Verhuisbedrijf USA

Verhuisbedrijf Verenigde Staten(USA)

Voor het werk naar de USA

Als Expat uitgezonden worden of u gaat een bedrijf starten in Amerika?
De tijd waarin de verhuizing geregeld moet worden staat vaak onderdruk. En anderzijds is het belang dat de verhuizing vlekkeloos verloopt groot. Daarom begeleiden wij als internationale verhuizer voor u het gehele verhuisproces inclusief de afhandeling van al het papierwerk. Onze service kan verder uitgebreid worden met Receloation Service: zoals de huisvesting, scholing, verblijfsvergunningen, financiële en fiscale ondersteuning. Een expat-contract is vaak voor een periode van 2 tot 3 jaar. Na deze periode verhuizen en begeleiden wij u weer verder. Naar de volgende bestemming en dat hoeft natuurlijk niet per definitie terug naar Nederland te zijn.

New York USA move verhuizing Eduard Strang

Emigreren naar de USA

Om allerlei persoonlijke redenen verhuizen wij individuele personen en gezinnen naar Amerika. Maar omdat het echt niet nodig is om een complete zeecontainer te boeken, hebben wij een veel gebruikt alternatief. Tegenwoordig zetten wij groupage containers in met verschillende deelladingen, om zo ook kleine zendingen betaalbaar te kunnen versturen. Maar ongeacht het volume dat wij voor u verhuizen: we verzorgen alles van huis tot huis, inclusief de douane afhandeling.

emigreren naar de USA Amerika US met Eduard Strang Verhuizingen

Erfgoederen verschepen naar de USA of vanuit de USA naar Nederland (of EU)

Onder bepaalde omstandigheden is het mogelijk om zonder invoerheffingen en belastingen goederen te importeren. Naast het verplaatsen van de vaste woon- en verblijfplaats: een verhuizing, is het mogelijk om een erfenis te verhuizen onder dezelfde condities. Omdat de regels erg strikt zijn en het niet in een paar regels samen te vatten is, vragen wij u om met ons contact op te nemen voor een verdere toelichting.

Last Will and Testament erfgoederen tussen Nederland en de USA verschepen

Kunst en kwetsbare goederen verhuizen

Bij kunst en antiek kan dat gaan om reizende exposities, door verschillende landen, al dan niet met een terugkeer naar Nederland. Naast de verschillende verpakkingen en bekistingen spelen de begeleildings-/douanepapieren een belangrijke rol. Het voeren van een perfecte administratie en de technische in- en uitvoer is een kunst apart.

Eduard Strang verhuizingen Kollenburg Antiquairs Kunstvervoer en speciale verpakkingen verpakkingen voor verschepingen tussen de USA Amerika en Nederland

Voertuigen naar de USA verschepen

Het mag wellicht zo niet geschreven worden, maar de Amerikaanse overheid heeft graag dat u uw auto lokaal koopt en niet als onderdeel van een verhuizing mee neemt. De lokale wetten zijn zo opgesteld dat het (op een uitzondering na) bijna onmogelijk is om een voertuig mee te nemen naar de USA.

Bijvoorbeeld: u heeft in Nederland een Ford Mustang gekocht (voor de Europese afzetmarkt geproduceerd), mits het ondertussen geen oldtimer is, dan raden wij het verschepen naar de USA af. In het geval dat u eerder officieel in de USA gewoond heeft en daar bijvoorbeeld een BMW gekocht heeft en vervolgens naar Nederland verhuisd bent, is de kans juist groot dat u invoerrechtenvrij deze auto weer mee mag nemen als onderdeel van de inboedel. Verwarrend, zult u denken. Het is dus zaak alles vooraf door grondig uit te zoeken en wij komen dan ook met een duidelijk verschepingsadvies.

Ford mustang 2020 Eduard Strang verhuizingen verhuizing auto USA naar Nederland

BELANGRIJKE UPDATE: Regels opnieuw aangescherpt voor import zendingen USA !

De Amerikaanse overheid doet er alles aan om alleen correcte zendingen toe te laten. De laatste verscherping zorgt er voor dat ruim een week voor de verscheping alle benodigde documenten (met het vertrekadres en definitieve aankomstadres) in het bezit van US Customs dienen te zijn. Het overhandigen van niet correcte/volledige informatie heeft inmiddels al geleid tot boetes van $ 5.000,- en hoger. Gelukkig nog niet bij onze klanten maar wij waken er natuurlijk wel voor om dit te voorkomen.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op!

Eduard Strang Verhuizingen | Den Bosch

Golden gate bridge Maersk verhuizen tussen USA US Amerika en Nederland Eduard Strang verhuizingen Vught

.

Maak kennis met Eduard Strang Verhuizingen en leer wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees alles over ons en onze diensten via onderstaande button.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!