Opslag

Opslag nodig? Meubelopslag op z’n best

Gaat u uw woning verbouwen? Is deze nog niet opgeleverd? Of ruimt u vast wat ruimtes op om uw woning verkoop-klaar te maken? Bij ons kunt u elke kant op. De combinatie van verhuisbedrijf + opslagbedrijf creëert veel mogelijkheden voor u. Wij geven u een aantal opties aan en in overleg met u kunnen wij zeker ook maatwerk bieden. Als verhuisbedrijf kunnen wij uw inboedel via opslag verhuizen.


Uw inboedel zal voor de periode die u aangeeft opgeslagen worden. Wij beschikken over een beveiligde en geklimatiseerde opslag, uw goederen zullen in onze opslagkisten zorgvuldig verpakt worden. Om daarna naar de definitieve bestemming gebracht te worden. Wij zullen alles weer plaatsen in uw woning, zodat u geen verdere zorgen heeft. Als aanvullende service kunt u er voor kiezen om de meubelstukken te laten demonteren of alles in verhuisdozen te laten verpakken. Kijk ook eens op Slaopbijstrang.nl voor extra informatie. Verhuizen? Kijk dan op onze verhuisbedrijf Vught, verhuisbedrijf Eindhoven en/of verhuisbedrijf Den Bosch pagina.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Een enkel inventarisstuk opslaan?

Geen probleem, zo kunt u bijvoorbeeld alleen uw;  piano, vleugel, kroonluchter of antieke kast opslaan, onder de beste condities.

piano vleugel kroonluchter opslag veilig vervoeren en opslaan bij Eduard Strang verhuizingen Vught Den Bosch

Alleen een vleugel, piano of een kroonluchter opslaan? Onder de beste condities worden deze veilig voor u opgeslagen.

Verzamelpunt, tijdelijke opslag

Deze service is vooral handig voor mensen die een nieuwe woning krijgen en bijvoorbeeld al nieuwe meubels hebben besteld maar ze nog niet kunnen ontvangen. Maar ook vaak ontvangen wij nieuwe meubels die naar het buitenland verscheept moeten worden. Wij verzamelen voor u de meubels en op verzoek inspecteren wij deze op volledigheid en beschadigingen bij binnenkomst voordat ze verder getransporteerd worden.

opslagcontainer self storage voordeur service meubels opslaan opslag Eduard Strang Verhuizingen Vught Den Bosch SlaOpBijStrang all safe shurgard

opslagcontainer (links) type 2m3 en (rechts) type 9m3

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!