Nieuw   2 M3 box   € 3,50

De vraag naar kleine opslag mogelijkheden kunnen we nu goed beantwoorden. De nieuwe 2 kubieke meter  (2 M3) opslagkist is daarnaast ook erg voordelig, voor € 3,50 per week (€ 15,17 per maand) huurt u deze handige extra ruimte.

Onze standaard opslagkist heeft een formaat van 9 kubieke meter (9 M3) binnenwerks. Ofwel 2,40 x 1,85 x 2,05 meter (lxbxh). Iedere kist is voorzien van 10 schone opslagdekens. Mocht er een meubelstuk niet inpassen dan plaatsen wij dit stuk in een speciale ruimte, onder de zelfde condities.

Toegankelijkheid

Het is mogelijk om tussentijds bij uw goederen te komen. Wij zetten dan uw kist(en) in een speciale sluis, een afgesloten ruimte waar u alleen toegang heeft, om rustig uw goederen te bekijken en of uit te zoeken. Maar u dient ons hiervan wel minimaal 1 werkdag vooraf van op de hoogte te brengen. Wij beheren uw eigendommen, dat betekent dat derde geen toegang tot uw goederen zullen krijgen. U dient zich altijd te legitimeren en de opslagovereenkomst te overhandigen bij ieder bezoek.

Offerte aanvragen