Verhuisbedrijf Tilburg

Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding
Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding

Verhuisbedrijf in Tilburg

Zoekt u een verhuisbedrijf in Tilburg, omdat u wilt verhuizen naar, uit of binnen Tilburg? Eduard Strang Verhuizingen is al meer dan 130 jaar bekend als een gerenommeerd en betrouwbaar verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven voor Tilburg en omliggende regio. Daarnaast behoren ook internationale verhuizingen, opslag van uw inboedel, seniorenverhuizingen, pianoverhuizingen en andere bijzondere verhuisopdrachten tot ons dagelijks werk. Particulieren en ondernemers schakelen ons regelmatig in voor verhuizen tegen een scherpe prijs in Tilburg en omliggende gemeentes als Oisterwijk, Goirle, Moergestel, Loon Op Zand, Gilze of Helvoirt.

Waarom verhuizen naar Tilburg?

Verhuizen-naar-Tilburg

Steeds meer mensen willen een woning huren of kopen in Tilburg. Het is dan ook een vitale stad die iedereen van jong tot oud aanspreekt. Tilburg is de zevende stad van Nederland, provinciehoofdstad en zo’n beetje de gezelligste stad van Zuid-Nederland, en dat komt niet alleen door de grootste kermis van Nederland of het vieren van carnaval. U treft hier dus die typerende Brabantse gezelligheid, maar daarnaast is er ook de heerlijke rust van bijvoorbeeld de mooie natuur, denk maar aan het nabij gelegen Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ook zijn er verschillende bijzondere kerken, musea, restaurants en uitgaansgelegenheden voor jong en oud. Er is voldoende werkgelegenheid in allerlei sectoren. Dat u wilt verhuizen naar Tilburg en dus een verhuisbedrijf in omgeving Tilburg zoekt snappen wij daarom maar al te goed!

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen met uw verhuizing naar, uit of binnen Tilburg?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Wat zijn de voordelen van ons verhuisbedrijf bij verhuizing Tilburg?

Als u in zee gaat met een van de bekendste verhuizers van Noord-Brabant mag u ervan uitgaan dat wij ons vak verstaan. Daarom noemen we hieronder onze acht voordelen:

 • Meer dan 130 jaar ervaring met verhuizingen in of vanuit Brabant.
 • We begeleiden u van A tot Z, eventueel met diensten als het monteren of demonteren van gordijnen, kasten of andere zaken. Denk ook aan een piano verhuizen.
 • Ons personeel is gediplomeerd en we beschikken over alle keurmerken en certificaten. Onze medewerkers zijn goed op elkaar ingespeelde teams, geselecteerd op communicatie en representativiteit.
 • Ook verzorgen wij verhuizingen naar het buitenland. Vanuit Tilburg deden wij talloze internationale verhuizingen naar bijvoorbeeld Duitsland, België, Frankrijk of Zwitserland.
 • Wij kunnen elke verhuizing van elke denkbare omvang voor u verrichten.
 • Wij bieden u desgewenst een veilige en professionele opslag van inboedel aan, bijvoorbeeld als u eerst nog een verhuizing in uw nieuwe woning wil doen.
 • Spoedverhuizingen zijn mogelijk, evenals verhuizingen in het weekend.
 • Wij verzorgen veel verhuizingen voor ouderen. Dit noemen wij seniorenverhuizingen. Niet voor niets zijn wij daarom samenwerkingspartner van Woonlandschap de Leyhoeve.

vanaf de Reeshof naar de Piushaven, echt fijne verhuizers met veel zorg voor de schilderijen en de nieuwe tv

familie Ketelaars uit Tilburg
9,6

De grote aantrekkingskracht van een stad als Tilburg op nieuwe inwoners

Tilburg heeft een rijke geschiedenis. In de Tweede Wereldoorlog zijn er in Tilburg veel bombardementen geweest, waardoor de stad al vele jaren bezig is met de aanleg van nieuwe aantrekkelijke inbreidingslocaties, waardoor het inwoneraantal inmiddels bijna de 220.000 passeert. Behalve nieuwbouw gaat het hier ook om bijzondere architectuur, denk maar aan de enorme woontorens als de Stadsheer en de Westpoint-woontoren. De binnenstad heeft weliswaar zijn middeleeuwse kern niet meer, maar kende de afgelopen jaren diverse mooie verbeteringen. In 2019 werd bijvoorbeeld het prestigieuze project ‘Spoorzone’ opgeleverd, een industrieel complex dat nu een gecombineerde bibliotheek en horeca-hotspot is. Bekende wijken in Tilburg waarmee wij als verhuisbedrijf vaak te doen hebben zijn de Vossenberg, het Zand, Reeshof of het Wandelbos. Er is een zeer goed voorzieningsniveau in Tilburg van scholen, winkels, medische zorg, natuur, cultuur en kunst. Door de goede treinverbindingen bent u al snel in België, Breda of Den Bosch.

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Tilburg?

Verhuizers in Tilburg, waar kan ik een goede vinden? Welk verhuisbedrijf in Tilburg, Eindhoven of overig Brabant is het beste? Waar kan ik een verhuizer vinden die voordelig maar ook goed en betrouwbaar is? Het liefst ook nog een bedrijf dat voldoet aan de regels van Erkende Verhuizers. Het antwoord is Eduard Strang Verhuizingen in het nabij gelegen Vught. Wij zijn kind aan huis in deze stad en zijn zeer regelmatig betrokken bij verhuizingen in Tilburg, variërend van burgers en bedrijven tot scholen en overheidsinstanties. Sinds 1881 staan wij voor u klaar in Tilburg en overig Brabant.

Neem contact met ons op voor offerte of vragen over verhuizen naar Tilburg

Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie of advies met betrekking tot een verhuizing naar, uit of binnen Tilburg? Onze klantenservice is u graag van dienst voor particuliere verhuizingen of bedrijfsverhuizingen. Vraag ons gerust om een offerte of neem direct contact met ons op.

Advies over uw verhuizing in Tilburg?

Heeft u een verhuizing van, in of naar Tilburg in de planning staan en wilt u deskundig advies van een verhuisbedrijf met ervaring? Bel gerust, wij staan voor u klaar!