Actie vogeltaarten

Actie vogeltaarten

 schrijf u in voor de nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 3 originele vogeltaarten

Dit is een voorbeeld van een vogeltaart die te koop is bij Groetjes van Merel.

Update : de winnaars zijn bekend gemaakt van de vogeltaarten! (mw F. van Fessem / dhr. H. Vos / mw. C van Erp) Gefeliciteerd ! 

De vogeltaarten zijn een juweeltje voor de tuin, terras of balkon. Geweldig om te geven en uiteraard een genot voor iedere vogel. De taarten bestaan uit ongezouten frituurvet, hoogwaardige zaden, natuurlijke kleurstoffen en allerlei luxe bessen. Een kleurrijk geheel. Vogeltaarten van Groetjes van Merel zijn een genot voor iedere vogel en een lust voor het oog! Wij verloten 3 vogeltaarten onder alle personen die zich ingeschreven hebben voor onze nieuwsbrief. Schrijft u zich dus gerust in als u dat niet gedaan heeft.

Heeft u niet gewonnen?!
Een paar keer per jaar zult u een nieuwsbrief van ons verhuisbedrijf ontvangen. De eerste nieuwsbrief zal in het eerste kwartaal van 2015 verschijnen. Door ingeschreven te blijven, dingt u altijd mee met nieuwe acties, die wij regelmatig uitschrijven. U hoeft hiervoor verder niets te doen, dat gebeurt automatisch.

In samenwerking met Groetjes van Merel www.groetjesvanmerel.nl verloten wij 3 vogeltaarten onder alle inschrijvingen voor onze nieuwsbrief, te waarde van € 17,50 per stuk. Let op: de actie loopt tot en met 28 februari 2015. In het formulier hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en dingt u automatisch mee. De vogeltaarten kunnen niet verzonden worden. De prijswinnaars zullen een e-mail ontvangen met het bericht dat de vogeltaart afgehaald kan worden bij Strang.

Inschrijven voor de Strang krant