Column Zwitserland: Herfst in Grindelwald

Column Zwitserland: Herfst in Grindelwald

image (2)Deze column is geschreven door Audrey Driessen, werkzaam bij GriwaPlan AG (www.griwaplan.ch / a.driessen@griwaplan.ch) in Zwitserland als Nederlandstalige adviseur. Audrey heeft haar roots liggen in Nederland en in  Zwitserland. Sinds enige tijd is zij geëmigreerd naar het mooie Grindelwald, Zwitserland.

 

We zomeren een beetje na, overdag nog heerlijke temperaturen bij zonneschijn , een prachtig diep blauwe lucht , die steeds mooier afsteekt tegen de kleurenpracht die het herfstseizoen brengt…de condities om nu naar de Top of Europe te gaan zijn optimaal…minder toeristen en zeer heldere vergezichten tot op het Duitse Schwarzwald en de Franse Vogezen toe…

’s Ochtends voel je de heerlijk frisse berglucht en als de zon opkomt weerkaatst het zonlicht op de besneeuwde bergtoppen als voorteken van het seizoen wat in enige weken weer komen gaat…de indrukwekkende watervallen die weer veel prominenter in het landschap aanwezig zijn…er is ook nu in Grindelwald nog veel te beleven..

Ook culinair..bij nagenoeg alle bergrestaurants en hotels in het dorp prijken de menukaarten die de gasten uitnodigen om weer gezellig binnen te komen voor fantastische wild menu’s… met een mooi glas rode wijn.

Vele einheimischen ervaren de herfst als de mooiste tijd van het jaar…we nodigen U van harte uit dit in Grindelwald te ervaren.

Lees alle columns en reisverhalen op onze Blog-pagina of ga direct naar de Zwitserland-Blog