Verhuisbedrijf Haarsteeg

Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding
Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding

Verhuisbedrijf Haarsteeg

Gaat u verhuizen naar Haarsteeg of verhuist u juist vanuit Haarsteeg? Met Eduard Strang Verhuizingen verhuist u geheel ontspannen naar of vanuit Haarsteeg. Ons verhuisbedrijf verzorgt al sinds 1881 verhuizingen in heel Nederland en specifiek Noord-Brabant. Dat betekent dat we al bijna anderhalve eeuw verhuiservaring hebben, zowel met particuliere verhuizingen als met zakelijke verhuizingen. Van het overbrengen van uw inboedel tot aan het in elkaar zetten van meubelstukken: onze vakmensen verzorgen uw verhuizing van en naar Haarsteeg tot in de puntjes.

Het prachtige kerkdorpje Haarsteeg

Het Brabantse dorpje Haarsteeg telt zo’n 2300 inwoners en ligt op steenworp afstand van ‘s-Hertogenbosch. Sinds de herverdeling in 1997 behoort Haarsteeg tot de gemeente Heusden. De naam van het dorp komt van haar, dat ‘zanderige rug’ betekent en steeg, dat ‘smalle weg’ betekent. De omgeving van Haarsteeg stond onder sterke invloed van de Maas, die regelmatig buiten haar oevers trad. Ten noorden van het lintdorp liggen dan ook historische dijken zoals de Hoge Maasdijk. Overstromingen zorgden voor tal van wielen die een reeks van natuurgebieden vormen: Haarsteegse Wiel, Sompen en Zooislagen. De Haarsteegse Wiel is met 19 meter zelfs het diepste wiel van Nederland.

Wat is er te doen in Haarsteeg?

Haarsteeg kent een actief dorpsleven met een harmonie, carnavalsvereniging en de plaatselijke sportvereniging VV Haarsteeg. Met carnaval trekken er tijdens de jaarlijkse optocht zo’n 80 carnavalswagens door het dorp.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Wat maakt Haarsteeg aantrekkelijk om in te wonen?

Wonen in het Brabantse groen, maar toch dichtbij de grote stad? Dan is het dorpje Haarsteeg onder de rook van Den Bosch de ideale plek om naartoe te verhuizen. Tussen de uiterwaarden van de Maas en de Loonse en Drunense duinen ligt Haarsteeg. Hier vindt u alles wat u van een rustig Brabants dorpje verwacht, een school, een kerk, een dorpshuis, een sportvereniging en veel authentieke lintbebouwing. Veel winkels zijn er niet te vinden, maar in het naastgelegen Vlijmen vindt u alles wat u nodig heeft. Ook de grote stad Den Bosch is vanuit Haarsteeg binnen 15 minuten te bereiken met de auto of met het OV.

Verhuizen-naar-haarsteegRustig verhuizen naar Haarsteeg met verhuisbedrijf Strang

Trakteer uzelf op een ontspannen verhuizing naar Haarsteeg en laat ons het werk doen!
Natuurlijk kunt u er voor kiezen om alles zelf te regelen. Maar verhuizen is echter geen dagelijkse klus en door alles wat erbij komt kijken kan dit veel stress bezorgen. Onze vakkundige verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing op rolletjes loopt. Met de service die u van vroeger kent. Ons ervaren verhuisteam werkt met de modernste materialen. Zo zijn uw dierbare spullen in goede handen en komen ze veilig aan in uw nieuwe huis. Schakelt u ons in als verhuisbedrijf dan is uw inboedel tijdens de verhuizing ook verzekerd. We hebben niet voor niets het keurmerk van Erkende Verhuizers gekregen.

Wat kost verhuizing naar Haarsteeg met Strang?

Een verhuizing naar Haarsteeg kunnen we helemaal naar wens inrichten. Zo hebben wij onze eigen handyman, die vrijwel elk kusje kan klaren. Van demonteren en monteren van meubels tot het afhalen van plafondlampen. Ook hebben wij onze inpakservice, waar we uw dierbare spullen voorzichtig inpakken en voorbereiden op de verhuizing. De grootte van de verhuizing en gekozen verhuisservices bepalen dan ook de prijs van de verhuizing. We komen graag bij uw langs (of via een videotaxatie) om uw wensen te bespreken en vrijblijvend een offerte op te stellen.

Wat kan verhuisbedrijf Strang nog meer betekenen voor een verhuizing naar Haarsteeg?

We kunnen nog veel meer voor u doen dan alleen verhuizen. Naast vakkundige verhuizers hebben we ook handige klusjesmannen in dienst. Die kunnen voor u gordijnen ophangen, schilderen, meubels in elkaar zetten tijdens uw verhuizing van of naar Haarsteeg. En heeft u geen idee hoe u uw spullen moet inpakken voor de verhuizing? Met onze inpakservice laat u het inpakken van uw inboedel over aan de vakmensen van ons verhuisbedrijf. Maar ook het tijdelijk opslaan van inboedel kunnen wij voor u verzorgen. Wat uw verhuiswensen ook, Eduard Strang Verhuizingen staat voor u klaar!

Verhuisbedrijf Strang voor particulier én zakelijk verhuizen naar Haarsteeg

Nadat Eduard Strang Verhuizingen in 1881 is begonnen, heeft ons verhuisbedrijf al vele honderden mensen en organisaties mogen verhuizen. Niet alleen binnen Nederland zijn onze klanten zeer tevreden over ons, maar ook als internationaal verhuisbedrijf is ons verhuisbedrijf erg geliefd. Wij verhuizen onder meer naar Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland en zelfs overzee.

Of u nu particulier of zakelijk gaat verhuizen: bij verhuisbedrijf Strang zijn alle verhuizingen in goede handen, ook verhuizingen van overheidsinstellingen en zorginstellingen! Als u uw zorginstelling door ons verhuisbedrijf laat verhuizen, wordt u geholpen door een gespecialiseerd team met opgeleide verhuizers onder de naam Unit de Zorg. Deze verhuizers verhuizen uw zorginstelling met alle zorg en aandacht voor uw cliënten.

Meer weten of heeft u vragen over onze verhuisdiensten naar Haarsteeg?

Neem gerust contact op met ons op. Onze verhuisexperts helpen u graag verder met onze verhuisdiensten voor uw verhuizing van of naar Haarsteeg.