Verhuisbedrijf Noord-Brabant

Verhuisbedrijf Noord-Brabant

Verhuizen is zoveel meer dan alleen het verplaatsen van spullen. Het is een ingrijpend proces waarbij er vaak meer beren op de weg worden gezien dan nodig. En dan is het fijn als er een professional in de buurt is die u precies vertelt wat er nodig is. Met onze complete verhuisservices hoeft u alleen nog maar te denken aan uw nieuwe huis en het nieuwe hoofdstuk dat komen gaat.

Als u het zelf de verhuizing goed wilt doen, komt er veel organisatie bij kijken. En dat wilt u, want het is zonde als uw eigendommen tijdens de reis kapotgaan door onervaren partners. Bij Eduard Strang Verhuizingen zorgen we ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe plekje. U maakt het lijstje met wensen, wij vinken ze voor u af én denken met u mee.

Zo kunt u op de dag van verhuizing bezig zijn met wat écht belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat u dat kunt doen met uw eigen spullen om u heen, precies waar u ze hebben wilt. Persoonlijk, professioneel en vooral stressloos. Want er zijn al genoeg andere dingen waar u zich mee bezig moet houden.

Verhuizen naar Noord-Brabant

Eduard Strang Verhuizingen is een familiebedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in het verhuizen van bedrijven en gezinnen. Van begin tot eind nemen wij alle zorgen voor u uit handen. Maar waar gaat de reis dan naartoe? Noord-Brabant is een provincie waar we u met liefde naartoe verhuizen. Deze bruisende provincie is een feest om in te zijn en biedt ook voor veel bedrijven ontzettend veel mogelijkheden.

Door de omvang is er altijd wat te doen voor volwassenen en kinderen, maar ook voor het bedrijfsleven biedt het ontzettend veel kansen. Veel bedrijven hebben zich hier gevestigd om door te kunnen groeien. De prijzen liggen lager dan in Amsterdam en dat maakt het interessant. De bereikbaarheid is namelijk nog beter dan in de randstad. Maar het verhuizen vergt het wel wat zorg, want zelf (onervaren) met vrachtwagens manoeuvreren in de smalle straten kunnen we u niet aanraden.

Wat we u echter wél aanraden, is het bezoeken van de leuke bezienswaardigheden in Noord-Brabant. Er zijn meerdere natuurparken te vinden, net als dierentuinen en musea. Bergen op Zoom, Safaripark Beekse Bergen, Oorlogsmuseum Overloon en nog veel meer. Er zijn nog veel meer redenen om te verhuizen naar Brabant.

Van Den Bosch tot aan Drimmelen

Onze verhuizers kennen elk hoekje van Noord-Brabant. Van Drimmelen tot Den Bosch, Vught en natuurlijk Eindhoven. Onze verhuisservice gaat dan ook tot alle hoeken van deze prachtige steden. Wilt u graag verhuizen naar Brabant, maar wilt u eerst graag weten hoe dat in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op en we laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

De verhuizers van Eduard Strang Verhuizingen

Eduard Strang Verhuizingen is een echt familiebedrijf gevestigd in Vught. We gaan mee in de tijd en hechten (onveranderd met de tijd) nog altijd ontzettend veel waarde aan klantenservice. We weten als geen ander wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken en we nemen die zorgen graag van u over. Voordat we een plan van aanpak maken, komen we daarom graag bij u langs voor een kop koffie. Dan kunt u ons precies laten zien wat er allemaal mee moet en wat voor u belangrijk is.

Uiteraard is het ook mogelijk om dit virtueel met ons te doen. Via de telefoon kijken we graag met u mee terwijl u ons een rondleiding door de woning geeft. Veilig én efficiënt. We hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van gezinnen, bedrijven en het tijdelijk opslaan van eigendommen. Heeft u ook behoefte aan een inpak- en demontageservice? Dat is allemaal mogelijk. Van begin tot eind nemen wij het verhuizen voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is zeggen waar u het wilt hebben.

Zowel internationaal en internationaal verhuizing is aan ons besteed. Neem gerust contact op voor het plannen van een taxatiegesprek. Dan kunt u zich weer focussen op de dagelijkse werkzaamheden!

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!