Verhuisbedrijf Nieuwkuijk

Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding
Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding

Verhuisbedrijf Nieuwkuijk

Gaat u binnenkort verhuizen naar Nieuwkuijk? Of verhuist u juist uit dit typische Brabantse dorpje? Waar u ook naar toe gaat verhuizen, Eduard Strang Verhuizingen staat voor u klaar! Ons Erkend verhuisbedrijf verzorgt al sinds 1881 verhuizingen in heel Nederland. Dat betekent dat wij al bijna anderhalve eeuw verhuiservaring hebben! Onze vakmensen verzorgen uw verhuizing naar Nieuwkuijk tot in de puntjes: van het overbrengen van uw spullen tot aan het elkaar zetten van meubelstukken. Ontspannen verhuizen van of naar Nieuwkuijk? Kies dan voor verhuisbedrijf Strang!

De heerlijkheid Nieuwkuijk, het dorpje van de Langstraat

Het dorpje Nieuwkuijk ligt in de Noord-Brabantse streek de Langstraat, tussen de steden Den Bosch en Waalwijk in. De Langstraat stond vroeger bekend om om de schoenenindustrie en mandenmakerijen. Ook in het dorpje Nieuwkuijk zijn hier sporen van terug te vinden. Duiken we nog verder de geschiedenis in dan behoorde het dorpje, bekend onder de naam ‘Heerlijkheid Nieuwkuijk,’ tot het Prinsbisdom Luik. Staatkundige verwikkelingen deden Nieuwkuijk later tot het Kwartier van Oisterwijk van de Meierij ‘s-Hertogenbosch behoren. Vandaag de dag valt Nieuwkuijk onder de Noord-Brabantse gemeente Heusden.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Wat biedt Nieuwkuijk als prachtig dorp bij de Maas

Verhuizen-naar-NieuwkuijkDe grootste attractie van Nieuwkuijk is misschien wel de Mini Efteling, een replica van de echte Efteling. Maar in de omgeving van het dorp vindt u ook prachtige kastelen, zoals Kasteel Onsenoort en Kasteel d’Oultremont. Dit laatste kasteel maakte ooit onderdeel uit van het pretpark Land van Ooit. Ingeklemd tussen de Maas en de Loonse en Drunense Duinen vindt u genoeg natuur rondom Nieuwkuijk om lekker te wandelen of te fietsen. Wanneer u een rondje door het dorp maakt vergeet dan ook niet om de Emmamolen uit 1886 te bewonderen.

Heerlijk wonen in Nieuwkuijk

Nieuwkuijk ligt in een dichtbevolkte strook langs de snelweg A59 en grenst aan de plaatsen Vlijmen, Cromvoirt en Drunen. Dit maakt het dorp zo aantrekkelijk om te wonen: landelijk maar toch dichtbij alle voorzieningen van de grote stad. Ook de steden Den Bosch en Tilburg liggen op steenworp afstand van Nieuwkuijk. Het dorp kent ook een actief dorpsleven, zo vindt u er een wielerclub, voetbalvereniging, een heus circuit voor op afstand bestuurbare miniatuurauto’s en zoals elk Brabants dorp een carnavalsvereniging. De lekkerste Brabantse eierkoeken haalt u natuurlijk bij de plaatselijke bakker: Bakhuys Emma.

Verhuizen naar Nieuwkuijk

Heeft u plannen om in dit prachtige dorp te gaan wonen voor de rust en ontspanning? Zorg er dan ook voor uw verhuizing naar Nieuwkuijk ook ontspannen verloopt. Met Verhuisbedrijf Eduard Strang kunt u er altijd op rekenen dat uw verhuizing op rolletjes verloopt! Met onze moderne verhuisapparatuur en vakkundige verhuizers verhuizen wij uw dierbare spullen veilig naar uw nieuwe huis in Nieuwkuijk. Ons verhuisbedrijf kent vele voordelen:

 • Ervaring sinds 1881
 • Zichtbare kwaliteit
 • Begeleiding van A tot Z
 • Zeer betrouwbaar
 • Erkende Verhuizer
 • Uitgebreide dienstverlening

Gaat u verhuizen met ons verhuisbedrijf van of naar Nieuwkuijk dan is uw inboedel tijdens de verhuizing ook nog een verzekerd!

Het was niet veel maar ik had veel kwetsbare meubels en kunst, daar is veel aandacht en zorg aangegeven en heb hierdoor de verhuizing als zeer plezierig ervaren!

Annemiek uit : Strijp S Eindhoven
9,6

De kosten van een verhuizing naar Nieuwkuijk

De kosten van uw verhuizing naar Nieuwkuijk hangt af van een aantal dingen. Zo bepalen uw wensen een deel van de prijs, maar ook het volume van het verhuisgoed. Ook aanvullende werkzaamheden zoals het tijdelijk opslaan van meubels in onze opslag, het inhuren van een van handyman en het gebruikmaken van onze inpakservice hebben invloed op het kostenplaatje. Wat uw verhuiswensen ook zijn, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Verhuisbedrijf Strang voor al uw handige verhuisdiensten en opslagmogelijkheden

Uw oude woning opleverklaar maken? Gordijnen, schilderijen of lampen ophangen in uw nieuwe woning? Uw inboedel tijdelijk opslaan? Overbodige spullen uit uw oude huis wegbrengen naar de kringloop of de stort? Geen probleem! Wij doen nog veel meer dan alleen verhuizen. Bekijk onze handige verhuisdiensten en onze opslagmogelijkheden eens. Wat voor verhuisdienst u nodig heeft tijdens uw verhuizing van of naar Nieuwkuijk: Eduard Strang Verhuizingen staat voor uw klaar!

Meer weten of heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Onze verhuis experts helpen u graag verder met onze verhuisdiensten voor uw verhuizing van of naar Nieuwkuijk!