Opslag

Tijdelijke opslagruimte huren voor uw spullen

Bent u op zoek naar betrouwbare, veilige plek voor uw spullen? Zoek dan niet verder, Eduard Strang staat tot uw dienst. Of u nu uw huis verkoopklaar wilt maken, gaat verhuizen, gaat verbouwen of gewoon te weinig opbergruimte hebt: wij ontlasten u van verhuizing tot aan tijdelijke opslagruimte voor uw spullen! In onze beveiligde en geklimatiseerde opslagloods zijn uw goederen al vanaf € 3,50 per week goed opgeslagen.

Redenen om opslagruimte te huren

opslagruimte-strangGaat u (internationaal)verhuizen met behulp van een internationale verhuizer en kunt u uw spullen niet in één keer verhuizen, omdat bijvoorbeeld uw nieuwe huis nog niet klaar is? Huur dan een opslagruimte waar uw inboedel tijdelijk kunt opslaan. Met tijdelijke inboedelopslag kunt u uw spullen ook in delen verhuizen, waardoor u alle tijd heeft om uw spullen goed te sorteren.

Heeft u meer ruimte nodig in huis? Dan is het huren van extra opslagruimte ook een goede oplossing. Meubels die u niet meer gebruikt, kerstspullen, winterbanden, tuinmeubelen; ze passen allemaal in onze vorst- en vochtvrije opslagboxen.

Heeft u een eigen bedrijf aan huis? Voorraden, gereedschappen en materialen nemen vaak te veel plaats in voor thuis op te slaan. Een opslagruimte huren is dan een goedkope oplossing. Wij bieden ook archiefopslag en opslag van inventaris aan voor bedrijven.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
boekendoos eduard strang verhuizingen vught den bosch

Soorten opslag

Eduard Strang heeft voor iedereen voordelige opslagruimte te huur. Of u nu op zoek bent naar inboedelopslag, archiefopslag of inventaris opslag voor uw bedrijf: wij hebben bieden opslagruimte op maat aan! Onze goedkope 2m3 opslagboxen zijn ideaal voor het opslaan van bijvoorbeeld een skibox en skispullen, de winterbanden of een paar erfstukken die nergens passen. Ook voor archiefopslag, het opbergen van de administratie of boeken is deze opslagbox van 2m3 geschikt!

Onze 9m3 opslagbox is de oplossing als het gaat om het gestructureerd opslaan van grotere hoeveelheden huisraad of voorraden. Heeft u een enkel meubelstuk wat u graag wilt bewaren maar in de weg staat? Of wilt u uw piano tijdelijk opslaan? Daarvoor hebben wij speciale opslagruimtes op maat. Zo kunnen ze zorgvuldig en veilig worden opgeborgen in onze beveiligde en verwarmde opslagruimte.

Kosten van het huren van opslagruimte

Door doelmatig werken en de enorme beschikbare ruimte weten wij de huurprijs voor uw tijdelijke opslagruimte voor een lage prijs aan te bieden. Onze opslagkisten van twee kubieke meter kosten € 3,50 per week. Daarnaast hebben wij opslagboxen van 9 kubieke meter voor € 55,- euro per maand. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen berekenen wij voor u het juiste formaat voor uw tijdelijke opslagruimte.

Wilt u weten hoeveel (tijdelijke) opslagruimte u nodig heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze verhuisadviseurs berekenen het aantal kubieke meters en de prijs voor u.

Hoe worden spullen tijdelijk opgeslagen?

Tijdelijke-opslagruimte-strangEduard Strang Verhuizingen is altijd professioneel, discreet en zorgvuldig als het gaat om uw bezittingen. Uw spullen worden veilig opgeslagen in opslagboxen van hoge kwaliteit in onze beveiligde en geklimatiseerde opslag direct naast ons verhuisbedrijf in Vught. Wilt u tussentijds bij uw spullen? Dan is het noodzakelijk dat u minimaal één werkdag van te voren aangeeft dat uw toegang wilt tot uw goederen wilt. Onze loods is uitsluitend toegankelijk voor onze medewerkers en zij zetten uw inboedel op afspraak voor u klaar, nadat u ons uw legitimatie heeft getoond.

Goedkope opslagruimte huren bij Eduard Strang Verhuizingen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Naast verhuizingen en opslagruimtes hebben wij ook nog een handige inpakservice en een handyman service. Eduard Strang Verhuizingen neemt graag alle zorgen rondom de verhuizing voor u uit handen, zodat u zorgeloos kunt verhuizen en uw spullen kunt opslaan.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!