Bijvoorbeeld aan de toren van de voormalige Sint Lambertuskerk of de Sint Petrusparochie. Aan monumentale panden is in Vught ook geen gebrek. Het voormalige gemeentehuis Leeuwenstein is een plaatje en Kasteel Maurick is een bezoekje waard. Dan zijn er nog het Poortgebouw, Huize Voorburg of Huis Muyserick en nog een hele waslijst aan monumentale praaltjes. Vught is wat dat betreft volstrekt geen saaie plaats. Een mooie mix tussen historische panden en nieuwbouwprojecten.

Den BoschReden 5 – Dichtbij Den Bosch

Toch af en toe behoefte aan een stad in de buurt? De sprinter doet er nog geen vijf minuten over en met de auto bent u binnen een kwartier in hartje Den Bosch. Op de fiets is het ook goed te doen. Den Bosch ligt een kleine zes kilometer verderop. Zo zijn er nog wel meer redenen om te wonen in Vught. Het belangrijkste is dat u zich er snel thuis voelt (als u Vught nog niet kende). Dat ligt grotendeels aan de woning waarin u gaat wonen. We verwachten in elk geval dat Vught zelf u wel bevalt. Veel woonplezier! of toch kiezen om in Den Bosch te wonen?

Actuele nieuwbouwprojecten omgeving Vught/ Den Bosch

Een overzicht van de actuele nieuwbouwprojecten in de omgeving van Vught en Den Bosch. Klik op de link en lees meer over desbetreffende nieuwbouwproject.

  • Woonlandschap de Leyhoeve – Tilburg
  • Wonen in Stadhouderspark – Vught
  • Verhuizen naar Willemspoort – Den Bosch
  • Wonen in Isabellaveld – Vught
  • Wonen op het Marktveldplein – Vught

Relevante pagina’s:

Verhuisplannen?

Neem gerust contact met Eduard Strang Verhuizingen op, 073 205 0916. Vooraf geven wij u een duidelijke en vrijblijvende verhuisofferte. En indien nodig, wij beschikken over een speciale opslag.