Verhuisbedrijf Liempde

Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding
Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding

Verhuisbedrijf Liempde

Gaat u verhuizen naar Liempde of verhuist u juist vanuit Liempde? Waar u ook naar toe gaat verhuizen, Eduard Strang Verhuizingen staat voor u klaar! Ons Brabants verhuisbedrijf verzorgt al meer dan 130 jaar verhuizingen in heel Nederland. Van het overbrengen van uw inboedel tot aan het in elkaar zetten van meubelstukken: onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw verhuizing op rolletjes loopt. Zodat u geheel ontspannen kunt verhuizen naar het prachtige dorpje Liempde in Noord-Brabant.

Liempde, een historische dorp bij de Dommel

Het dorpje Liempde ligt in het hart van Nationaal Landschap Het Groene Woud. Het is een typisch Brabants dorp dat vele rijksmonumenten en beschermde dorpsgezichten kent. Het akkerland dringt nog op veel plaatsen de dorpskern binnen, dat zorgt voor een landelijke sfeer en fraaie doorkijkjes. Ook de directe omgeving, het dal van de Dommel, is zeer schilderachtig. Maakt u een wandeling door de bossen rondom Liempde dan is de kans groot dat u edelherten kunt spotten. In 2017 zijn deze prachtige dieren door het Brabants Landschap uitgezet in natuurgebied de Scheeken tussen Best en Liempde. Sinds 1996 hoort Liempde bij de gemeente Boxtel. Het historische dorpje dankt zijn naam aan het Germaanse woord lim, wat leem of kalk betekent.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Welke voorzieningen heeft Liempde zoal?

Liempde is een levendig dorp waar gedurende het hele jaar veel evenementen plaatsvinden. Het dorp kent een aantal sportverenigingen, waaronder een voetbalvereniging, hockeyclub en een tennisvereniging. Het centrum kent, behalve veel gezelligheid, ook een goed winkelaanbod. U vindt in Liempde onder meer een bakker, slager, groenteboer, drogist en een supermarkt. Kortom, alle dagelijkse zaken die u nodig heeft zijn in het dorp verkrijgbaar. Verder heeft het dorp, een basisschool, een bibliotheek en een huisarts en apotheek.

Wat maakt wonen in Liempde zo fijn?

Liempde ligt midden in het natuurgebied Het Groene Woud tussen de steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch in. Dit maakt het wonen in Liempde zo fijn! Je woont midden in het groen, maar toch dichtbij de grote stad. In de veelzijdige omgeving van Liempde is er van alles te doen en te beleven. U vindt er talloze fiets- en wandelroutes, maar ook het riviertje de Dommel biedt volop mogelijkheden om te recreëren. Daarnaast ken Liempde een actief dorpsleven met vele evenementen, zo wordt op Tweede Paasdag de dorpskern omgetoverd tot een Brabantse Boeremèrt, vindt er ieder jaar in het Concordiapark het gratis muziekfestival Limuscene Live plaatst en kunt in oktober genieten van bierpullen en lange tafels tijdens het oktoberfest. Tijdens de carnavalsperiode is het 5 dagen lang feest in ‘Ploegersland’.

Relaxed verhuizen naar Liempde

Heeft u besloten om naar het prachtige Liempde te verhuizen? Zorg dan dat uw verhuizing soepel en ontspannen verloopt met Eduard Strang Verhuizingen! Dankzij onze jarenlange ervaring wordt uw verhuizing tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd. Bij ons kunt u altijd rekenen op moderne verhuisapparatuur en vakkundige verhuizers. Zo zijn uw dierbare spullen in goede handen en komen ze veilig aan in uw nieuwe huis. Verhuisbedrijf Eduard Strang kent vele voordelen:

 • Ervaring sinds 1881
 • Zichtbare kwaliteit
 • Begeleiding van A tot Z
 • Zeer betrouwbaar
 • Erkende Verhuizer
 • Uitgebreide dienstverlening

Gaat u verhuizen met ons verhuisbedrijf naar Liempde dan is uw inboedel tijdens de verhuizing ook nog een verzekerd!

Het was niet veel maar ik had veel kwetsbare meubels en kunst, daar is veel aandacht en zorg aangegeven en heb hierdoor de verhuizing als zeer plezierig ervaren!

Annemiek uit : Strijp S Eindhoven
9,6

Wat zijn de kosten voor een verhuizing naar Liempde met verhuisbedrijf Strang

Wat uw verhuizing naar Liempde kost hangt af van uw verhuiswensen. Zo bepaalt het volume van het verhuisgoed voor een deel van de prijs. Maar ook de aanvullende werkzaamheden hebben invloed op het kostenplaatje. Denk aan het tijdelijk opslaan van uw inboedel, het demonteren en monteren van meubilair, maar ook het afhalen en ophangen van de lampen. Wat uw wensen ook zijn, we komen graag bij uw langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Verhuisbedrijf Strang biedt naast verhuizen nog meer!

Gordijnen, schilderijen of lampen ophangen? Uw oude woning opleverklaar maken? Met onze handyman service hoeft u niet zelf te klussen! Naast vakkundige verhuizers hebben we namelijk ook handige klusjesmannen in dienst! Maar we kunnen ook uw spullen inpakken met onze inpakservice. Is uw nieuwe huis nog niet klaar, maar moet u al wel uw oude huis uit? Dan kunt u uw inboedel ook tijdelijk opslaan in onze eigen opslag. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in erfenis verhuizingen, zorgverhuizingen en seniorenverhuizingen.

Meer weten of heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Onze verhuis experts helpen u graag verder met onze verhuisdiensten voor uw verhuizing van of naar Liempde!