Verhuisbedrijf Eindhoven

Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding
Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding

Verhuisbedrijf Eindhoven

Zoekt u een verhuisbedrijf in Eindhoven, omdat u wilt gaan verhuizen naar, binnen of uit Eindhoven? Eduard Strang Verhuizingen staat bekend als een zeer goed verhuisbedrijf in Eindhoven voor zowel particulieren als bedrijven, met een jarenlange goede reputatie in de hele regio en Brabant. Al meer dan 130 jaar heeft Eduard Strang Verhuizingen een goed imago als het aankomt op reguliere verhuizingen naar, van of in Eindhoven. Daarnaast behoren ook internationale verhuizingen, seniorenverhuizingen, opslag van inboedel, pianoverhuizingen en/of andere bijzondere wensen tot ons dagelijks werk. Particulieren en ondernemers huren ons regelmatig in voor verhuizingen met een scherpe prijs in Eindhoven en omliggende plaatsen als Helmond, Geldrop, Waalre, Veldhoven, Best of Nuenen.

moving to Eindhoven The Netherlands Brainport Eduard Strang Verhuizingen Are you an English native speaker? Please click here

Verhuisbedrijf-EindhovenWilt u verhuizen naar Eindhoven?

Verhuizers in Eindhoven, hoe kan ik een goede vinden? Welk bedrijf is het beste verhuisbedrijf in Eindhoven? Hoe kan ik een verhuizer vinden die betaalbaar, betrouwbaar en ervaren is en aan alle keurmerken voldoet? Vanuit ons verhuisbedrijf in Vught(hoofdkantoor) is Eduard Strang Verhuizingen vrijwel dagelijks actief in en om Eindhoven. Onze professionals zijn zeer bekend met alle procedures in deze stad en alles waarmee u als burger of bedrijf te maken krijgt bij een verhuizing naar, van of binnen Eindhoven.

 

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

De voordelen van Strang Verhuizingen

Als u in zee gaat met een van de bekendste verhuisbedrijven in Brabant en specifiek Eindhoven, mag u ervan uitgaan dat we ons vak verstaan. Graag noemen we onze voordelen:

 • Al meer dan 130 jaar ervaring in onder meer verhuizingen in en naar Eindhoven.
 • We begeleiden particulieren of ondernemingen van A tot Z. Verschillende diensten zijn mogelijk, waaronder het demonteren of het bezemschoon opleveren van de oude woning.
 • Uniek maatwerk, begeleid door één vaste contactpersoon.
 • Erkend verhuisbedrijf met alle benodigde keurmerken en certificaten.
 • Tevens een specialisatie in verhuizingen naar het buitenland. Vanuit Eindhoven deden wij als internationale verhuizer reeds talloze verhuizingen naar Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje of buiten de EU. Ook voor internationale verhuizingen bent u daarom bij ons aan het juiste adres!
 • Wij verrichten verhuizingen van elke denkbare omvang.
 • Uitstekend personeel binnen goed op elkaar ingespeelde teams, met vakmensen die zijn geselecteerd op representativiteit en communicatie.
 • Professionele inboedelopslag tegen scherpe prijs. Ook aanvullende dienstverlening door middel van bijvoorbeeld verhuisliften of aanhangwagens.

Het was niet veel maar ik had veel kwetsbare meubels en kunst, daar is veel aandacht en zorg aangegeven en heb hierdoor de verhuizing als zeer plezierig ervaren!

Annemiek uit : Strijp S Eindhoven
9,6

Redenen om te verhuizen naar Eindhoven

Steeds meer mensen kiezen voor een huis kopen of huren in Eindhoven. Het is een vitale stad die alle leeftijden aanspreekt. Van studentenkamer tot seniorenwoning en alles ertussenin: de Lichtstad heeft het! In het hart van Brabant bevinden zich onder andere de Technische Universiteit, het hippe Strijp-S, het Evoluon, PSV, unieke kerken, moderne architectuur en al het Philips erfgoed, terwijl België of de Efteling nabij liggen. Verder is de werkgelegenheid in alle sectoren uitstekend en zijn er uiteraard prima voorzieningen qua winkelen, sport, onderwijs, natuur, cultuur en recreatie. Verhuizen naar Eindhoven is dan ook een erg slimme keuze! Eduard Strang Verhuizingen helpt u hier graag bij!

Wat kost een verhuizing in Eindhoven?

Heb je plannen om te verhuizen naar Eindhoven? Dan is het vinden van een geschikt verhuisbedrijf in Eindhoven erg belangrijk, maar je wilt natuurlijk wel weten wat dit ongeveer gaat kosten. De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo spelen bijvoorbeeld de tijd, afstand en hoeveelheid spullen een grote rol bij de kosten voor een verhuizing. De kosten voor een verhuizing in Eindhoven liggen gemiddeld tussen de €550 en €1.700. Bij Eduard Strang verhuizingen werken we altijd met een vooraf opgestelde offerte, zodat u altijd weet waar u aan toe bent!

Opslagruimte bij Strang

Eopslagruimte-strangduard Strang Verhuizingen biedt betrouwbare en veilige opslagfaciliteiten voor particulieren en bedrijven. Wat de reden ook is voor extra opslag, Eduard Strang staat voor u klaar om u te helpen met het opslaan van uw bezittingen. We beschikken over voordelige opslagboxen vanaf 2m3 die perfect zijn voor bijvoorbeeld het opslaan van ski-uitrusting, winterbanden, erfstukken en meer. Daarnaast hebben we opslagboxen van 9m3 voor grotere hoeveelheden meubilair of voorraad, evenals op maat gemaakte opslagruimtes voor bijvoorbeeld piano’s. De kosten voor het huren van opslagruimte variëren, afhankelijk van de omvang van uw bezittingen die u wilt opslaan. Uw spullen worden veilig bewaard in hoogwaardige opslagboxen, gevestigd in een beveiligde en klimaatgecontroleerde opslagfaciliteit in Vught.

Antiek verhuizen

De verhuizers van Eduard Strang zijn gespecialiseerd in het verpakken, vervoeren en opslaan van kunst en antiek. We bieden transportdiensten voor zowel musea, kunsthandelaren en veilingen als particuliere verzamelaars en antiquairs. Wij beschikken over speciale opslagruimtes die uitstekend geconditioneerd zijn om de kunstwerken te beschermen tegen licht, temperatuur en vochtigheid. We bieden ook import- en exportdiensten. We beschikken over een eigen douane-depot en werken samen met een groot netwerk van wereldwijde kunstvervoerders.

Handymanservice

Verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen biedt naast vakkundige verhuizers ook een handige klusjesman service aan. Deze klaren al uw klusjes voor, tijdens of na de verhuizing. Onze handyman kan onder andere gordijnen, schilderijen of hanglampen ophangen, meubels demonteren en monteren en kleine reparaties aan muren, meubels en sloten uitvoeren. Zo wordt u tijdens uw verhuizing volledig ontzorgd. Eduard Strang Verhuizingen maakt verhuizen een ontspannen ervaring.

De ervaren handyman is altijd uitgerust met het juiste gereedschap, dus u hoeft geen gereedschap in huis te hebben. Het uitvoeren van allerlei klusjes wordt vakkundig, efficiënt uitgevoerd, op een moment dat voor u uitkomt. Persoonlijke begeleiding van a tot z staat bij Eduard Strang Verhuizingen voorop. We bieden daarom verschillende opties aan zoals videogesprekken, video-taxaties en online offertes.

Seniorenverhuizing van, naar of binnen Eindhoven

De verhuizers Eduard Strang zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Wij begrijpen maar al te goed dat verhuizen naar een senioren- of zorgwoning veel stress en tijdsdruk kan veroorzaken. We hebben veel kennis en ervaring om op een zo gestructureerd mogelijke manier te helpen.

Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we wat de wensen zijn en waar hulp bij nodig is. Het uitzoeken en sorteren van spullen kan veel tijd kosten, dus we helpen bij deze taken. We bieden ook opslag aan voor spullen die niet meegaan naar de nieuwe woning.

Bij Eduard Strang Verhuizingen staat goede service hoog in het vaandel. We hebben een speciale verhuisverzekering met dekking tot maximaal €100.000 en voldoen aan het keurmerk Erkende Verhuizers, wat staat voor goede kwaliteit verhuizingen. Ons doel is om ouderen te helpen bij een zorgeloze en soepele verhuizing naar hun nieuwe woning.

Minder dan een half uur rijden vanuit Eindhoven!

In normale verkeersdrukte rijdt u vanaf het Centrum van Eindhoven binnen een half uur naar ons kantoor.

Zoekt u een verhuisbedrijf in Eindhoven?

Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie of advies met betrekking tot een verhuizing naar, uit of binnen Eindhoven? Onze klantenservice is u graag van dienst voor particuliere verhuizingen of bedrijfsverhuizingen. Vraag ons gerust om een offerte of neem direct contact met ons op.

Advies over uw verhuizing naar Eindhoven?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing in Eindhoven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!