Verhuizen naar Frankrijk

La Douce France

Het hele jaar door maken wij flink wat kilometers over de Franse tolwegen, de ‘Routes Nationales’ en over de vele lokale wegen, naar de meest verrassende bestemmingen. Op weg met verhuisgoed om deze af te leveren en vervolgens weer (deel-) verhuizingen op te halen uit Frankrijk en naar Nederland te brengen.

Verhuizen naar Frankrijk

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Omslagpunt

Gelukkig merken wij dat de woningmarkt in Frankrijk weer in beweging is. De aan- en verkoop neemt rustig aan weer toe. Senioren verlaten Frankrijk om zich weer te vestigen in Nederland. Om vervolgens de woningen vaak weer aan nieuwe Nederlandse eigenaren door te verkopen. Ook het aantal singles en gezinnen die voor het werk naar Frankrijk vertrekken, neemt toe. Vaak om 2 à 3 jaar in Frankrijk te gaan werken. Om daarna weer verder met Strang te verhuizen; terug naar Nederland of verder naar een andere bestemming in Europa.De tijd dat men zich definitief ging vestigen in het buitenland om nooit meer terug te komen, ligt al ver achter ons. Het begrip “emigreren” is duidelijk veranderd. De uitvoering zal met eigen personeel, verpakkingsmateriaal en wagens plaatsvinden. Dus ook bij uw huis in Frankrijk. Extra servicediensten kunnen wij dan ook voor u ter plaatse verrichten. Denkt u aan het ophangen van lampen en schilderijen of juist afvoeren van goederen die later geveild kunnen worden in Nederland, of een 2e leven kunnen krijgen bij de kringloopwinkels. Ook als er opslag nodig is, kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. De eigen streng beveiligde en geconditioneerde opslag biedt vaak onverwacht een goede oplossing.

Ook kleine inventarissen

Niet alleen complete inboedels verhuizen wij, maar juist ook veel kleinere inboedels en losse meubelstukken brengen wij mee (voor particulieren en antiquairs). Op de ritten die wij gepland hebben is het voor iedereen mogelijk om enkele stukken te laten verhuizen. Verhuizen is hierdoor voor iedereen be

taalbaar geworden. Heeft u een vraag of wenst u vooraf een budget voor de verhuizing te maken? Bel gerust of neem contact op via onze website, wij helpen u graag verder.

Na wat omzwervingen in Frankrijk hem ik m’n plek gevonden; Strang laat mijn meubeltjes maar komen!

Juul uit: de Provence Frankrijk
9,6
enkel meubelstuk verhuizen kollenburg antiquairs oirschot naar Frankrijk Eduard Strang verhuizingen

Voordelig vervoer

Het hele jaar door kunt u ook enkele dozen of een paar meubelstukken laten vervoeren van en naar Frankrijk. Neem gerust contact op voor een gunstige prijs.

Contact

Extra service

Wij verzorgen ook het vervoer van uw auto/motorfiets, de (tijdelijke) opslag van goederen, tot en met onze full service verhuisdienst.

Verhuisdiensten

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!