Verhuisbedrijf Frankrijk

Verhuisbedrijf Frankrijk

De beslissing is eindelijk genomen. U gaat emigreren naar Frankrijk. Misschien wel voor uw werk, of om een lang gekoesterde droom uit te laten komen. Nog even en u laat Nederland achter u. Maar voordat het zover is, moet er een hoop geregeld worden. Er dwalen verschillende vragen door uw hoofd. En tegelijkertijd is emigreren ook een emotionele gebeurtenis. U gaat afscheid nemen van vrienden, familie en collega’s. Logisch dat u dan niet overal aan kunt denken.

Gelukkig hoeft dat ook niet. Want dat is wat verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen voor u doet. We bestaan al sinds 1881 en hebben ondertussen alle hoeken van Frankrijk gezien. Alle vragen die in uw hoofd rondgaan, hebben wij al tientallen keren gehoord én naar alle tevredenheid beantwoord.

Emigreren naar Frankrijk?

Een emigratie naar Frankrijk is veel meer dan het vervoeren van wat spullen. Want hoe zit dat bijvoorbeeld met de auto? Is het interessant om deze mee te verhuizen, of is het voordeliger om in Frankrijk een nieuwe auto te kopen? Hoelang duurt zo’n verhuizing eigenlijk? En welke zaken zorgen mogelijk voor vertraging? Mag alles maar zo de grens over of zitten hier nog haken en ogen aan? Wij weten exact hoe het werkt en zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Waarom kiezen voor Strang?

Eduard Strang is het ideale verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Frankrijk. We leggen u graag uit waarom we daar zo van overtuigd zijn.

Sinds 1881

verhuizen naar Tilburg Eduard Strang verhuizingenWij begeleiden particulieren en bedrijven al sinds 1881 bij hun internationale en binnenlandse verhuizingen. Verhuizen kent voor ons geen geheimen meer. En dat geldt ook voor de meeste Europese landen zoals Frankrijk. Alle kennis en ervaring is overgegaan van generatie op generatie. Momenteel wordt Eduard Strang Verhuizingen gerund door de vierde generatie.

Erkende verhuizer

We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Voor u betekent dit dat u gebruikmaakt van vriendelijke en vakkundige verhuizers. Dit betekent ook dat wij beschikken over de noodzakelijke vergunningen en garanties om uw verhuizing altijd goed te laten verlopen. We doen ook niet aan kosten achteraf. Iets wat bij veel niet Erkende verhuizers wel gebeurt. Soms maken ze een onmogelijk lage offerte zodat u geneigd bent snel akkoord te gaan. Maar achteraf blijken er nog allemaal extra kosten in rekening gebracht te worden. Bij Eduard Strang Verhuizingen betaalt u exact de overeengekomen prijs.

9.0 gemiddeld

Ruim 300 klanten hebben hun ervaringen gedeeld en daarmee scoren we gemiddeld een 9. Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op. Maar zo’n cijfer komt niet vanzelf. Daar doen we elke dag keihard ons best voor. We zorgen ervoor dat ook u ons achteraf met zo’n mooi cijfer beoordeelt.

Certificaten en erkenningen

We beschikken over alle nodige certificaten en erkenningen:

TLN

We zijn aangesloten bij de ondernemersorganisatie Transport en Logistiek Nederland. Zij vertegenwoordigen de belangen van transporteurs in heel Nederland. De kennis die ze hebben delen ze met al hun leden.

FEDEMAC

We zijn lid van de FEDEMAC. Een vereniging die garant staat voor professionele Europese verhuisbedrijven. FEDEMAC staat voor Federation of European Movers Associations.

NIWO

NIWO is de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. Elke vijf jaar worden wij gecontroleerd op vier kwaliteitseisen: kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en reële vestiging.

ISO 9001

We streven constant naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze verhuisdiensten. Onze ISO 9001 certificering verzekert u ervan dat wij dat volgens de norm doen.

Erfgoederen verhuizen?

Wanneer u eenmaal in Frankrijk woont, gaat u niet zo snel terug om even wat spullen op te halen. Toch kan dat soms noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld wanneer een dierbare overlijdt, en u spullen erft. Ook dat verzorgen wij graag voor u. Wij verhuizen de erfgoederen met de grootst mogelijke zorg. Alsof het onze eigen spullen zijn.

Zeker wanneer het om kostbaarheden gaat, zoals antieke meubels of kunst. We vervoeren kostbaarheden onder de meest ideale omstandigheden. We zorgen ervoor dat alles klopt. Van het inpakwerk tot aan de douanepapieren. Zaken waar uw hoofd op dat moment waarschijnlijk niet naar staat.

Meer weten over de mogelijkheden?

We begrijpen het als u vragen heeft. Wij horen graag in welke fase van de emigratie u zit, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden en zorgen weg kunnen nemen. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Dat kan digitaal, maar ook bij u thuis. U krijgt alle tijd om te vertellen over uw plannen. Zo krijgen wij een goed beeld van uw situatie. Dat helpt ons niet alleen om de juiste vragen te stellen, maar ook om een passende offerte te maken.

Spreekt u liever niet bij u thuis af? Ook geen probleem. U bent van harte welkom op onze vestiging in Vught. Dat geeft u meteen de mogelijkheid een gevoel te krijgen bij Eduard Strang Verhuizingen.

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Mogelijkheden voor uw verhuizing naar Frankrijk

Bent u benieuwd wat uw verhuizing naar Frankrijk gaat kosten en welke aanvullende diensten wij u bieden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel 073-6563300 of ga naar contact.