Verhuisbedrijf Australië

Verhuisbedrijf Australië

Emigreren naar Australië is geen eenvoudige onderneming. Alle reden dus om de daadwerkelijke, fysieke verhuizing in handen te geven van een betrouwbare en ervaren partij. Eduard Strang Verhuizingen is een erkende verhuizer die verhuizingen binnen Nederland verzorgt en internationale verhuizingen. Dit, met hoogstaande persoonlijke service. Wij gaan letterlijk en figuurlijk verder.

Er zijn diverse redenen om als alleenstaande of met het hele gezin voor Australië te kiezen als permanente verblijfplaats. Het land heeft prachtige natuur, het klimaat is aantrekkelijk en er zijn goede economische perspectieven. De Ozzies zijn zonder meer ‘easy going’ en vriendelijk. Desondanks moeten potentiële emigranten zich door flink wat bureaucratische rompslomp heen worstelen. Zo zijn er alleen al van het vereiste visum meer dan honderd verschillende varianten. De aanvraag van het juiste visum kan tot een jaar in beslag nemen.

Ook is niet iedereen zomaar welkom om zich in ‘down under’ te vestigen. Alleen mensen met specifieke vaardigheden, beroepen, opleidingen of financiële middelen komen in aanmerking voor zo’n visum. En zaken als een strafblad of medische problemen wegen zwaar om een visum te weigeren. Bovendien geldt voor mensen die willen emigreren naar Australië een leeftijdsgrens van 45 jaar. Iedereen die ouder is, zoals gepensioneerde mensen, komen alleen in aanmerking voor een tijdelijk verblijf. Te midden van deze veelheid aan aandachtspunten wil je niet ook nog eens zorgen hebben om de verhuizing zelf.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Probleemloze oversteek

Wanneer u alle bureaucratische hobbels hebt genomen en u hebt via het puntensysteem de minimaal vereiste score behaald, kan de daadwerkelijke verhuizing beginnen. Veel van de inboedel kan wellicht ter plekke worden aangeschaft, zoals meubels en dergelijke. Maar u wilt dat belangrijke zaken zoals kunst of andere spullen met emotionele of financiële waarde probleemloos en veilig de oversteek maken. Al bijna anderhalve eeuw verzorgt Eduard Strang Verhuizingen internationale verhuizingen zowel binnen Europa als overzee. Veel Nederlanders die halverwege de vorige eeuw naar Australië trokken kozen reeds voor ons Verhuisbedrijf Australië. Reeds in de voorbereidende stappen maakt u kennis met onze betrouwbaarheid, vakkundigheid en personal touch. Ook in de uitvoering en de nazorg onderscheiden wij ons van de andere verhuizers, zodat u zich zonder zorgen kunt richten op andere belangrijke zaken. Er komt toch al genoeg op u af.

Erfenis

Het kan ook gebeuren dat u reeds in Australië woont en dat u na het overlijden van een familielid of dierbare in Nederland een erfenis krijgt. Wanneer dat meer omvat dan het spreekwoordelijke doosje met foto’s, maar bijvoorbeeld een volledige inboedel, bibliotheek of een omvangrijk pakket aan erfgoederen waar u zeker interesse in hebt, is Eduard Strang Verhuizingen dé aangewezen partij om u het werk uit handen te nemen. Onze ervaring en vakmanschap staan garant voor de optimale bescherming van uw persoonlijke eigendommen. Wij zijn tevens op de hoogte van de specifiek voor Australië geldende douane-eisen, zodat wij er in samenwerking met u voor kunnen zorgen dat de ‘papierwinkel’ op orde is. Bij dit alles geldt wederom dat onze persoonlijke begeleiding het verschil maakt.

Geen verrassingen

De ene verhuizing naar Australië is de andere niet. Daarom is het niet eenvoudig om een algemene kostenindicatie te geven. Wanneer er haast bij is, zal de verhuizing per vliegtuig worden gedaan, wat duurder is dan wanneer alles per schip wordt vervoerd. Verhuizen over zee neemt gemiddeld zes tot zeven weken in beslag. Ook hangen de kosten samen met de hoeveelheid spullen en de regio waar u naartoe verhuist. En natuurlijk bepalen uw specifieke wensen en eisen voor een deel het kostenplaatje. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, waar u van op aan kunt. Met uw vaste contactpersoon bespreekt u vervolgens de details omtrent de voorbereidingen, de uitvoer en de nazorg. Daarna kunt u de volledige regie van uw verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten. U hoeft alleen uw eigen koffer te pakken.

Maak kennis met Eduard Strang Verhuizingen en leer wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees alles over ons en onze diensten via onderstaande button.

Uw verhuizing naar Australië in kaart?

Wilt u graag alle ins & outs van uw verhuizing naar Australië in kaart brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 073-6563300 of neem op een andere manier contact op. Wij zijn blij u te helpen!