Willemspoort Den Bosch

Verhuizen naar de Willemspoort in Den Bosch

De Willemspoort in Den Bosch

De Willemspoort is een kersverse wijk precies tussen het centrum van Den Bosch en het natuurgebied de Gemert in. Wie behoefte heeft aan gezelligheid is binnen tien minuten in het stadje te vinden en wie behoefte heeft aan rust, kan genieten van het groen. De appartementen en huizen staan zelf aan de rand van een groot park. De wijk Willemspoort straalt rust uit. Wij begrijpen wel dat deze nieuwe wijk veel mensen trekt. Nog een pluspunt: de wijk is niet alleen voor kopers weggelegd, want er is ook een breed scala aan huurwoningen te vinden in verschillende inkomenscategorieën. Misschien hebben jullie zelfs al getekend voor een nieuwbouwwoning in de Willemspoort. Jullie zijn druk bezig met de voorbereidingen en maken plannen voor het nieuwe huis.

Bekijk foto’s en het project >

Opslag inboedel

Het gaat eindelijk echt gebeuren. De woonkamer die ooit zo gezellig en knus was, verandert in een verhuisdozenverzameling. Kale muren, lege planken, hier en daar staan torens kartonnen dozen. Jullie gaan verhuizen naar Den Bosch, want in de wijk Willemspoort hebben jullie een gloednieuwe droomwoning gevonden. Een verhuizing is spannend, leuk en geeft een boost, maar het is ook vermoeiend, hectisch en druk. Alles moet ingepakt, het oude huis moet verkoop-klaar  gemaakt worden  en het nieuwe huis kan wel een lik verf gebruiken. Die inboedel staat dan behoorlijk in de weg. Op zulke momenten kunt u goed gebruik maken van extra opslagruimte.

Strang opslagruimte

Wie geluk heeft verkoopt zijn huidige huis eerder dan dat de verhuizing naar de koopwoning plaatsvindt. Jullie wonen tijdelijk in een bungalow of in het huis van familie of vrienden, totdat jullie de nieuwe woning in Den Bosch kunnen betrekken. Waar laten jullie dan die inboedel? Het kan ook zijn dat het nieuwe huis nog in verbouwing is en het oude huis verkoop-klaar moet worden gemaakt. Dat betekent dat de kamers er ruimtelijk uit moeten zijn. De inboedel staat dan in beide huizen in de weg. Voor dit soort situaties heeft Strang opslagruimte in de aanbieding. Daarin kunnen mensen tijdelijk hun inboedel veilig opslaan. Naast de goede beveiliging is de opslagruimte ook geklimatiseerd en droog. Strang kan de inboedel in opslagkisten kwijt. Dat zijn kisten van 2,40 x 1,85 x 2,05 meter (lxbxh). Zo kunnen jullie zorgeloos verhuizen naar die mooie droomwoning in Willemspoort (of waar dan ook) en de inboedel tijdelijk uit de weg ruimen.

Extra verhuishulp

Strang kan daarnaast nog veel meer betekenen voor mensen die naar een nieuwbouwwoning verhuizen (of een andere woning). Strang biedt verhuis- en inpakhulp. De spullen in de opslag of in het oude huis worden ingepakt en naar het nieuwe huis gebracht. De medewerkers zetten eventueel alle meubels en dozen in de juiste ruimtes klaar. Dat scheelt een heleboel tijd en energie! Toch handig in zo’n hectische en vermoeiende periode. Het verhuizen loopt een stuk soepeler, waardoor er meer tijd overblijft om van de verandering te genieten en minder tijd om te stressen. Ook voor verhuizingen in en naar andere plaatsen zijn wij de perfecte keuze! Zo staan wij goed bekend als verhuisbedrijf in Eindhoven.

Verhuisplannen?

Neem gerust contact met Eduard Strang Verhuizingen op, 073-6563300. Vooraf geven wij u een duidelijke en vrijblijvende verhuisofferte. En indien nodig, wij beschikken over een speciale tijdelijke inboedelopslag! Vraag vrijblijvend uw verhuis-offerte naar Stadhouderspark”