Verhuisbedrijf Spanje

Verhuisbedrijf Spanje

Bij een verhuizing naar Spanje wilt u het liefst een verhuizing die gesmeerd verloopt. Hier is kwaliteit, ervaring en service voor nodig. Eduard Strang Verhuizingen is een verhuisbedrijf die u deze kwaliteit, ervaring en service biedt. En dat doen wij al sinds 1881.

Costa Brava Spanje

Ervaren Spanje-verhuizers

130 jaar geleden alweer startte de eerste generatie dit internationale verhuisbedrijf. En binnenkort neemt de vierde generatie alweer over! In deze jaren heeft Strang Verhuizingen veel ervaring opgedaan met verhuizingen naar Europese landen als Spanje. Wij zijn daar best een beetje trots op.

Ieder jaar maken onze verhuizers vele kilometers over onder andere de Carretera nacional, die ons door heel Spanje voeren. Wij laten uw verhuizing naar Spanje gesmeerd verlopen. Daar kunt u ons op vertrouwen!

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Een gesmeerde verhuizing naar Spanje

Wij zien geregeld verhuisbedrijven gebruikmaken van ingehuurd personeel en materieel voor de verhuizing. Dit scheelt in de kosten van uw verhuizing naar Spanje. Echter heeft deze manier van werken ook een keerzijde. Er gaat geregeld iets mis. Soms is de planning niet op orde en worden goederen onherroepelijk beschadigd of verloren.

Wij doen er alles aan om dergelijke nare verrassingen te voorkomen. Het verliezen van dierbare spullen is wel het laatste wat u wilt. Foto’s van vroeger bijvoorbeeld. Bij Strang Verhuizingen maken wij uitsluitend gebruik van ons eigen personeel, verhuiswagens en verpakkingsmateriaal. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de verhuizing naar Spanje zonder problemen verloopt.

Uitgebreide dienstverlening verhuizing naar Spanje

Naast het verhuizen van uw goederen bieden wij ook aanvullende diensten aan. Weten hoe u zonder zorgen verhuist naar Spanje? Bel ons gerust op 073-6563300 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

verhuizen-naar-Spanje terug naar Nederland Emigreren naar Spanje Spaanse kust overwinteren Costa Brava Malaga Barcelona Eduard Strang verhuizingen Vught Den Bosch

Maak kennis met Eduard Strang Verhuizingen en leer wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees alles over ons en onze diensten via onderstaande button.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!