Verhuisbedrijf Nieuw-zeeland

Verhuisbedrijf Nieuw-Zeeland

Na lang overwegen bent u er eindelijk uit. U gaat emigreren naar Nieuw-Zeeland. Misschien voor uw werk, uw familie of gewoon om een droom uit te laten komen. Nog even en dan laat u Nederland achter u en vertrekt u naar de andere kant van de wereld. Een flinke gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Misschien ervaart u al spanning door alles wat er geregeld moet worden. En u laat natuurlijk een hoop achter. Vrienden, familie, uw werk en het huis waar u jarenlang heeft gewoond. Logisch als u het niet allemaal kan overzien.

Gelukkig hoeft dat ook niet. Daar heeft u verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen voor. Al sinds 1920 verhuizen wij mensen over de hele wereld. Landen als Nieuw-Zeeland hebben daardoor geen geheimen meer voor ons. Op alle vragen die u heeft hebben wij de antwoorden.

Voorbereiding essentieel bij verhuizing naar Nieuw-Zeeland

Verhuizen is altijd al een ingrijpende gebeurtenis. Laat staan een verhuizing naar de andere kant van de wereld. Dat gaat veel verder dan het vervoeren van wat spullen. U gaat een nieuw leven opbouwen in Nieuw-Zeeland. Dat betekent dat u een hoop moet regelen. Bijvoorbeeld een verblijfsvergunning. De eisen zijn behoorlijk hoog. Zo moet u aantonen waarom u van positieve invloed bent op de Nieuw-Zeelandse economie.

Daarnaast is het goed om te weten hoe het zoeken naar een baan werkt. In Nieuw-Zeeland hebben ze daar hele andere gewoontes voor. En welke eisen stelt een bank bij het verstrekken van een hypotheek? Gelukkig heeft u met Eduard Strang Verhuizingen een betrouwbare partij tot uw beschikking. Wij adviseren u op alle vlakken.

Samen zorgen we ervoor dat u goed voorbereid vertrekt. We zoeken uit hoe we uw spullen het beste kunnen vervoeren. Dat kan (deels) via de weg, via het water of via de lucht. We zorgen dat alle douanepapieren in orde zijn én dat uw spullen tijdens het transport goed verzekerd zijn. Daardoor kunt u zich in alle rust voorbereiden op deze ingrijpende gebeurtenis.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Strang gespecialiseerd in internationale verhuizingen

In 1881 begon Eduard Strang met zijn verhuisbedrijf. In eerste instantie ging het voornamelijk om binnenlandse verhuizingen. Bijvoorbeeld de verhuizingen van en naar Eindhoven met het verhuisbedrijf in Eindhoven. Na de Tweede Wereldoorlog steeg het aantal verhuizingen naar onder andere Nieuw-Zeeland flink. We kennen ondertussen alle hoeken van dit land. Alle kennis en ervaring werd overgedragen naar de huidige, vierde generatie van ons internationaal verhuisbedrijf.

9.0 gemiddeld

Ruim 300 klanten hebben hun ervaringen gedeeld en daarmee scoren we gemiddeld een 9. Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op. Maar zo’n cijfer komt niet vanzelf. Daar doen we elke dag keihard ons best voor. We zorgen ervoor dat ook u ons achteraf met zo’n mooi cijfer beoordeelt.

Erkende verhuizer

We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Wij beschikken over de noodzakelijke vergunningen en garanties om van uw verhuizing een succes te maken. We doen ook niet aan kosten achteraf. Iets wat bij veel niet Erkende verhuizers wel gebeurt. Soms maken ze een onmogelijk lage offerte zodat u geneigd bent snel akkoord te gaan.

Achteraf bleek het allemaal net wat ingewikkelder dan ze vooraf hadden ingeschat. Het resultaat: extra kosten achteraf. Bij Eduard Strang Verhuizingen doen we daar niet aan. De prijs waar u akkoord mee gaat, is de prijs die u uiteindelijk betaalt. Zeker bij een internationale verhuizing kunnen extra kosten de pan uitrijzen. Gelukkig is dat bij ons niet van toepassing.

Erfgoederen verhuizen

Het kan natuurlijk gebeuren dat een familielid of kennis in Nederland komt te overlijden. Een verdrietige gebeurtenis. En dat maakt het verhuizen van erfgoederen extra moeilijk. Weer al die voorbereidingen en weer dat eindeloze papierwerk. Eduard Strang Verhuizingen helpt u dan graag opnieuw. Wij gaan met de grootst mogelijke zorg om met die antieke kast, wandklok of kunstobjecten. Onze verhuizers weten precies hoe ze waardevolle goederen veilig vervoeren. De erfstukken komen veilig en intact aan in Nieuw-Zeeland. Lees meer over erfgoederen verhuizen.

Advies over uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland?

Grote kans dat u met vragen zit. Over Nieuw-Zeeland of over ons als verhuisbedrijf. Neem gerust contact met ons op voor advies. We gaan altijd eerst vrijblijvend met u in gesprek. Dat kan bij u thuis, bij ons op locatie of digitaal. Zo heeft u alle tijd om uw vragen te stellen en weten wij precies in welke situatie u zit. Op basis daarvan maken we een offerte.

Meer weten? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

verhuizen naar Wanaka Nieuw Zeeland Eduard Strang Verhuizingen Vught Nederland

Maak kennis met Eduard Strang Verhuizingen en leer wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees alles over ons en onze diensten via onderstaande button.

Advies over uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland?

Heeft u een verhuizing van, in of naar Nieuw-Zeeland in de planning staan en wilt u deskundig advies van een verhuisbedrijf met ervaring? Neem gerust contact met ons via mail of telefoon, wij staan graag voor u klaar!