Naar Nederland verhuizen

Terug naar Nederland verhuizen?

Als internationaal verhuisbedrijf in Eindhoven leggen wij ons niet alleen toe op verhuizingen naar het buitenland. We richten ons ook zeker op verhuizingen naar Nederland. Zo kunnen wij uw gehele verhuizing vanuit bijvoorbeeld Singapore naar Scheveningen regelen, of van München naar Maastricht. Per zeevracht, luchtvracht of over de weg.
Buiten Europa maken wij gebruik van 1.600 gerenommeerde verhuisbedrijven, onze agenten, die voor ons ter plaatse handelen en de verhuizing voor ons in gang zetten. Eduard Strang verhuizingen begeleidt uw verhuizing verder totdat alles in uw nieuwe woning weer op zijn plaats staat. Binnen Europa verzorgen wij met eigen wagens en eigen personeel uw verhuizing.
Maar onze verhuisservice gaat verder. Wij kunnen naar gelang uw behoefte de diensten uitbreiden met onze Handymen-service of Relocation-service. En natuurlijk bieden wij ook onze opslag aan om bijvoorbeeld even tijdelijk enkele stukken te plaatsen waar u nog geen raad mee weet, in onze inboedel opslag.

terug naar Nederland verhuizen Eduard Strang verhuizingen Vught

Eigen Douane depot

In het geval dat u van buiten de EU naar Nederland verhuist, zijn er situaties denkbaar dat u de papieren niet op orde heeft, of dat de douane geen toestemming geeft tot invoer. Wat dan? Eduard Strang verhuizingen beschikt voor dit soort gevallen over een eigen douanedepot in Vught, Den Bosch om uw inboedel of auto tijdelijk te parkeren. Zo voorkomt u duurdere handelingen en overslagkosten in de haven of aan de grens.

Om internationaal te willen verhuizen hoeft u zeker niet een minimaal volume te hebben. Voor kleinere zendingen laten wij aparte kisten maken zodat deze als deel-zending / LCL-zending, naar Nederland kunnen komen. Ook als het gaat om al dan niet in combinatie auto´s en motoren als onderdeel van uw verhuizing te laten verschepen en importeren. Wij begeleiden u met de inklaring van uw persoonlijke goederen en de eventuele voertuigen.

emigreren naar Nieuw Zeeland emigrate to New Zealand auckland

wij dragen voor u zorg voor de inklaring in Nederland

HR zonder kopzorgen?

Een geheim dat we graag met u delen. Bij het aantrekken of uitzenden van een medewerker of directielid is het belangrijk om te weten dat er verschillende emotionele factoren aanwezig kunnen zijn die de uitzending kunnen doen falen. Als verhuisbedrijf hebben we onze diensten afgestemd om dit risico te beperken. Sommige diensten kunnen wij direct vanuit Strang voor u regelen en hebben daarvoor vaste samenwerkingspartners voor. Met deze partners hebben wij overigens de afspraak gemaakt geen provisies of commissies door te berekenen, alles gebeurt met ‘gesloten portemonnee’. Zo kunnen wij partners aanbevelen die betrouwbaar zijn en goed werk leveren. En andersom doen wij ons best om dezelfde aanbevelingen te krijgen.
retour naar Nederland verhuizen

Relocation Service voor Expats en HR

Een stap verder om optimale service te verlenen. Om de medewerker en het gezin, maar zeker ook de human resource manager te ondersteunen, kunnen we op verzoek de Relocation Service inzetten. Dit alles om de verhuisoperatie op alle fronten te doen slagen. Naast de verhuizing dient er nog meer geregeld te worden. Denkt u aan huisvesting, scholing, verblijfsvergunning, werkvergunning, medische ondersteuning, partnerprogramma’s, specifieke cursussen, het importeren en het op kenteken zetten van uw personenauto. Het zijn zaken waarmee de afdeling human resource vaak wordt belast. Al deze werkzaamheden kunnen van u overgenomen worden.

Den Bosch

Kleine zendingen ook voordelig (terug) naar Nederland

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!