Verhuisbedrijf Den Bosch

Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding
Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding

Verhuisbedrijf Den Bosch

Zoekt u een verhuisbedrijf in Den Bosch? Den Bosch is zonder twijfel één van de meest gezellige steden in het zuiden van Nederland. Tot ver over de grenzen staat Den Bosch bekend om de overheerlijke Bossche bollen en niet te vergeten ook om de Brabantse gezelligheid, helemaal rond carnavalstijd. Zit u er aan te denken om te verhuizen naar Den Bosch? Wij van Eduard Strang verhuizingen kunnen u hier bij helpen!

De grote aantrekkingskracht van deze mooie stad

Sint-Janskathedraal Den BoschNaast overheerlijke Bossche bollen en carnaval, is Den Bosch vooral ook een hele mooie stad met een rijke geschiedenis. Dat is alleen al te zien aan het middeleeuwse centrum van Den Bosch. De beroemde Sint-Janskathedraal is één van de vele gebouwen die zich in dat middeleeuwse centrum bevinden, maar daarnaast heeft Den Bosch nog veel meer mooie kerken, musea en oude gebouwen. De gemeente doet er dan ook alles aan om de stad in de huidige staat te behouden. Voor mensen die hun rust buiten de stad willen zoeken, ligt er op de grens met Vught een prachtig natuurgebied. Mede door de centrale ligging van Den Bosch, is de stad erg populair om te wonen. De trein verbindingen tussen Den Bosch en: Amsterdam – Utrecht – Nijmegen – Tilburg – Eindhoven zijn perfect. Hierdoor is de woonwijk ‘het Paleiskwartier’ favoriet bij forenzen.

 

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Waarom verhuizen naar Den Bosch?

Houdt u van feest, juist van rust en mooie natuur of van prachtige oude gebouwen in een bruisende stad? Den Bosch biedt het allemaal. Talloze musea, theaters, evenementen en een ruim aanbod in winkels bieden plezier voor elk gezelschapsdier. Even weg uit het boeiende en bruisende centrum? Het natuurgebied net buiten het centrum en de parken in het centrum bieden rust. Den Bosch laat iedereen zich thuisvoelen. Wij vinden de volgende website echt de moeite waard om regelmatig te bekijken: www.bezoekdenbosch.nl  Van ‘walking diner’ in de binnenstad tot een mooie expositie in Het Noord Brabants Museum of Het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch

Volop gezelligheid en hartelijkheid in Den Bosch

De mensen in Noord-Brabant staan bekend om hun gezelligheid en hun hartelijkheid. In Den Bosch is het leven altijd een feest, waarbij carnaval het hoogtepunt vormt. Rond carnaval wordt Den Bosch omgetoverd tot Oeteldonk en is het een week lang groot feest voor de bijna 108.000 inwoners en de vele toeristen. De Korte Putstraat is volgens velen de gezelligste terrasstraat van Nederland. Chique restaurants, hippe borrelgelegenheden en bruine cafe’s wisselen elkaar af in deze straat. En allemaal hebben ze een terras voor de deur. Hier zit je fantastisch op een zwoele zomeravond, maar ook in het najaar kun je er nog lang buiten zitten. De Korte Putstraat en de mediterraanse sfeer die hier heerst is bekend in heel Nederland (bron: youropi.com)

Dat geweldige Brabantse accent

Om jaloers op te zijn, dat accent van de Brabanders! Mocht je van plan zijn naar Brabant te verhuizen en je bent single dan hebben de mannen van Draadstaal alvast een paar goede versiertrucs voor je:

Strang heeft mijn (kleine) verhuizing van de Maaspoort naar het Paleiskwartier super netjes gedaan. Nogmaals bedankt Patrick, Hennie en Rob !

Anne Marie uit: Den Bosch
9,6

Ook internationaal verhuizen naar Den Bosch

Wilt u internationaal of binnen Nederland verhuizen naar Den Bosch, of wilt u juist verhuizen vanuit Den Bosch naar het buitenland? Ook voor internationale verhuizingen van en naar Den Bosch bent u bij  internationaal Verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen aan het goede adres.

Erfgoederen verhuizen met verhuisbedrijf Den Bosch

Ontvangt u een erfenis uit Den Bosch? Dan moet u vast veel regelen. Wij ontzorgen u dan graag in het stukje regelwerk van de verhuizing van de spullen. Mocht u erfgoederen willen verhuizen naar Den Bosch, dan kan Strang u verder helpen. Tip; bezoek onze webpagina erfenis verhuizen.

Zorgeloos verhuizen naar Den Bosch en omgeving met verhuisbedrijf Strang

Verhuizen binnen Den Bosch en naar 's-Hertogenbosch met Eduard Strang verhuizingen. de Markt, door Marcel Schellekens, te koop bij Hendrik de Laat

De Markt, door Marcel Schellekens, Kunsthandel Hendrik de Laat

Wat ook de reden is dat u wilt verhuizen naar Den Bosch: bij Eduard Strang Verhuizingen staan onze verhuizers met hun jarenlange ervaring graag voor u klaar. Onze verhuizers zijn al sinds 1881 gespecialiseerd in verhuizen. Of u nu een op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Vught of een verhuisbedrijf in Noord-Brabant. Voor ons is een binnenlandse verhuizing een vertrouwde bezigheid. Naast binnenlandse verhuizingen verzorgen de verhuizers van Strang ook al jarenlang internationale verhuizingen over de hele wereld. Gaat u verhuizen naar Den Bosch en bent u benieuwd wat Strang voor u kan betekenen? Neem contact op met Strang of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

 

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing van of naar Den Bosch. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!