Van Vught/ Den Bosch naar Den Haag

Verhuizen van Vught/ Den Bosch naar Den Haag

U woont in Vught/ Den Bosch, maar u verhuist naar Den Haag. Dat is toch zeker 115 km verderop. Misschien woonde u al uw hele leven in Vught/ Den Bosch, of in elk geval een lange tijd. U beleefde er mooie jaren en nu moet u afscheid nemen van alle bekende straatjes, het huis zelf en alle mensen die u hier kent. Dan kan het best ingrijpend zijn om naar de andere kant van het land te verhuizen. Vooral als u uw nieuwe woonplaats nog niet goed kent. En dan komt het hele verhuizen er ook nog bij. Een slopende klus: opruimen, sorteren, plannen, organiseren, bellen, inpakken, uitpakken, zoeken en ga zo maar door.

Persoonlijke service op 1

Wij begrijpen maar al te goed hoeveel energie een verhuizing kost en juist omdat verhuizen emotioneel en fysiek heel wat van u kunnen vergen staat persoonlijk service hoog op ons lijstje. Eduard Strang verhuizingen neemt zwaar werk uit handen, van verhuizen zelf tot allerlei extra services: als u wilt regelen we een conciërge, een klusjesman, een tuinman of zelfs een interieurdesigner om u te inspireren. We kunnen u ook helpen inpakken in Vught en uitpakken in Den Haag.

Verhuizen naar Den Haag

Misschien heeft u zelf al bedacht welk werk u graag uit handen geeft, maar wat kost dat hele plaatje dan eigenlijk? Elke verhuizing is uniek, vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan.

Het goede nieuws is dat het tegenwoordig best voordelig is om binnen Europa een kleine inboedel of een stel meubelen te verhuizen, zelfs als het om het verhuizen van een piano gaat. Nu verhuist u niet naar Parijs of Madrid, maar gewoon naar Den Haag. Die afstand is een stuk korter en dat scheelt weer in de kosten. Met de juiste planning is verhuizen van regio Vught naar Den Haag is zo gepiept.

Tijdelijke opslag

Het kan zijn dat u uw inboedel al wel uit uw huis in Vught moet verhuizen, maar dat u uw spullen nog niet in uw nieuwe huis in Den Haag kwijt kunt. U heeft het huis in Vught al eerder verkocht, of misschien moet u het juist leeg ruimen om het huis verkoop-klaar te maken. Wellicht is het huis in Den Haag nog volop in verbouwing en kunt u daar nog niet aankomen met de hele mikmak. Eduard Strang Verhuizingen kan u helpen met tijdelijke opslagruimte. Onze opslagruimten zijn allemaal geklimatiseerd en beveiligd. Uw goederen ruimen we efficiënt op in speciale opslagkisten, die eenvoudig weer uitgeruimd kunnen worden op het nieuwe woonadres.

Wonen in Den Haag

Is het eindelijk zover? Kunt u de woning in Den Haag betrekken? Met de hulp van Eduard Strang Verhuizingen kunt u snel genieten van uw nieuwe woonplaats. In Den Haag is genoeg te ontdekken en te beleven. Niet alleen het binnenhof, het strand en de vele parken vragen om een wandelingetje, maar ook diverse musea roepen om aandacht. Het gemeentemuseum, het Mauritshuis, het Escher Museum, Panorama Mesdag of het Louwman Museum. U bent misschien gewend aan een levensstijl in Vught, maar Den Haag zal volstrekt geen saaie verandering zijn.

Nationaal of internationaal verhuizen

Misschien verhuist u helemaal niet naar Den Haag, misschien verhuist u juist wel naar buitenland: Parijs of Madrid of veel verder weg Singapore of New York! Ook kunt u bij ons als internationaal verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte aanvragen. Zoals gezegd plaatsen we service op één en denken we graag met u mee.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!