Verhuizen naar Chili

Zorgeloos verhuizen naar Chili

Verhuizen naar ChiliChili is een republiek in Zuid-Amerika waar Spaans als moedertaal wordt gesproken. Het land ligt ingesloten tussen de Stille Oceaan en het Andesgebergte. Chili is 19 keer zo groot als ons eigen Nederland en daarmee is het qua oppervlakte het vierde land in Zuid-Amerika.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

De grote aantrekkingskracht van Chili

Chili biedt veel bezienswaardigheden en heeft prachtige eilanden in de Stille Oceaan liggen, zoals het Paaseiland en het Vuureiland. De kust van Chili is prachtig. Over de hele lengte kunt u langs de kust rijden. Aan de oostkant van Chili ligt het Andesgebergte en daar tussenin kom je allerlei verschillende soorten landschappen tegen: grote rivieren, woestijnen, meren en wijngaarden. Zoveel verschillende soorten landschappen als Chili te bieden heeft, zoveel verschillende klimaten vind je er ook. Zo heeft Chili voor ieder wat wils.

De samenstelling van de bevolking van Chili

De bevolking van Chili woont vooral in de grote steden. Buiten de grote steden is de bevolkingsdichtheid erg laag. De grootste groep Chileense inwoners bestaat vooral uit afstammelingen van Spaanse kolonisten en Indiaanse vrouwen. De blanken, die sinds eind 19e eeuw emigreerden uit Europa, vormen daarna de grootste groep. Nog slechts 10% van de Chileense bevolking bestaat uit inheemse volken. Zuivere Indianenrassen zijn er niet meer, als gevolg van gemengde huwelijken. De Chileense bevolking staat bekend om de vriendelijkheid en gastvrijheid.

Vijf grote steden in Chili

Ongeveer 90% van de inwoners van Chili bevindt zich in de grote steden van het land. Santiago is de hoofdstad van Chili; deze stad vind je in de Centrale Vallei. Hoewel Santiago de hoofdstad van Chili is, is het niet de stad met de meeste inwoners. Dat is Puente Alto, gevolgd door Viña del Mar en Maipú. Meer richting de kust, op de steile hellingen richting de oceaan, ligt de stad Valparaíso. Deze stad is ontwikkeld door Engelse en Duitse migranten.

Waarom verhuizen naar Chili?

Trekt de prachtige natuur u naar het smalle, lange land? Of juist de vriendelijke bevolking van Chili? Spreekt het klimaat in Chili u aan, of zijn er nog andere redenen om te verhuizen naar Chili? Misschien woont uw grote liefde er, of familie of vrienden. Redenen genoeg waarom u kunt verhuizen naar Chili.

Erfgoederen verhuizen naar Chili

Ontvangt u een erfenis en wilt u deze verhuizen naar Chili? Dan moet u veel regelen. Wij ontzorgen u graag in het regelen van de verhuizing van uw erfgoederen. Wilt u juist erfgoederen van Chili naar Nederland verhuizen? Ook dan helpt Strang u graag verder.

Zorgeloos verhuizen naar Chili met verhuisbedrijf Strang

Wat ook de reden is dat u wilt verhuizen naar Chili: de verhuizers van Eduard Strang Verhuizingen helpen u graag. Onze ervaren verhuizers zijn al sinds 1881 gespecialiseerd in verhuizen naar Chili en andere landen overzee. Met al onze ervaring kunnen wij ook uw inboedel vlot en soepel verhuizen naar Chili. Wilt u zonder zorgen verhuizen naar Chili? Neem dan contact op met Strang of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!