Verhuisbedrijf Portugal

Verhuisbedrijf Portugal

Het meest zuidwestelijke land van Europa is Portugal. Qua oppervlakte is Portugal twee keer zo groot als Nederland, maar met een kleine elf miljoen inwoners is het minder dichtbevolkt. Portugal ligt aan de Atlantische Oceaan, heeft daardoor een maritiem karakter en is, mede dankzij het aangename klimaat, zeer geliefd als vakantieland.

Verhuizen naar Portugal

Lissabon Portugal

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

De grote aantrekkingskracht van Portugal

Het mooie weer en de prachtige, kleurrijke plaatsjes en steden zijn twee van de belangrijkste redenen waarom mensen graag naar Portugal verhuizen. Vooral de Algarve, Madeira en de Azoren zijn geliefde bestemmingen. Verder heeft Portugal een heel eigen cultuur, waarin goed eten een belangrijke rol speelt. Portugezen zijn dol op vlees en vis en weten precies hoe je de lekkerste gerechten bereidt. Daarnaast houden de Portugezen ook wel van een potje voetbal.

De samenstelling van de bevolking van Portugal

De bevolking van Portugal bestaat uit bijna elf miljoen mensen. Tien procent van de Portugezen woont in Lissabon en Porto (dit zijn tevens twee van de drie grootste steden van Portugal), terwijl de helft van alle inwoners van Portugal juist in kleine dorpjes woont. Wel is er een verschuiving zichtbaar: steeds meer Portugezen verhuizen naar de stad. Het zuiden van Portugal en het achterland van de kuststrook zijn veruit het minst dichtbevolkt.

Waarom verhuizen mensen naar Portugal?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen verhuizen naar Portugal. Een belangrijke reden is het aangename klimaat. Mensen die de kou in Nederland willen ontvluchten, vinden in Portugal een uitstekend alternatief waar de zon doorgaans volop schijnt. Ook de prachtige plaatsen en steden in Portugal hebben iets eigens. De authenticiteit van het land is één van de belangrijkste aantrekkingskrachten van Portugal.

Ik heb niet veel mee hoeven te nemen voor de verhuizing naar Lissabon maar desondanks super fijn geholpen, bedankt

Froukje uit: Lissabon Portugal
9,6

Erfgoederen verhuizen naar Portugal

Wilt u uw erfgoederen verhuizen naar Portugal? Ook dan bent u bij Eduard Strang Verhuizingen aan het goede adres. Andersom kan het natuurlijk ook voorkomen dat u erfgoederen vanuit Portugal naar Nederland wilt verhuizen. Vanzelfsprekend neemt verhuisbedrijf Strang u die zorg ook graag uit handen.

Zorgeloos verhuizen naar Portugal met verhuisbedrijf Strang

Wat voor u ook de reden is om te verhuizen naar Portugal, de deskundige verhuizers van Eduard Strang Verhuizingen verzorgen uw verhuizing naar Portugal met alle liefde. Eduard Strang Verhuizingen verzorgt al sinds 1881 als internationaal verhuisbedrijf verhuizingen in binnen- en buitenland en maakt daarbij uitsluitend gebruik van ervaren verhuizers. Hierdoor zijn onze verhuizers in staat om u vlot en soepel naar Portugal te verhuizen. Wilt u ook verhuizen naar Portugal en vraagt u zich af wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!

Lissabon Algarve verhuizen-naar-Portugal-Eduard-Strang-verhuizingen-Pasteis-de-nata

pastei de nata: wie niet weet wat dit is mag niet naar Portugal verhuizen 😉

Maak kennis met Eduard Strang Verhuizingen en leer wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees alles over ons en onze diensten via onderstaande button.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!