Isabellaveld Vught

Nieuwbouwproject Isabellaveld Vught

Wonen in Isabellaveld is meer dan groen wonen. Het is ook centraal wonen. Aan de noordrand van Vught, dichtbij Den Bosch en de uitvalswegen. De entree van Vught, dichtbij het Stadhouderspark en aan de overkant van Fort Isabella. Het is meer dan groen wonen, het is zeer groen wonen nabij de buitengebieden Gement en de Bossche Broek.

Koopwoningen Isabellaveld Vught

De verkoop van de koopwoningen in Isabellaveld is gestart op zaterdag 26 januari 2019 via Bouwmij Den Bosch Isabellaveld Vught

In totaal worden in het nieuwbouwproject Isabellaveld 119 grondgebonden woningen gerealiseerd. Het wordt een groene, parkachtige woonbuurt waar het heerlijk wonen is. De verkoop van fase 1 start op 26 januari 2019. Fase 1 bestaat uit 53 grondgebonden woningen:

  • 19 huurwoningen
  • 16 rijwoningen type Regentes (maximale prijs van € 250.000 ton)
  • 15 rij- en hoekwoningen type Clarisse
  • 3 geschakelde woningen met garage, type Hertogin en Aartshertogin

Huurwoningen Isabellaveld Vught

In het plan Isabellaveld komen 9 particuliere huurwoningen (max. € 1.000 per maand excl. servicekosten). Deze grondgebonden woningen worden door Borgdonck circa 3 maanden voor oplevering in verhuur gebracht. Ook komen er 10 sociale huurwoningen. Deze worden te zijner tijd verhuurd door Woonwijze.

Tijdelijke inboedelopslag nodig ?

Heeft u uw huis verkocht of verhuurd en heeft u tijdelijk een veilige en voordelige inboedelopslag nodig? Zonder zorgen slaan wij uw inboedel op bij Eduard Strang verhuizingen in Vught. De inboedel kan voor een onbepaalde opslagperiode worden opgeslagen. Onze opslag is goed geklimatiseerd en beveiligd, waardoor uw goederen altijd veilig opgeslagen staan. Indien gewenst, kunnen wij uw meubelstukken demonteren en eventueel in verhuisdozen opslaan. Zo ontzorgen we u bij uw verhuizingen/opruiming!

Verhuizen naar Isabellaveld?

Gaat u verhuizen naar Isabellaveld? Wij helpen u graag! Vooraf bespreken we de mogelijkheden bij de verhuizing en zullen wij uw vooraf de kosten voor de verhuizing mededelen. Zo komt u niet voor verassingen te staan! Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button of bel naar +31(0)73 656 33 00 voor vrijblijvend advies/informatie!