Engeland

Verhuisbedrijf Engeland

Heeft u de keuze gemaakt om te verhuizen naar Engeland? Dan zoekt u een verhuisbedrijf dat zorgvuldig omgaat met uw inventaris en dat alles weet over de regelgeving bij de douane. We begrijpen bij Eduard Strang Verhuizingen als geen ander hoe stressvol een internationale verhuizing kan zijn en zullen er alles aan doen uw verhuizing in goede banen te leiden. Met onze jarenlange ervaring, staan we niet meer voor verrassingen. Dus zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf om uw verhuizing naar Engeland soepel te laten verlopen? Schakel dan de experts van Eduard Strang in.

Kathedraal van Canterbury | bekend van de BBC: bakkerij in Orford (en echt heel lekker!) | Bank station London

Een verhuizing naar Engeland is waarschijnlijk niet iets wat u regelmatig doet. Gelukkig doen wij dat wel! We zijn op de hoogte van de wetgeving en het proces bij de douane. Omdat we al anderhalve eeuw internationale verhuizingen organiseren, komen we niet snel meer voor verrassingen te staan. Daarnaast zetten wij persoonlijk contact tijdens de verhuizing voorop. U wilt natuurlijk weten waar u aan toe bent en wij houden u graag op de hoogte van het verloop. Naast deze voordelen kunt u nog ook rekenen op het volgende:

 • Erkend verhuisbedrijf met uitsluitend gecertificeerde verhuizers;
 • Persoonlijke begeleiding met een vast aanspreekpunt;
 • Mogelijkheid tot een video taxatie;
 • Extra aandacht voor antieke meubels en kunstobjecten;
 • Een eigen officieel douanedepot, douane entrepot-vergunningen met borgstellingen.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Strang biedt extra mogelijkheden naast uw verhuizing naar Engeland

Om uw verhuizing naar Engeland goed te ondersteunen, bieden we naast het verhuizen zelf verschillende diensten. Deze dienen om het gehele verhuisproces zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Denkt u aan het (deels) laten inpakken van de verhuisdozen. Het verkoopklaar (schoonmaakservice) laten opleveren van uw woning in Nederland.

Sla op bij Strang, om u van alle gemakken te voorzien

Het is mogelijk uw inboedel, of een deel ervan, tijdelijk of voor langere periode op te slaan bij ons. Dan heeft u de tijd om orde te scheppen in de chaos, of om vast dingen uit de weg te hebben. Besluit u bijvoorbeeld al voor de verhuizing uit uw woning te trekken en tijdelijk ergens anders te verblijven. Dat is geen probleem, want uw spullen kunnen veilig worden bewaard in onze inboedelopslag. Ook als u besluit niet alles mee te verhuizen naar Engeland omdat u van plan bent na een periode weer terug te komen? Dan laat u een deel van uw inboedel achter in onze geklimatiseerde ruimte en heeft u er geen omkijken meer naar tot u terug bent.

Gespecialiseerd in kunsttransport en antiekvervoer 

Eduard Strang (is naast verhuizen van inventarissen) gespecialiseerd in het zorgvuldig vervoeren van kunst en antiek. Wij werken voor divers kunsthandelaren, musea, antiquairs en particuliere kunstverzamelaars. Bij het vervoer van kunstobjecten tussen kunsthandelaren, veilinghuizen en nieuwe eigenaren of bijvoorbeeld bruikleengevers komt naast het transport nadrukkelijk de aandacht te liggen op; het correct verpakken van de objecten, de douanedocumenten, de borgstellingen en uitvoervergunningen, verzekeringen en de duidelijke communicatie tijdens het traject. Speciale maatwerkverpakkingen worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Wij hebben verschillende actief geklimatiseerde voertuigen om kunstobjecten geconditioneerd te kunnen vervoeren. 

Diploma-uitreiking Universiteit | gastenverblijf Canterbury | Underground London |  foto’s ©2023 Eduard Strang verhuizingen

Onze Handyman ontzorgt u echt volledig

We begrijpen ook dat verhuizen niet blijft bij het verhuizen. In uw oude woning moet er veel gedemonteerd worden en in uw nieuwe woning ook weer veel gemonteerd. Wij kunnen uw oude of nieuwe woning volledig opleverklaar maken. Van gordijnen, tot het installeren van lampen of het ophangen van schilderijen. Als u zelf geen tijd of energie heeft om dit rond de verhuizing zelf op te pakken, kunnen wij deze zorg uit handen nemen.

Meer weten of wilt u een offerte aanvragen voor uw verhuizing naar Engeland?

We begrijpen het als u vragen heeft. We beginnen daarom altijd met een kennismakingsgesprek. Dat kan digitaal, maar ook bij u thuis. U krijgt alle tijd om te vertellen over uw plannen. Zo krijgen wij een goed beeld van uw situatie. Dat helpt ons niet alleen om de juiste vragen te stellen, maar ook om een passende offerte te maken.

Spreekt u liever niet bij u thuis af? Ook geen probleem. U bent van harte welkom op onze vestiging in Vught. Dat geeft u meteen de mogelijkheid een gevoel te krijgen bij Eduard Strang Verhuizingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Maak kennis met Eduard Strang Verhuizingen en leer wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees alles over ons en onze diensten via onderstaande button.

Uw verhuizing naar Engeland in kaart?

Wilt u graag alle ins & outs van uw verhuizing naar Engeland in kaart brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 073-6563300 of neem op een andere manier contact op. Wij zijn blij u te helpen!