Verhuizen naar Spanje

Verhuizen van en naar Spanje

De veranderende huizenmarkt in Spanje houdt ons flink bezig: er zijn veel verhuizingen tussen Nederland en Spanje: de ‘babyboom’ generatie gaat met pensioen. De tijd om dromen uit te laten komen is nu aangebroken: wonen aan de Spaanse kust en genieten van de vrije tijd in het mooie Spanje.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Gunstig koopklimaat

Mede doordat veel Engelse eigenaren hun huizen in Spanje aan het verkopen zijn, is de markt voor de kopende partij nu echt lucratief. Huizen die eerst redelijk hoog geprijsd waren zijn nu weer teruggebracht naar een zeer gunstig prijsniveau. Dit maakt het nu extra interessant om te emigreren of een vakantiewoning aan te schaffen in Spanje.

Emigreren is niet meer voor altijd

Het woord ‘emigreren’ dekt voor ons als verhuisbedrijf niet meer dezelfde lading als voorheen. Toen, 40 jaar geladen, was emigreren ‘voor altijd’. Nu staat de term ‘emigratie’ voor een langere periode in het buitenland wonen en laat men de optie open om weer terug te keren. En waarom ook niet. Veelal oudere senioren kiezen er uiteindelijk toch weer voor om terug naar Nederland te verhuizen. En om dan naar een omgeving te gaan waar men bijvoorbeeld extra zorg kan inkopen. Of om weer dichterbij de familie te wonen. Door de terugkerende emigranten uit Spanje worden de jaren in het zuiden als zeer plezierig ervaren. De goedkope vliegtickets, het aanbod van de woningen en de prettige leefomstandigheden maken de stap veel makkelijker om in Spanje van het leven te genieten.

Meer mogelijkheden om enkele stukken te laten verhuizen

Voor ons als verhuisbedrijf blijft Spanje een populaire bestemming. Daarom is het mogelijk om ook enkele meubelstukken of alleen dozen te laten verhuizen. Dit kan voordelig op onze groupageritten die wij het hele jaar door rijden tussen Spanje en Nederland. En indien gewenst leveren wij ook extra diensten rondom de verhuizing. Denkt u aan de inpakdienst of handymen service. De opslag in Vught kan ingezet worden voor een lange of korte periode. Er zijn genoeg mogelijkheden en manieren om u te helpen. Neemt u gerust contact met ons op. Adios!

verhuizen naar Spanje terug naar Nederland Emigreren naar Spanje Spaanse kust overwinteren Costa Brava Malaga Barcelona Eduard Strang verhuizingen Vught Den Bosch

Uw verhuizing naar Spanje in kaart?

Wilt u graag alle ins & outs van uw verhuizing naar Spanje in kaart brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 073-6563300 of neem op een andere manier contact op. Wij zijn blij u te helpen!