Overzee verhuizingen

Wereldwijd en overzee verhuizingen

Vanuit de EU naar overzeese bestemmingen en weer terug

Als internationaal verhuisbedrijf hebben wij tal van Nederlanders geholpen bij hun emigratie. Middels handgemaakte kisten en hutkoffers werden de persoonlijke inventarissen via de havens van Rotterdam en Antwerpen verscheept, naar bestemmingen waar  men zich vaak voorgoed ging vestigen.Tegenwoordig heeft de term emigratie een minder definitieve betekenis: 50% van alle emigranten keert binnen 5 jaar terug naar Nederland. Hier vallen de gepensioneerden die in Spanje verblijven ook onder. Maar ook jongeren die de mogelijkheid krijgen een aantal jaren te wonen en werken in bijvoorbeeld verhuizen naar Australië, verhuizen naar Amerika of verhuizen naar Nieuw Zeeland.
internationaal verhuisbedrijf verhuizen naar USA Amerika Canada Australie Nieuw Zeeland China Dubai Zuid Amrika Europa Zwitsreland Frankrijk Spanje Duitsland Belgie Nederland douane Rusland Thailand Zweden
Vanuit Vught, Den Bosch sturen wij de gehele verhuizing aan, tot in de puntjes. Wij maken gebruik van een wereldwijd netwerk van 1.600 gerenommeerde verhuisagenten die uw verhuizing volgens onze eisen en kwaliteitsstandaard uitvoeren. Niet onbelangrijk is het om uw verhuizing op een juiste en correcte manier in te voeren. En omdat ieder land haar eigen regels heeft (die  onderhevig zijn aan veranderingen) werken wij nauw samen met de lokale verhuisbedrijven en inklaringsagenten om uw zo mogelijk te helpen. Voor ieder land hebben wij een up-to-date bibliotheek met instructies voor uw; wat mag u wel en niet invoeren; wat voor documenten en visa heeft u nodig etc.

Enkele stukken verschepen, zoals: erfgoederen of kunstwerken?

De behoefte om goederen te verschepen hoeft niet per definitie uit een gehele inboedel te bestaan. Wij kunnen ook enkele goederen voor u verpakken en verschepen. Denkt u aan erfenis verhuizen of het verschepen van aangekocht kunstwerk. Uiteraard leveren wij de gehele service zoals u dat van ons gewend bent. Het is onze passie om de efficiëntste en veiligste verpakking  te maken voor het transport.

Binnen Europa verhuizen?

Meer informatie over de Europese en overzeese groepage-overzicht. Lees meer over verhuizen binnen Europa.

Contact

Neem gerust telefonisch contact op wij helpen u graag persoonlijk verder, +31(0)736563300

TIP: groupage-container
Verhuizen naar Australië, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, Canada en de USA is het regelmatig mogelijk om kleinere zendingen te boeken op basis van een groupage-container, dit is veel voordeliger dan een zending aparte te verkratten en mee te sturen met een commerciële container.
TIP: Douane depot
Strang beschikt over een eigen douanedepot. Indien een inboedel (met eventueel een auto of motorfiets) niet direct ingeklaard kan worden bij de douane, is het parkeren van de inboedel in het douanedepot vaak de enige oplossing om dure invoerrechten te voorkomen.