Verhuizen naar Italie

Italië, het ideale land om naar te verhuizen

In het verleden concentreerden de uitvoerende verhuizingen zich op Noord-Italië. Wij merken nu echter een flinke toename van boekingen voor verhuizingen naar Midden-Italië. De rest van Italië, met uitzondering van Rome, wordt vooral door ons aangedaan om verhuizingen van en naar vakantieverblijven te regelen. Toch zien wij ook hier dat onze klanten steeds meer kiezen voor definitieve verhuizen naar Italië.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Het verhuisbedrijf met ouderwetse service

Chianti verhuizen naar Italie Eduard Strang verhuizingen emigreren naar Umbrie Toscane

Chianti

De Italianen hechten aan tradities en zijn dol op hun familie. Voor deze twee items hoeft u eigenlijk niet zo ver te reizen. Bij Eduard Strang Verhuizingen kunt u zich koesteren aan het familiegevoel binnen het bedrijf. Dit bedrijf is opgericht in 1881 en nog steeds in vertrouwde familiehanden. Inmiddels alweer de vierde generatie. U ervaart tijdens de uitvoering van de verhuizing dat u in goede en ervaren handen bent. De firma Strang haalt de neus op voor de huidige tendens om alles zo goedkoop mogelijk in te huren. Nee, Eduard Strang Verhuizingen rijdt echt zelf met minimaal twee eigen geroutineerde verhuizers van en naar Italië. De verhuisboedel wordt eigenhandig in huis geplaatst met vanzelfsprekend alle aandacht voor uw inventarisstukken, inclusief onze traditionele service

Traditionele werkwijze versus gehaaste maatschappij

Vespa scooter naar Italië verhuizen Eduard Strang VerhuizingenMaar hoe houden wij deze traditionele werkwijze in stand? U zult begrijpen dat er wel iets tegenover moet staan om deze kwalitatieve hoge dienstverlening te kunnen blijven continueren. We maken daar geen geheim van. We doen dat door verschillende verhuizingen met elkaar te combineren. Wij noemen dat groeperen ofwel groepage verhuizingen.

Ontspannen verhuizen

En zo draagt deze werkwijze er weer toe bij, u een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding van het vakwerk te kunnen geven. Misschien kost het iets meer tijd, maar ach, u gaat naar Italië. Maar om u gerust te stellen, wij hebben daarvoor een ge(olijf)oliede planning, waarover wij u voor uw opdracht duidelijk informeren.

verhuizen naar Italië Toscane emigreren terug naar Nederland Italy move to Eduard Strang verhuizingen Vught Den Bosch

wonen in het romantische Toscane Italië

Ik ben verliefd geworden op Italië. Verhuisplannen gemaakt en ben vervolgens heel fijn verhuisd door Eduard Strang uit Vught

Amber uit Sienne Toscane Italië
9,6

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!