Binnen europa

Verhuizen binnen Europa

duard Strang verhuizingen Vught Den Bosch SlaOpBijStrang verhuizer verhuizen

Of het nu gaat om één meubelstuk of een geheel verzorgde verhuizing binnen Europa, Eduard Strang verhuizingen denkt met u mee en streeft ernaar om de beste verhuismethode voor u te vinden. Zo kunnen wij voor u op de gewenste data (en tijden) verhuizen, verschillende extra laad- en/of losadressen inplannen. Maar wij kunnen ook kijken of het interessant is om uw verhuizing te combineren ofwel te groeperen. Meer informatie treft u onderaan deze pagina aan.

Onze dienstverlening door heel Europa

Ook in het buitenland komt onze vaste en vertrouwde crew uw verhuizing uitvoeren. Wij voeren alle verhuisdiensten uit zoals u dat van ons gewend bent. Van het in- en uitpakken van de verhuisdozen, het afhalen van de lampen, het demonteren van de meubels, tot en met het veegschoon opleveren van de woning. Zijn er speciale wensen? We horen het graag.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Opslag als tussenstop

Het is denkbaar dat u tijdelijk zonder woning zit. Uw complete inboedel kan dan “geparkeerd” worden in onze beveiligde en verwarmde opslag. Op afroep kunnen wij uw inventaris, of een deel daarvan, bezorgen op het gewenste adres.

Wat is een combinatie-verhuizing / groupage-zending?

Vaak is het kostbaar om een (kleine) zending apart te versturen. Echter door verschillende zendingen (lees verhuizingen) te groeperen, kan een verhuiswagen optimaal beladen worden. Iedere zending zal op basis van het volume afgerekend worden. Dat is een voordelige manier van verhuizen. Natuurlijk worden uw eigendommen strikt gescheiden gehouden en zijn maatwerk en de extra service werkzaamheden gewoon uit te voeren door ons. Bekijk hier onze rittenoverzicht.

Internationaal overzee verhuizen

Natuurlijk verzorgen wij niet alleen de verhuizingen binnen Europa. Voor uw internationale overzee-verhuizingen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Of het nu gaat om een verhuizing vanuit Nieuw Zeeland naar Nederland of vanuit Zwitserland naar Canada. Lees meer over overzee verhuizen.

Vast contactpersoon

Waar u ook woont, de coördinatie en regie zal vanuit Vught plaatsvinden. Door ons in te schakelen nemen wij de gehele regie van uw verhuizingen over. Wij blijven van het begin tot het laatste moment de verhuizing voor u coördineren.

Dear movers & staff of Eduard Strang, my goods have been moved very professionally and I am very satisfied, thanks

Petterson family : Munich Germany
9,6

Coördinatie

Wij als verhuizer/coördinator bekijken altijd of uw aanvraag in het tijdschema en routeschema past en overleggen dan met u de mogelijkheden. In het rittenoverzicht staan de geplande Europese bestemming. Is het van belang dat uw verhuizing of specifieke data (en tijden) uitgevoerd dient te worden, neem dan contact met ons op zodat wij u een goed passende planning kunnen aanbieden.
Het is mogelijk om een complete verhuizing aan te bieden op groupage basis. Omdat er sprake is van een heen- en retourschema, kan uw complete inventaris/verhuizing hierop ingepland worden. Wij zoeken naar overgebleven ruimte op de heen- of retourreis en plannen deze ruimte voor u in. Enige flexibiliteit is wel belangrijk om de uitvoering financieel aantrekkelijk te maken. Dat lichten wij natuurlijk graag even toe.

 

Onze klant haalt ons onderweg in, op de terugweg van Frankrijk naar Nederland.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!