Verhuisbedrijf Vlijmen

Verhuisbedrijf Vlijmen

Verhuizen naar Vlijmen met verhuisbedrijf Strang

Even ten westen van Den Bosch, langs de A59, ligt Vlijmen. Heeft u een woning gekocht in Vlijmen en gaat u binnenkort verhuizen naar Vlijmen? Voor een perfect verzorgde verhuizing hoeft u niet ver te zoeken: Eduard Strang verhuizingen is gevestigd in Vught en ons verhuisbedrijf is u graag van dienst! Ons verhuisbedrijf is opgericht in 1881. Dat betekent dat ons verhuisbedrijf al bijna anderhalve eeuw verhuizingen verzorgt, ook naar en vanuit Vlijmen.

Verhuisbedrijf Eduard Strang Vught verhuizen naar Vlijmen Heusden

 

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Verhuisbedrijf Strang verzorgt particuliere én zakelijke verhuizingen

verhuizen naar wonen in gemeente Heusden Vlijmen Eduard Strang verhuizingen SlaOpBijStrangSinds de oprichting van ons verhuisbedrijf in 1881 verzorgen onze verhuizers de meest uiteenlopende soorten verhuizingen. In Nederland hebben wij al honderden verhuizingen geregeld, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze expertise gaat echter veel verder dan alleen verhuizingen binnen Nederland. Zo hebben wij als internationaal verhuisbedrijf ook al talloze mensen en bedrijven mogen verhuizen naar Europese landen als Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Italië, maar ook overzee.

Voor de verhuizing van zorginstellingen werkt ons verhuisbedrijf met een speciaal team van opgeleide zorgverhuizers. Dit team van verhuizers – genaamd Unit de Zorg – verzorgt verhuizingen met de volle aandacht en zorg voor uw cliënten. Ook voor hen is verhuizen immers een hele gebeurtenis!

Waarom verhuizen naar Vlijmen met verhuisbedrijf Strang?

Verhuizen naar Vlijmen verloopt een stuk comfortabeler wanneer u uw verhuizing laat verzorgen door een verhuisbedrijf dat beschikt over bijna anderhalve eeuw aan verhuiservaring. Een greep uit de voordelen die ons verhuisbedrijf u biedt:

 • Ervaring sinds 1881
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Zichtbare kwaliteit
 • Erkende Verhuizer
 • Uiterst betrouwbaar
 • Uitgebreide dienstverlening

Ons verhuisbedrijf zorgt voor een punctuele voorbereiding van uw verhuizing naar Vlijmen en voert uw verhuizing vanzelfsprekend zeer professioneel uit. Natuurlijk kunt u tijdens en rondom uw verhuizing naar Vlijmen op elk gewenst moment terugvallen op de verhuizers van ons verhuisbedrijf. Zij helpen u graag!

verhuizen en wonen in gemeente Heusden Vlijmen Eduard Strang verhuizingen SlaOpBijStrang 2

Advies nodig over verhuizen naar Vlijmen?

Met bijna anderhalve eeuw aan verhuiservaring kunt u voor deskundig advies over verhuizen naar Vlijmen altijd bij ons terecht. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met ons verhuisbedrijf. U kunt ons telefonisch bereiken via 073 – 656 33 00. Ons verhuisbedrijf staat graag voor u klaar en beantwoordt met genoegen uw vragen over verhuizen naar Vlijmen.