5 redenen om te verhuizen naar Den Bosch

5 redenen om te verhuizen naar Den Bosch

Bent u van plan om naar Den Bosch te verhuizen, of bent u op zoek naar een nieuwe woonplaats in Noord-Brabant? Als u een echte levensgenieter bent, zoek dan niet verder. Den Bosch is u op het lijf geschreven. Hieronder leest u 5 redenen om uzelf om te dopen tot Bosschenaar. Samengesteld door Eduard Strang Verhuizingen. Hét verhuisbedrijf voor Den Bosch en omgeving.

1. Bourgondisch genieten

U kent ‘m vast wel. Misschien heeft u er ooit eentje gehad. Die enorme soes van 12 cm doorsnee, omhuld met pure chocolade. Juist, we hebben het over de Bossche Bol. Het bekendste gebakje uit Den Bosch. Maar bourgondisch genieten in Den Bosch gaat nog veel verder. Je vindt in deze stad meerdere bierbrouwerijen en een overvloed aan goede restaurants.

Loop op een zomeravond langs de terrassen, en u weet precies wat we bedoelen. Borden vol eten, grote glazen bier en wijn en vooral heel veel gezelligheid. Tot laat op de avond. Maar nee, de Bosschenaren keren niet terug naar huis wanneer de restaurants hun deuren sluiten. De gezelligheid wordt voortgezet in één van de vele cafés in het centrum. Het liefst met een groot glas lokaal gebrouwen bier binnen handbereik.

2. De mooiste bezienswaardigheden van Den Bosch

Op een vrije dag is er genoeg te zien en te doen in Den Bosch. Bezoek bijvoorbeeld het Jheronimus Bosch Art Center, waar u werken bewondert van de wereldberoemde kunstenaar Jheronimus Bosch. Ook wel Jeroen Bosch genoemd. Naast de kunstwerken is ook het museum zelf ook het bekijken waard. Het Art Center is gevestigd in de Sint-Jacobskerk, een Rijksmonument met een rijke historie.

Is kunst niet helemaal uw ding? Geen nood. Er is nog zoveel meer de zien. Denk aan De Binnendieze (grachten), een groot aantal kerken en kathedralen zoals de Sint-Janskathedraal, de Drakenfontein en Bastion Oranje

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

3. Goede bereikbaarheid

Ook als u ergens anders naartoe moet, is Den Bosch een ideale woonplaats. Een dagje naar Eindhoven of Tilburg? In zo’n 35 minuten rijden bent u in het centrum. Maar ook een stad als Utrecht of Nijmegen bereikt u in slechts 45 minuten. Via de A59 en A2 kunt u alle kanten op. Dichter bij huis vindt u plaatsen als Veghel, Oss, Schijndel, Drunen en Kerkdriel.

Gaat u graag een dagje naar Duitsland? In iets meer dan een uur rijdt u naar Emmerik, Kleef of Airport Weeze.

4. Verhuizen naar Den Bosch voor de prachtige natuur

Den Bosch is met zijn 111.000 inwoners een middelgrote stad. Een stad die altijd bruist van de gezelligheid. We kunnen ons voorstellen dat u soms juist even weg wilt zijn van die stadse drukte. Gelukkig vindt u in de directe omgeving genoeg natuur om even tot rust te komen.

Het Engelenmeer
Het Engelenmeer is een recreatiegebied met verschillende wandelroutes. Verkoeling nodig op een warme dag? Neem een verfrissende duik in de recreatieplas. Tijdens een wandeling kunt u maar zo verschillende watervogels of een oeverzwaluw zien vliegen. De stad lijkt al snel ver weg.

De Moerputten
Eindeloze wandelingen maken met prachtige uitzichten? Dan is De Moerputten de plek voor u. Loop over de Moerputtenweg en waan u honderden kilometers van de bewoonde wereld. Liever fietsen? U vindt ook verschillende fietsroutes door De Moerputten.

Loonse en Drunense Duinen
Iets buiten Den Bosch vindt u de Loonse en Drunense Duinen. Hier komen duinen, bos en water samen tot een prachtig geheel. Eindeloos wandelen, fietsen of gewoon een frisse duik nemen? Het kan allemaal. Ook als u hier langer dan een dag wil verblijven. In en langs het natuurgebied vindt u wel vijf verschillende campings, meerdere restaurants (voor het bourgondische leven) en een recreatiepark met zwembaden, speeltuinen en animatie. Leuk voor jong en oud.

vlak landschap met heide in de zon

5. Verhuizen naar Den Bosch voor de werkgelegenheid

Verhuist u naar Den Bosch voor een nieuwe baan? Dat komen we bij Eduard Strang Verhuizingen regelmatig tegen. In Den Bosch vindt u verschillende grote bedrijven zoals Philips, ASML, Deloitte, Randstad, EY, UPS en KPMG. Dit zorgt voor voldoende werkgelegenheid. Niet alleen voor Den Bosch zelf, maar ook voor de directe omgeving.

Genoeg redenen?

Hebben we u ervan kunnen overtuigen dat Den Bosch een geweldige stad is om in te wonen? We kunnen nog veel meer redenen bedenken, die we graag met u delen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als u benieuwd bent naar de kosten voor een compleet ontzorgde verhuizing.

Verhuizen naar Den Bosch met verhuisbedrijf Strang

Wat ook de reden is dat u wilt verhuizen naar het prachtige Den Bosch: de verhuizers van Eduard Strang Verhuizingen staan voor u klaar. De verhuizers van Eduard Strang Verhuizingen zijn al sinds 1881 gespecialiseerd in verhuizen in deze regio.  Met al onze ervaring kunnen wij ook uw inboedel vlot en soepel verhuizen. Wilt u ook ontspannen verhuizen naar Den Bosch? Neem dan contact op met Strang of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.