Inboedelopslag

Inboedelopslag tijdens verbouwen of verhuizen

Gaat u uw woning verbouwen? Is deze nog niet opgeleverd? Of ruimt u vast wat ruimtes op om uw woning verkoopklaar te maken? Maar weet u niet wat u met uw meubels en spullen moet doen? Dan kan tijdelijke inboedelopslag voor u een oplossing bieden. Als verhuisbedrijf kunnen wij ook uw spullen opslaan in onze eigen beveiligde en geklimatiseerde inboedelopslag. Ook biedt onze inboedelopslag een uitweg als u niet in één keer, maar juist in delen wilt verhuizen.

De voordelen van inboedelopslag

Wanneer u gebruikt maakt van onze inboedelopslag en verhuizing in één dienst kiest u voor vele voordelen:

 • Uw meubels en spullen worden logisch ingepakt; ons verhuisteam heeft ruime ervaring met het inpakken van de verhuiswagen of opslagcontainer.
 • U kunt het tilwerk uit handen geven; of u nou van de begane grond na vier hoog verhuist of andersom, bij een verhuizing komt altijd tilwerk kijken. Onze ervaren verhuizers zijn hierin getraind en tillen uw spullen veilig naar de verhuiswagen.
 • Uw inboedel wordt veilig verplaatst van A naar B; door uw inboedel logisch in te pakken en vast te zetten door ons verhuisteam wordt deze veilig van de ene naar de andere locatie verplaatst. Dit voorkomt schade aan uw waardevolle spullen.
 • Uw inboedel wordt bewaard in een geklimatiseerde opslag; het weer kan grote invloed hebben op de kwaliteit van uw meubels en spullen als deze niet goed zijn opgeslagen. In onze geklimatiseerde meubelopslag hebben regen, wind, of zon geen impact op uw huisraad.
 • Schade aan uw inboedel wordt beperkt; bij inboedelopslag en verhuizing samen worden uw spullen maar één keer in en één uitgeladen. Door deze te laten staan en niet vaker te verplaatsen beperkt u de kans op schade aanzienlijk.
 • Uw inboedel wordt beveiligd opgeslagen; onze opslagruimte is uitstekend beveiligd. Alleen op afspraak is het mogelijk om tussentijds bij uw inboedel te komen als dat noodzakelijk is.

 

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Waar wordt de inboedel opgeslagen?

Onze beveiligde en geklimatiseerde opslag staat direct naast ons verhuisbedrijf in Vught en is eenvoudig te bereiken via de A2. Uw inboedel wordt opgeslagen in opslagboxen van hoge kwaliteit. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen berekenen wij voor u het juiste formaat voor uw tijdelijke meubelopslag. Uw archief opslaan? Daarvoor hebben wij een speciale archiefopslag bij ons verhuisbedrijf.

Wilt u tussentijds bij uw spullen? Dan is het noodzakelijk dat u minimaal één werkdag van te voren aangeeft dat uw toegang wilt tot uw goederen wilt. Onze loods is uitsluitend toegankelijk voor onze medewerkers en zij zetten uw inboedel op afspraak voor u klaar, nadat u ons uw legitimatie heeft getoond. Eduard Strang Verhuizingen is altijd professioneel, discreet en zorgvuldig als het gaat om uw bezittingen.

inboedel-opslag-strang

Kosten van inboedelopslag

Door doelmatig werken en de enorme beschikbare ruimte weten wij de huurprijs voor uw tijdelijke inboedelopslag voor een lage prijs aan te bieden. Onze opslagkisten van 1 kubieke meter kosten € 3,50 per week. Daarnaast hebben wij opslagboxen van 9 kubieke meter voor € 55,- euro per maand (ingaande op de 1e of de 1e van de maand).

Wilt u weten hoeveel (tijdelijke) opslagruimte u nodig heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze verhuisadviseurs bereken het aantal kubieke meters en de prijs voor u.

Regel eenvoudig inboedelopslag bij Strang

Uw meubels en spullen laten opslaan bij onze inboedelopslag? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Naast verhuizingen en inboedelopslag hebben wij ook nog een handige inpakservice en een handyman service. Eduard Strang Verhuizingen neemt graag alle zorgen rondom de verhuizing voor u uit handen, zodat u zorgeloos kunt verhuizen.

Inboedelopslag offerte aanvragen

Neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 073-656.33.00 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!