Verhuizen naar Angola

Zorgeloos verhuizen naar Angola

Verhuizen naar AngolaAngola ligt in Afrika, tussen Namibië en Congo en grenzend aan Zambia. Angola is liefst 37 keer zo groot als Nederland. De kust van Angola ligt aan de zuidelijke Atlantische Oceaan. Deze oceaan is grotendeels bepalend voor de grote klimaatverschillen in Angola.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

De grote aantrekkingskracht van Angola

Angola is een paradijs voor liefhebbers van de natuur. Het land heeft veel natuurparken waar u dieren tegenkomt die u normaal gesproken alleen in Discovery-documentaires ziet: flamingo’s, apen, giraffes, leeuwen en nog veel meer. Ook voor strandliefhebbers is Angola een perfect land: Angola heeft een kustlijn van 1.600 kilometer, die langs de Atlantische Oceaan voert. Als u graag van het strand geniet, hoeft u dat voor het weer in ieder geval niet te laten: er valt jaarlijks maar heel weinig neerslag in Angola.

De samenstelling van de bevolking van Angola

Angola is een oase van rust. De bevolkingsdichtheid is laag met iets meer dan 19 miljoen mensen. Er wonen in Angola ongeveer 20 inwoners per vierkante kilometer. De bevolking wordt er, vergeleken met de Nederlandse bevolking, niet oud. Gemiddeld wordt de bevolking 55,3 jaar. De bevolking bestaat uit negen Bantu-groepen, die verdeeld zijn in ongeveer 100 stammen! Daardoor zijn er verschillende talen. Officieel is Portugees de taal van Angola.

Luanda, hoofdstad van Angola en stad in opkomst

De hoofdstad Luanda is de grootste stad in Angola en tevens hoofdstad van de gelijknamige provincie Luanda. De stad ligt aan de Atlantische Oceaan en is de belangrijkste zeehaven van het land. De stad is tweedelig: ‘Baixa de Luanda’ is het lage, aan het water gelegen stadsdeel en ‘Cicade Alta’ is het hoger gelegen deel. Toerisme wordt steeds belangrijker voor de stad Luanda. De stad is dan ook druk bezig de infrastructuur te verbeteren en ook aan toeristische trekpleisters en accommodaties wordt hard gewerkt.

Waarom verhuizen naar Angola?

Verhuizen naar Angola is een hele stap, niet in de laatste plaats vanwege de grote afstand. Woont er al familie of kunt u er aan de slag met een eigen bedrijf, dan ligt de drempel om te verhuizen naar Angola al een stuk lager. De variëteit aan landschappen en cultuur zijn bijzonder fascinerend. De natuur in Angola is uniek en het land biedt veel mogelijkheden. Redenen genoeg dus om te verhuizen naar Angola!

Erfgoederen verhuizen naar Angola

Ook als u uw erfenis wilt verhuizen naar Angola, helpen wij helpen u graag. Wilt u juist een erfenis vanuit Angola naar Nederland verhuizen? Geen nood: ook die zorg nemen we u graag uit handen.

Zorgeloos verhuizen naar Angola met verhuisbedrijf Strang

Welke reden u ook heeft om te verhuizen naar Angola, de verhuizers van Eduard Strang Verhuizingen verzorgen uw verhuizing naar Angola graag. Wij verzorgen al sinds 1881 verhuizingen in binnen- en buitenland en werken uitsluitend met ervaren verhuizers. Dankzij die ervaring verzorgen we uw verhuizing vlot en soepel. Wilt u verhuizen naar Angola en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag een offerte aan. Wij staan u graag te woord!