MisterDesign

MisterDesign

Bij een nieuw huis of zakelijk pand horen nieuwe indelingen en een tal van nieuwe mogelijkheden. Dit creëert de perfecte gelegenheid om het nieuwe interieur helemaal naar uw smaak te maken! Met een juiste tint op de wand, een zorgvuldig gekozen opstelling van uw meubelen en accessoires en een sfeervol licht dankzij een mooie hang-, wand- of vloerlamp kunt u het interieur van uw dromen creëren. Speciaal voor relaties van Eduard Strang Verhuizingen helpen de interieurspecialisten van MisterDesign u daar graag een handje bij.

Gratis interieuradvies voor u als Eduard Strang klant

Dit vrijblijvend advies begint met een kennismakingsgesprek in de winkel van MisterDesign in ’s-Hertogenbosch waarin uw wensen en de ruimtes in kaart worden gebracht. U heeft daarbij de keuze uit de startpakketten ‘Indeling’ en ‘Verlichting’.

Adviespakket ‘Indeling’

  • Na het kennismakingsgesprek gaat de interieurspecialist van MisterDesign aan de slag met een 2D plattegrond, op basis van twee ruimtes naar keuze.
  • In het vervolggesprek wordt besproken hoe u de door u gekozen ruimtes kunt inrichten. Hierbij wordt een sfeervol moodboard gepresenteerd met daarin de toegepaste meubels en bijpassende materialen.
  • Uw gratis interieuradvies wordt afgesloten met een vrijblijvende offerte met de benodigde meubelen en accessoires.

Adviespakket ‘Verlichting’

  • Na uw kennismakingsgesprek gaat de interieurspecialist van MisterDesign aan de slag met een 2D plattegrond met de door u aangegeven lichtpunten.
  • In het vervolggesprek wordt besproken hoe u de door u gekozen ruimtes kunt inrichten met passende verlichting. Dit gebeurt aan de hand van een sfeervol moodboard van toegepaste verlichtingsarmaturen.
  • Uw gratis interieuradvies wordt afgesloten met een vrijblijvende offerte met de benodigde verlichting.

Bent u benieuwd naar de volledige mogelijkheden van uw nieuwe huis of zakelijk pand? Uw startpakket is uit te breiden naar een compleet interieuradvies! Tegen een gereduceerd tarief ontvangt u dan:

  • Een 2D plattegrond van alle ruimtes en lichtpunten.
  • Een veelzijdig moodboard van materialen, meubelen en een compleet lichtplan.
  • Een uitgebreid kleuradvies.
  • Professionele styling verzorgd door de interieurspecialisten van MisterDesign.

Uw gratis Eduard Strang interieuradvies kunt u aanvragen door een mail te sturen naar studio@misterdesign.nl of te bellen naar +31 073 612 6624 , en kunt u op vertoon van uw Eduard Strang factuur verzilveren. Dit aanbod blijft geldig tot maximaal 3 maanden na de datum van verhuizing.