Verhuisbedrijf Canada

Verhuisbedrijf Canada

De persoonlijke aanpak van Eduard Strang Verhuizingen

Emigreren naar Canada is populair. Toch is het een grote stap waar nogal wat bureaucratie bij komt kijken. Om daar goed je aandacht bij te houden, is het aan te raden om de daadwerkelijke, fysieke verhuizing in handen te geven van een betrouwbare en ervaren partij. Eduard Strang Verhuizingen is een erkende verhuizer die zowel nationale als internationale verhuizingen verzorgt met hoogstaande persoonlijke service. Wij gaan letterlijk en figuurlijk verder.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

verhuizen naar Wanaka Nieuw Zeeland Eduard Strang Verhuizingen Vught NederlandCanada heeft veel ruimte en overweldigend mooie natuur. Er is veel werk voor hoogopgeleide vakmensen, de woonlasten zijn relatief laag en de Canadezen zijn optimistische en relaxte mensen. Het volledige proces van het verkrijgen van een visum kan zomaar een jaar of langer in beslag nemen. Voor wie zich als alleenstaande of met het hele gezin permanent in Canada wil vestigen, zijn er diverse programma’s; voor werknemers, studenten, ondernemers enzovoort. Het is zaak om de juiste verzekeringen af te sluiten. Canada hanteert voor migranten een puntensysteem waarbij een minimale score nodig is om in aanmerking te komen voor een permanente verblijfsvergunning. Wie jonger is dan 35 jaar, vloeiend Engels of Frans spreekt en een gewild beroep uitoefent, komt waarschijnlijk in aanmerking voor een permanente verblijfsvergunning onder de Federal Skilled Worker Category. Ook mensen ouder dan 35 komen in aanmerking, maar voor hen is er weer een ander programma. Om volledige aandacht te geven aan deze complexe puzzel, wil je niet ook nog eens zorgen hebben om de verhuizing zelf. Eduard Strang Verhuizingen verzorgt al bijna anderhalve eeuw internationale verhuizingen zowel binnen Europa als overzee. Veel Nederlanders kozen reeds voor ons Verhuisbedrijf Canada.

Belangrijke spullen

Wanneer u alle bureaucratische hobbels hebt genomen, kan de daadwerkelijke verhuizing beginnen. Soms is het voordeliger om spullen achter te laten en ze daar nieuw te kopen. Maar u wilt dat belangrijke zaken zoals kunst of andere spullen met emotionele of financiële waarde probleemloos en veilig de oversteek maken. Reeds in de voorbereidende stappen maakt u kennis met onze betrouwbaarheid, vakkundigheid en personal touch. Ook in de uitvoering en de nazorg onderscheiden wij ons van de andere verhuizers, zodat u zich zonder zorgen kunt richten op andere belangrijke zaken. Er komt toch al genoeg op u af.

verhuizen-emigreren-naar-canada-eduard-strang-verhuizingen-vughtErfenis

Het kan ook gebeuren dat u reeds in Canada woont en dat u na het overlijden van een familielid of dierbare in Nederland een erfenis krijgt. Wanneer dat meer omvat dan het spreekwoordelijke doosje met foto’s, maar bijvoorbeeld een volledige inboedel, bibliotheek of een omvangrijk pakket aan erfgoederen, neemt Eduard Strang Verhuizingen u het werk graag uit handen. Onze ervaring en vakmanschap staan garant voor de optimale bescherming van uw persoonlijke eigendommen. Wij zijn tevens op de hoogte van de voor Canada geldende douane-eisen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de ‘papierwinkel’ op orde is. 

Geen verrassingen

Het niet eenvoudig om een algemene kostenindicatie te geven voor uw verhuizing naar Canada. Wanneer er haast bij is, kan de verhuizing per vliegtuig worden gedaan, wat duurder is dan wanneer alles per schip wordt vervoerd. Ook hangen de kosten samen met de hoeveelheid spullen en de regio waar u naartoe verhuist. Daarnaast bepalen uw specifieke wensen en eisen voor een deel het kostenplaatje. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, waar u van op aan kunt. Met uw vaste contactpersoon bespreekt u vervolgens de details omtrent de voorbereidingen, de uitvoer en de nazorg. Daarna kunt u de volledige regie van uw verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten. U hoeft alleen uw eigen koffer te pakken.

Maak kennis met Eduard Strang Verhuizingen en leer wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees alles over ons en onze diensten via onderstaande button.

Uw verhuizing naar Canada in kaart?

Wilt u graag alle ins & outs van uw verhuizing naar Canada in kaart brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 073-6563300 of neem op een andere manier contact op. Wij zijn blij u te helpen!