Verhuisbedrijf Biezenmortel

Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding
Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding

Verhuisbedrijf Biezenmortel

Gaat u binnenkort verhuizen naar Biezenmortel of andersom? Eduard Strang Verhuizingen staat voor u klaar! Al meer dan 130 jaar verzorgt ons Erkend verhuisbedrijf verhuizingen in heel Nederland en specifiek Noord-Brabant. Van het overbrengen van uw inboedel tot aan meubelstukken in elkaar zetten: onze vakmensen verzorgen uw verhuizing van en naar Biezenmortel tot in de puntjes.

Wat moet u weten over Biezenmortel

Biezenmortel is een dorp in de gemeente Tilburg en telt vandaag de dag 1.440 inwoners. Lang was dit kerkdorpje in de Nederlandse provincie Noord-Brabant een buurtschap. Totdat in 1904 Huize Assisië, een complex voor mannelijke verstandelijke gehandicapten geopend werd. De instelling breidde voortdurend uit en nabij werden er voor de werknemers woningen gebouwd. Zo groeide het buurtschap uit tot een dorpskern met een kerk en een school. De naam van het dorp komt van het woord biezen, wat in laaggelegen, modderig land betekent. Sinds 1997 heeft Biezenmortel een dorpswapen, dat refereert aan Huis Horne en het Kapucijnenklooster.

Bezienswaardigheden in Biezenmortel

Het historische dorpsgebied van Biezenmortel herbergt enkele monumentale boerderijen en het Kapucijnenklooster met de Sint-Jozefkerk. Naast deze bezienswaardigheden organiseert Biezenmortel ook regelmatig evenementen. Zo kunt u tijdens carnaval op zaterdag genieten van de optocht en op dinsdagavond van de Lichtjestocht. In het eerste weekend van september staat het dorp in het teken van het jaarlijkse dorpsfeest Biezenmortel Bruist.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Wat maakt wonen in Biezenmortel zo aantrekkelijk?

Het rustige dorpje Biezenmortel ligt in een prachtig stukje Brabant op niet al te ver rijden van Tilburg. Met de Loonse en Drunense Duinen in uw achtertuin is dit een heerlijke plek om te wonen en te recreëren. Ook het natuurgebied Leemputten ligt om de hoek. Biezenmortel heeft een actief dorpsleven met diverse carnavals- en sportverenigingen en een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen rijdt u naar de naastgelegen dorpen Udenhout of Helvoirt. Biezenmortel zelf heeft wel een bakker waar u iedere dag terecht kan voor verse broodjes. Kortom wie wilt wonen in een rustige en groene omgeving, maar wel op steenworp afstand van de grote stad zou zich prima thuis voelen in Biezenmortel.

Verhuizen-naar-biezenmortelOntspannen verhuizen naar Biezenmortel met verhuisbedrijf Strang?

Wilt u verhuizen zonder zorgen van en naar Biezenmortel? Onze vakkundige verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing op rolletjes loopt. Met de service die u van vroeger kent. Ons ervaren verhuisteam werkt met de modernste materialen. Zo zijn uw dierbare spullen in goede handen en komen ze veilig aan in uw nieuwe huis. Schakelt u ons in als verhuisbedrijf dan is uw inboedel tijdens de verhuizing ook verzekerd. We hebben niet voor niets het keurmerk van Erkende Verhuizers gekregen.

Meer dan verhuizen

We kunnen nog veel meer voor u doen dan alleen verhuizen. Naast vakkundige verhuizers hebben we ook handige klusjesmannen in dienst. Die kunnen voor u gordijnen ophangen, schilderen, meubels in elkaar zetten tijdens uw verhuizing. En heeft u geen idee hoe u uw spullen moet inpakken voor de verhuizing? Met onze inpakservice laat u het inpakken van uw inboedel over aan de vakmensen van ons verhuisbedrijf. Maar ook het tijdelijk opslaan van inboedel kunnen wij voor u verzorgen. Wat uw verhuiswensen ook, Eduard Strang Verhuizingen staat voor u klaar!

Wat kost een verhuizing naar Biezenmortel met verhuisbedrijf Strang?

De prijs voor een verhuizing naar Biezenmortel hangt van een paar dingen af. Zo bepaalt het volume van het verhuisgoed voor een deel de prijs. Ook de aanvullende werkzaamheden hebben invloed op het kostenplaatje. Denk dan bijvoorbeeld aan het demonteren en monteren van losstaand meubilair, maar ook het afhalen en ophangen van de lampen. We komen graag bij u langs om de wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Meer weten of heeft u vragen over onze verhuisdiensten naar Biezenmortel?

Neem gerust contact op met ons op. Onze verhuisexperts helpen u graag verder met onze verhuisdiensten voor uw verhuizing van of naar Biezenmortel.