Verhuizen naar Australië

Verhuizen naar Australië? Gefeliciteerd!

De aantrekkingskracht van dit prachtige land is enorm. Het landschap is zo divers en imposant, de mentaliteit van de mensen is rustig en de economische situatie is stabiel. Maar het verkrijgen van een visum is lastig. Vaak gaat er een lang en kostbaar traject aan vooraf. Als alles op orde is, dan kan ook de verhuizing in gang gezet gaan worden. En als verhuisbedrijf nemen wij dan de gehele regie over van uw verhuizing.

australie verhuizen met eduard strang

Maar let op met plantaardige onbehandelde producten

Een van de belangrijkste punten die wij met u uitvoerig zullen doornemen gaat over het importverbod van dierlijke / plantaardige onbehandelde producten. De angst vanuit de Australische overheid dat er landbouwziektes worden binnengebracht is enorm groot. Zo worden alle inboedels intensief gecontroleerd. Bij het ontdekken van een verdacht inventarisstuk word er resoluut gehandeld: een flinke ontsmetting of resolute vernietiging. Dat is de dagelijkse activiteit van de Australian Quarantine Inspection Service (AQIS). Wij kunnen het natuurlijk niet tegenhouden dat de AQIS een inboedel bij binnenkomst inspecteert. En daarom zijn wij er op gefixeerd om u vooraf zo goed mogelijk te informeren, om zodoende  leed en hoge behandelingskosten (door de AQIS) te voorkomen. Wij beschikken over duidelijk informatie en instructies die wij met u door zullen nemen. En bij twijffel zetten wij onze collega verhuizers in Australië in om vooraf onderzoek te laten doen. Er volgt dan een duidelijk advies; wel of niet verschepen.

Offerte aanvragen

brisbane australie internationaal verhuisbedrijf eduard strang

Brisbane Australië

Advies nodig over uw verhuizing naar Australië?

Heeft u een verhuizing van, in of naar Australië in de planning staan en wilt u deskundig advies van een verhuisbedrijf met ervaring? Neem gerust contact met ons, wij staan voor u klaar!