Wonen in Stadhouderspark in Vught

Wonen in Stadhouderspark in Vught

logo van stadhouderspark vught

Stadhouderspark ligt aan de Noordzijde van Vught op de locatie van de voormalige Frederik Hendrik Kazerne. Een deel van de markante oude gebouwen is herontwikkeld tot appartementengebouwen. Ook blijft het Klokgebouw en het Koepelgebouwtje behouden. Waar voorheen de loodsen stonden voor het materieel, staat nu de Brede School Het Kwartier, vernoemd naar het verleden van het Stadhouderspark.Naast de historische gebouwen geeft ook de natuur Stadhouderspark zijn bijzondere charme. Je woont er tussen de grote volgroeide bomen en wandelt zo naar het Drongelens kanaal of de Vughtse heide. En dan ook nog het bourgondische Den Bosch op 10 minuten fietsen! Waar vind je zo’n locatie?

Vught heeft een aangenaam groen karakter en er is voor jong en oud van alles te doen. U kunt er fijn winkelen, een sportclub bezoeken of gezellig neerstrijken op een terrasje. Verhuizen naar Vught kan daarom zeker een goede keuze zijn!

Brabantse gezelligheid

Ook in de horeca is er veel Brabantse gezelligheid met leuke cafés en goede restaurants. Onlangs is het winkelcentrum van Vught gerenoveerd en ziet er prachtig uit. Op cultureel gebied heeft Vught veel te bieden. Theater De Speeldoos bijvoorbeeld heeft een multifunctioneel karakter, waardoor er voor alle leeftijden wel iets te doen is. Een theater of muziekuitvoering bijvoorbeeld. Maar je kunt er ook cursussen volgen op het gebied van dans, beeldende kunst, zang en theater.

stadhouderspark vught - verhuis met eduard strang verhuizingen

 Van alles te doen in een schitterende omgeving

Ook heeft Vught een aantal galeries, een centrum voor moderne kunst, een beeldentuin en een binnentuin binnen de gemeentegrenzen. Jaarlijks worden in Vught een aantal evenementen georganiseerd op het gebied van muziek. Er is een boekenmarkt en natuurlijk de jaarlijkse kermis.  De omgeving is werkelijk schitterend. U kunt lange wandelingen en fietstochten maken door schilderachtige natuurgebieden als De Gement en de Vughterheide.

Genieten van de rust

Verhuizen en wonen Stadhouderspark Parkbos Vught Eduard Strang Verhuizingen

Stadhouderspark Kazerne, aan het Drongelens Kanaal

Nieuwbouwdeel Kazerne ligt aan de noordijzde van het kazerneterrein en grenst aan het Drongelens Kanaal. Hier komen 42 woningen in diverse types. Er komen rij- en hoekwoningen in 3 types, 2 onder 1 kap en vrijstaande (geschakelde) woningen, uiteraard allemaal met eigen tuin. Ook hier blijven de bomen die er staan, behouden.

Stadhouderspark Dorpsrand, typisch Vught

Het uitzicht op de heide en de groene uitstraling van de kavels zijn de belangrijkste kenmerken. De Dorpsrand bestaat uit 10 zeer ruime halfvrijstaande herenhuizen en 13 vrije bouwkavels.

Stadhouderspark -Parkbos, het groene hart

In Parkbos woont u echt in het bos: alle bomen die u hier ziet staan, blijven behouden. De woningen worden zorgvuldig ingepast. Er staan nu al halfvrijstaande luxe woningen in een modern ontwerp, maar er komen ook 72 nieuwbouwwoningen met eigen tuin. De uitstraling wordt traditioneel: wit gekeimde gevels, schuine daken, grote schoorstenen en erkers. Alle nieuwbouwwoningen krijgen een eigen tuin. En dat midden in het bos!

Stadhouderspark Het Buiten

Het Buiten ligt aan de buitenste rand van Stadhouderspark. Het bestaat uit 32 woningen. Er zijn 2 onder 1 kapwoningen en hoek- en rijwoningen. Heb je liever alles op de begane grond? Speciaal voor senioren komen er 7 patiowoningen. Het is hier prettig wonen voor iedere leeftijd!

Lelieveld Makelaardij

073-6560591
info@lelieveldmakelaardij.nl
www.lelieveldmakelaardij.com

Verhuisplannen?

Neem gerust contact met Eduard Strang Verhuizingen op, 073-6563300. Vooraf geven wij u een duidelijke en vrijblijvende verhuisofferte. En indien nodig, wij beschikken over een speciale opslag.