Inboedelopslag

Inboedelopslag tijdens verbouwen of verhuizen

Gaat u uw woning verbouwen? Is deze nog niet opgeleverd? Of ruimt u vast wat ruimtes op om uw woning verkoopklaar te maken? Maar weet u niet wat u met uw meubels en spullen moet doen? Dan kan tijdelijke inboedelopslag voor u een oplossing bieden. Als verhuisbedrijf kunnen wij ook uw spullen opslaan in onze eigen beveiligde en geklimatiseerde inboedelopslag. Ook biedt onze inboedelopslag een uitweg als u niet in één keer, maar juist in delen wilt verhuizen.

De voordelen van inboedelopslag

opslagruimte-strangWanneer u gebruikt maakt van onze inboedelopslag en verhuizing in één dienst kiest u voor vele voordelen:

 • Uw meubels en spullen worden logisch ingepakt; ons verhuisteam heeft ruime ervaring met het inpakken van de verhuiswagen of opslagcontainer.
 • U kunt het tilwerk uit handen geven; of u nou van de begane grond na vier hoog verhuist of andersom, bij een verhuizing komt altijd tilwerk kijken. Onze ervaren verhuizers zijn hierin getraind en tillen uw spullen veilig naar de verhuiswagen.
 • Uw inboedel wordt veilig verplaatst van A naar B; door uw inboedel logisch in te pakken en vast te zetten door ons verhuisteam wordt deze veilig van de ene naar de andere locatie verplaatst. Dit voorkomt schade aan uw waardevolle spullen.
 • Uw inboedel wordt bewaard in een geklimatiseerde opslag; het weer kan grote invloed hebben op de kwaliteit van uw meubels en spullen als deze niet goed zijn opgeslagen. In onze geklimatiseerde meubelopslag hebben regen, wind, of zon geen impact op uw huisraad.
 • Schade aan uw inboedel wordt beperkt; bij inboedelopslag en verhuizing samen worden uw spullen maar één keer in en één uitgeladen. Door deze te laten staan en niet vaker te verplaatsen beperkt u de kans op schade aanzienlijk.
 • Uw inboedel wordt beveiligd opgeslagen; onze opslagruimte is uitstekend beveiligd. Alleen op afspraak is het mogelijk om tussentijds bij uw inboedel te komen als dat noodzakelijk is.

 

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

type: 9m3 opslagcontainer (ter indicatie: hier passen circa 115 verhuisdozen in)

Waar wordt de inboedel opgeslagen?

Onze beveiligde en geklimatiseerde opslag staat direct naast ons verhuisbedrijf in Vught en is eenvoudig te bereiken via de A2. Uw inboedel wordt opgeslagen in opslagboxen van hoge kwaliteit. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen berekenen wij voor u het juiste formaat voor uw tijdelijke meubelopslag. Uw archief opslaan? Daarvoor hebben wij een speciale archiefopslag bij ons verhuisbedrijf.

Wilt u tussentijds bij uw spullen? Dan is het noodzakelijk dat u minimaal één werkdag van te voren aangeeft dat uw toegang wilt tot uw goederen wilt. Onze loods is uitsluitend toegankelijk voor onze medewerkers en zij zetten uw inboedel op afspraak voor u klaar, nadat u ons uw legitimatie heeft getoond. Eduard Strang Verhuizingen is altijd professioneel, discreet en zorgvuldig als het gaat om uw bezittingen.

Kosten van inboedelopslag

Kosten per 1-1-20239 m3 opslagcontainer2 m3 opslagcontainer1 m3 opslagcontainer
opslagkosten per week  —€ 4,39€ 3,50
opslagkosten per maand€ 55,-€ 19,-€ 15,17
eenmalige inslagkosten€ 50,-€ 25,-€ 25,-
(tussentijds) bezoek *€ 35,-€ 18,-€ 18,-
Formaten9m3 opslagcontainer2m3 opslagcontainer 1 m3 opslagcontainer
lengte (binnenwerks)2,40 meter0,95 meter1,00 meter
breedte (binnenwerks)1,85 meter1,20 meter1,00 meter
hoogte (binnenwerks)2,05 meter2,05 meter1,00 meter

Huur en borg

De huur van de opslag gaat in op de 1e of de 15e van de maand, met een minimum van 1 maand huur. Borg is niet van toepassing.

Regel eenvoudig inboedelopslag bij Strang

Uw meubels en spullen laten opslaan bij onze inboedelopslag? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Naast verhuizingen en inboedelopslag hebben wij ook nog een handige inpakservice en een handyman service. Eduard Strang Verhuizingen neemt graag alle zorgen rondom de verhuizing voor u uit handen, zodat u zorgeloos kunt verhuizen.

Wat is het geheim van onze lage opslagkosten?

Ontdek het geheim achter onze ongeëvenaard lage opslagkosten! Bij ons draait alles om efficiëntie en slimme oplossingen. Maar wat maakt ons anders?

 1. De kracht van verschillende formaten opslagcontainers. Wij slaan alles op in kleinere en middelgrote opslagcontainers van 1m3, 2m3 en 9m3 varianten. Met een hoogte van 2,05 meter (2 en 9m3 variant) zijn deze containers perfect voor maximale stapeling van uw goederen, waardoor geen ruimte verloren gaat.
 2. Zo efficiënt mogelijk laden. We laden elke opslagcontainer maximaal vol, zonder onnodige loze ruimte te laten. Dit betekent dat u betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt, niets meer en niets minder. Dat is ons vak en dat levert u een besparing van 5-30% op aan opslagcapaciteit.
 3. Geen verloren ruimtes. Met verschillende formaten opslagcontainers betaalt u nooit voor overcapaciteit. Dit kan u tot 10-35% besparen op uw opslagkosten.
 4. Blokkendoos. Bij ons laden we de opslagcontainers in onze loods als een blokkendoos, zo efficiënt mogelijk. Geen onnodige gangpaden en geen dure liften voor goederen. In tegenstelling tot andere Self Storage opslagfaciliteiten, worden deze kosten niet gemaakt dus ook niet doorberekend in de huurprijs die u betaalt bij Eduard Strang. Dat is direct uw voordeel.
 5. Bijna geen reclamekosten. Wij adverteren nauwelijks omdat we direct lage prijzen bieden. Onze klanten komen vooral via vrienden en bekenden bij ons terecht, omdat ze tevreden zijn over onze service en de prijs-kwaliteitverhouding.
 6. Denk goed na wat u opslaat. We geven graag advies over wat u echt nodig heeft om op te slaan. Door vooraf kritisch te zijn bij het selecteren van uw opgeslagen items, kunt u vaak aanzienlijk besparen op opslagruimte. Bent u verrast dat wij u aanmoedigen om bewust op te slaan?

Bij ons gaat het niet alleen om goedkope prijzen; we willen u ook een waardevolle service bieden. Ontdek nu hoe onze creatieve aanpak uw opslagwensen kan vervullen zonder uw budget te overschrijden.

Wat onze opslagfaciliteit onderscheidt van andere:

 1. 100% klimaatbeheersing: Uw bezittingen worden bewaard onder optimale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, cruciaal voor veeleisende gebruikers zoals musea en antiquairs. Ons pand is ontworpen om het klimaat binnen zo lang mogelijk vast te houden. Onder andere met een isolerend dak van meer dan 1 meter dik. Deze ligt vol met zonnepanelen voor het gebruik van stroom voor al onze faciliteiten.
 2. 100% ongediertebestrijding: We hanteren strenge maatregelen om ervoor te zorgen dat uw goederen beschermd zijn tegen ongedierte, in lijn met de eisen van onze klanten.
 3. 100% veiligheid: In tegenstelling tot traditionele self-storage, waar klanten ’s avonds en ’s nachts vrij kunnen dwalen, kunt u bij ons enkel op afspraak bij uw goederen komen.  Dit zorgt voor maximale veiligheid en controle over wie toegang heeft tot uw bezittingen. Overigens hebben wij goed contact politie en lokale overheden.
 4. 100% betaalbare prijzen: Onze tarieven zijn bijna de helft goedkoper in vergelijking met Self Storage bedrijven. Waardoor u van de hoogwaardige opslagfaciliteiten kunt genieten tegen een echt betaalbare en eerlijke prijs.
 5. 100% transparant:  We vermijden nadrukkelijk verleidelijke acties met verborgen wurgcontracten, die uiteindelijk alles duur maken en u voor langere tijd vastleggen. Bij Eduard Strang weet u altijd de vaste prijs en hoeft u geen contract voor een lange periode te tekenen. Sterker nog; bij ons kunt u gewoon per email, altijd per de 1e of de 15e van de maand opzeggen. We geloven in eerlijkheid en duidelijkheid, zodat u met vertrouwen kunt opslaan bij ons.

Inboedelopslag offerte aanvragen

Neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 073-656.33.00 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!