Rittenoverzicht

Rittenoverzicht Europa

In het onderstaande tabel treft u een overzicht aan van geplande verhuisritten door Europa. En tussentijds vormen er zich nieuwe ritten die later gepubliceerd worden. Ook al staat uw bestemming er niet tussen; neem met ons contact op. Wij geven u de mogelijkheden en de kosten aan u door.

groepage service uw verhuizing combineren Eduard Strang verhuizingen Groepage Service : combineren van verschillende verhuizingen

Om verhuizingen efficiënt uit te kunnen voeren en voordelige tarieven aan te kunnen bieden, is het belangrijk om zo veel mogelijk verhuizingen te combineren. Deze methode heet groeperen. Voor Groepage is er voor ons als verhuisbedrijf, maar ook voor u als klant zeker voldoende flexibiliteit nodig. Op de Groepage Service kunnen enkele stukken, kleine verhuizingen en complete verhuizingen geboekt worden. We leggen u graag persoonlijk uit, en waar u met uw situatie rekening mee moet houden (de voordelen en de nadelen) en wat de mogelijkheden zijn.

WeekCountryCity / area
19FrankrijkMarseille / Montpelliert
19SpanjeBarcelona / Benidormt
20ZwitserlandPfeffingens
21FrankrijkMontignacs
21FrankrijkParijs / Lilet
21SpanjeMalagas
22FrankrijkChâtels
23PortugalLissabon / Farot
23SpanjeSevilla / Granadat
24SchotlandGlasgowt
25-26ZwitserlandOberwils
28EngelandSouthrepps – Norwichs
38ZwitserlandZurichs

Premium Service verhuizen op uw wensen vaste data Eduard Strang verhuizingenPremium Service : speciaal op uw wensen, een directe rit

Uiteraard is het mogelijk om uw verhuizing in te plannen op een door u gewenste ophaaldag en afleverdag. Er is dan geen flexibiliteit nodig en u kunt alles plannen zoals u dit het beste uitkomt. Dit is een Premium Service die wij graag in onderling overleg met u vormgeven en inplannen.

Staat uw bestemmingen niet in het overzicht?

Geen probleem, neem contact met ons op en wij maken een correcte en aantrekkelijke aanbieding voor uw verhuizing.

Overzeese bestemmingen: Premium Service & Groepage Service

Uiteraard verzorgen wij verhuizingen van en naar overzeese bestemmingen. Het is met kleinere verschepingen zeker mogelijk om deze als combinatietransport te vervoeren. Hierdoor is het op veel bestemmingen niet nodig om een aparte zeecontainer in te boeken. Neemt u contact met ons op en vraag een vrijblijvende en complete offerte bij ons op.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!