Erkende Verhuizers

Eduard Strang verhuizingen voldoet aan keurmerk
Erkende Verhuizers

Er zijn strenge eisen om te worden toegelaten tot de groep van Erkende Verhuizers. Een verhuisbedrijf dat bij dit bekende officieel erkende keurmerk wil behoren, moet immers voldoen aan eisen die de sector samen met de Consumentenbond heeft opgesteld. Dit zal u een vertrouwd gevoel geven, want een verhuizing is natuurlijk allemaal niet niks. U geeft uw persoonlijk bezit uit handen en wil dat alles op de nieuwe plek zo snel mogelijk weer ‘in bedrijf’ is.


Het lijkt zo vanzelfsprekend om in zee te gaan met een bedrijf dat zijn zaakjes goed op orde heeft. Helaas in dit in de dagelijkse praktijk van verhuizingen niet altijd het geval. Het inzetten van een ‘Erkende verhuizer’ kunt u in feite vergelijken met een badkamer laten vernieuwen door een beunhaas of een gerenommeerde aannemer.

Helaas gaat bij veel verhuizingen het bekende gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ op. Omdat niemand dagelijks een verhuizing uitvoert en dit vaak een paar keer in een mensenleven doet, is het altijd verstandig om een keuze te maken voor een verhuisbedrijf met een Erkende Verhuizer label. Hierdoor ben je verzekerd van een goede kwaliteit verhuizing. Eduard Strang Verhuizingen is al sinds de oprichting opgenomen in het ledenbestand van Erkende Verhuizers.

Wat zijn voor u de voordelen van het Erkende Verhuizers keurmerk?

  • U wordt volledig ontzorgd door professionals. Realiseer u dat een verhuizing voor veel mensen een van de meest stressvolle momenten uit hun leven kan zijn.
  • Een verhuisbedrijf met het EV keurmerk voldoet aan alle recente wetgeving op het vlak van veiligheid, milieu, arbeidsomstandigheden, enzovoorts.
  • Omdat een ongeluk in een klein hoekje schuilt werkt een verhuisbedrijf van Erkende Verhuizers met een speciale verhuisverzekering. Deze heeft een dekking tot maximaal 100.000 euro.
  • Bij een bedrijf dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers zitten er nooit addertjes onder het gras met nare financiële gevolgen. De landelijke organisatie achter EV staat garant voor een tegemoetkoming in kosten als een van de leden niet in staat zou blijken om zich aan de gemaakte afspraken te houden. Denkt u hierbij aan een verhuisbedrijf dat failliet zou gaan of bij een geschil over de aanbetaling; het landelijk netwerk van Erkende Verhuizers staat garant bij dit soort gelukkig zelden voorkomende situaties.
  • U krijgt te maken met geschoolde verhuizers die naast spierkracht zijn geselecteerd op uitstekende communicatieve vaardigheden. Een verhuizer die is aangesloten bij EV is immers verplicht om een minimaal aantal opgeleide verhuizers in dienst te hebben. Hiermee heeft u de garantie van een professioneel team, dat goed op elkaar is ingespeeld en de klappen van de zweep kent. Wilt u meer lezen wat het het verschil is tussen een Erkend of niet Erkend Verhuisbedrijf? Op de website van onze branche vereniging treft u veel gedetailleerde informatie aan klik hier 

Uw verhuizing professioneel regelen kan bij een Erkende Verhuizer als Strang

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Eduard Strang Verhuizingen kan bieden? Vraag een vrijblijvende offerte aan door middel van onderstaande button of mail naar info@strang.nl. U kunt ook tijdens kantooruren bellen naar: 073-6563300 of vanuit het buitenland naar het nummer: +31736563300.

erkende verhuizers consumentenbond eduard strang verhuizingen vught

 

 

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!