Verhuizen naar Bolivia

Zorgeloos verhuizen naar Bolivia

Het Zuid-Amerikaanse land dat 26 keer zo groot is als Nederland en wordt omsingeld door Brazilië, Paraguay, Chili, Peru en Argentinië. We hebben het over Bolivia, een schitterend land met allerlei soorten natuur.

Verhuizen naar Bolivia

De grote aantrekkingskracht van Bolivia

Vindt u het fijn om zo min mogelijk Nederlanders tegen te komen in een ander land? Dan is verhuizen naar Bolivia een uitstekende keuze: het massatoerisme heeft Bolivia namelijk nog niet ontdekt. U kunt dus op uw gemak genieten van de ruwe landschappen en besneeuwde bergen, maar ook van vulkanen, geisers, moerassen en het tropische regenwoud van Bolivia. Het land heeft een prachtig groot meer: het Titicacameer. En een zoutvlakte komt u ook vast (nog) niet dagelijks tegen. De Salar de Uyuni is de grootse zoutvlakte van de wereld! Naast de natuur heeft Bolivia ook prachtige steden met kerken en gebouwen die de moeite waard zijn te bezoeken.

De samenstelling van de bevolking van Bolivia

In de steden en in de vallei van het Andes-gebergte woont tweederde van de ruim tien miljoen inwoners van Bolivia. Iets meer dan de helft van de bevolking van Bolivia bestaat uit Indianen, de overige bevolking is van Spaanse, Aziatische of Afrikaanse afkomst. Kortom: de Boliviaanse bevolking is een dynamische bevolking! Wist u dat mensen in iedere vallei en elke stad van Bolivia hun eigen klederdracht hebben? Deze traditie is ingezet door de authentieke Indiaanse bevolking.

Drie grote steden in Bolivia

La Paz, Santa Cruz en de hoofdstad Sucre zijn de drie grootste steden in Bolivia. La Paz ligt op zo’n 4.000 meter hoogte en in deze stad zetelt ook de regering van Bolivia. Evenals La Paz heeft ook Sucre prachtige musea en kerken. Sucre is de best bewaarde koloniale stad van Zuid-Amerika en wordt gekenmerkt door de witte gebouwen. De stad staat sinds 1991 ook op de werelderfgoedlijst. De grootste en snelst groeiende stad van Bolivia is Santa Cruz. Van een dorp met 10.000 inwoners is Santa Cruz uitgegroeid tot een miljoenenstad! Een leuk weetje: Santa Cruz is de thuishaven van veel profvoetballers in Bolivia.

Waarom verhuizen naar Bolivia?

Er zijn redenen genoeg te bedenken waarom u wilt verhuizen naar Bolivia. Om te beginnen natuurlijk de dynamiek van Bolivia: Bolivia is een dynamisch land als het gaat om natuur, bevolking en steden. Een perfect vakantieland, maar ook een heerlijk land om te wonen. Als u wilt verhuizen uit ons koude kikkerlandje en echt iets anders zoekt, kunnen wij u Bolivia warm aanbevelen.

Erfgoederen verhuizen naar Bolivia

Als u erfgoederen wilt verhuizen naar Bolivia, dan komt daar veel regelwerk bij kijken. De verhuizers van Eduard Strang Verhuizingen ontzorgen u daar graag in. Verhuisbedrijf Strang is zeer ervaren in het verhuizen van goederen overzee. Bij ons is de verhuizing van uw erfgoederen naar Bolivia in goede handen! Wilt u uw erfgoederen juist vanuit Bolivia naar Nederland verhuizen? Ook dan regelt Strang dit graag voor u.

Zorgeloos verhuizen naar Bolivia met verhuisbedrijf Strang

Eduard Strang Verhuizingen verhuist al sinds 1881 en is daarmee één van de oudste en meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. Met onze jarenlange ervaring kunt u uw verhuizing naar Bolivia met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Strang of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Zorgeloos verhuizen naar Bolivia met verhuisbedrijf Strang

Wat ook de reden is dat u wilt verhuizen naar Bolivie: de verhuizers van Eduard Strang Verhuizingen helpen u graag. Onze ervaren verhuizers zijn al sinds 1881 gespecialiseerd in verhuizen naar Bolivie en andere landen overzee. Met al onze ervaring kunnen wij ook uw inboedel vlot en soepel verhuizen naar Bolivie. Wilt u zonder zorgen verhuizen naar Bolivie? Neem dan contact op met Strang of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!