Verhuisbedrijf Duitsland

Verhuisbedrijf Duitsland

Gaat u binnenkort emigreren naar Duitsland? Voor uw werk, uw familie of gewoon om een lang gekoesterde droom uit te laten komen? Nog even en dan laat u Nederland achter zich en vertrekt u naar onze oosterburen. Verhuizen naar Duitsland is een flinke gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Misschien ervaart u al spanning door alles wat er geregeld moet worden. En u laat natuurlijk een hoop achter. Vrienden, familie, uw werk en het huis waar u jarenlang heeft gewoond. Logisch dat u niet overal aan kan denken.

Gelukkig hoeft dat ook niet. Daar heeft u internationaal verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen voor. Al anderhalve eeuw verhuizen wij mensen over de hele wereld. Landen als Duitsland hebben daardoor geen geheimen meer voor ons. Op alle vragen die u heeft hebben wij de antwoorden.

Wat moet er geregeld worden bij een verhuizing naar Duitsland

Verhuisbedrijf-duitslandVerhuizen naar Duitsland is veel meer dan het vervoeren van spullen. U gaat een nieuw leven opbouwen in Duitsland. Dat betekent dat u een hoop moet regelen. Hoe lang duurt zo’n verhuizing eigenlijk? Welke zaken zorgen voor vertraging? Mogen alle spullen zomaar de grens over of zitten hier nog haken en ogen aan? Is het interessant om de auto mee te nemen, of is het voordeliger om in Duitsland een nieuwe auto te kopen?

Gelukkig heeft u met Eduard Strang Verhuizingen een betrouwbare partij tot uw beschikking. Samen zorgen we ervoor dat u goed voorbereid vertrekt. We zoeken uit hoe we het beste uw spullen kunnen vervoeren én zorgen we ervoor dat uw spullen tijdens het transport goed verzekerd zijn. Met onze handige checklist kunt u zich in alle rust voorbereiden op deze ingrijpende gebeurtenis.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Kies voor een ervaren verhuisbedrijf

Eduard Strang Verhuizingen verzorgt als internationaal verhuisbedrijf sinds 1881 verhuizingen binnen Nederland, Europa en overzee. Betrouwbaar, vakkundigheid en ervaring, dat is waar verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen voor staat. En dat merkt u aan alles: zowel in de voorbereiding als in de ondersteuning en de uitvoering van uw verhuizing naar Duitsland, en zelfs daarna!

Erkende verhuizer

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Dit betekent dat wij beschikken over de noodzakelijke vergunningen en garanties om uw verhuizing naar Duitsland goed te laten verlopen. We doen ook niet aan kosten achteraf. Veel niet Erkende Verhuizers rekenen achteraf extra kosten, waardoor uw verhuizing stuk duurder uit kan vallen. Bij ons betaald u altijd de prijs waarmee u akkoord bent gegaan. Daarnaast is ons verhuisbedrijf aangesloten bij de volgende ondernemersorganisaties TLN, FEDEMAC, NIWO en hebben we een ISO 9001 certificering.

We scoren een 9,9! 

Ruim 300 klanten hebben hun ervaringen gedeeld en daarmee scoren we gemiddeld een 9,9. Klanten noemen ons professioneel, deskundig en vriendelijk. Hier zijn we natuurlijk hartstikke trots op en daar doen onze vakkundige verhuizers dan ook keihard hun best voor!

Enkele reviews van onze klanten:

Strang Verhuisbedrijf is zeker een aanrader! Vanaf het begintraject hebben zij ons geadviseerd en de verhuizing is vlot en succesvol verlopen. Ook voor het overgebleven meubilair etc, wat afgevoerd moest worden, hebben zij een passende oplossing aangeboden” 

“Bijzonder plezierige en correcte mensen, die weten waar ze het over hebben. Best bijzonder hoe spullen werden ingepakt en verhuisd, terwijl mijn oude moedertje gewoon in het bed van mijn vader lag te slapen tijdens het verhuizen van haar bed. Ook probleemloos en zonder overlast voor anderen in het zorgcomplex, de spullen uitgeladen en afgeleverd.” 

“ De verhuizers van Strang zijn in alles professioneel. Zij stralen rust uit, maar werken intussen steeds hard door. Snel zorgvuldig en altijd uitermate vriendelijk. Voor de eerst volgende verhuizing ga ik zeker weer met Strang in Zee!” 

“Toen Eduard Strang Verhuizingen ons in 1989 van Vlijmen naar Liempde verhuisde beviel dat zo goed dat we hen, toen we in maart 2021 opnieuw gingen verhuizen, weer gebeld hebben. En ook dit keer werd alles weer top geregeld! Bij strang denken ze met je mee, geven praktische tips en afspraken worden nagekomen”

Erfgoederen naar of vanuit Duitsland verhuizen?

Wanneer u eenmaal in Duitsland woont, gaat u niet zo snel terug om even wat spullen op te halen. Toch kan het soms noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld wanneer een dierbare overlijdt en u spullen erft. Eduard Strang Verhuizingen neemt graag het werk voor u uit handen. Wij verhuizen uw erfgoederen, zoals kunst en antiek, met de grootst mogelijke zorg. Van inpakwerk tot aan douanepapieren. Alles wordt door ons geregeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw erfgoederen te verhuizen.

Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen over uw verhuizing naar Duitsland?

Grote kans dat u met vragen zit over verhuizen naar Duitsland of over ons als verhuisbedrijf. Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij gaan altijd vrijblijvend met u in gesprek. Dat kan bij u thuis, bij ons op locatie of digitaal. Zo heeft u alle tijd om uw vragen te stellen en weten wij precies in welke situatie u zit. Op basis daarvan maken we een offerte voor uw verhuizing naar Duitsland.

Meer weten? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Uw verhuizing naar Duitsland in kaart?

Wilt u graag alle ins & outs van uw verhuizing naar Duitsland in kaart brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 073-6563300 of neem op een andere manier contact op. Wij zijn blij u te helpen!