Verhuisbedrijf Vught

Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding
Vrijblijvende offerte aanvragen?
 • Nationaal en internationaal
 • 140 jaar ervaring
 • Persoonlijke begeleiding

Verhuisbedrijf Vught

Bent u van plan om te verhuizen naar Vught of gaat u binnenkort vertrekken uit Vught omdat u elders een huis heeft gekocht? Het is altijd fijn om te weten dat u kunt vertrouwen op een professioneel verhuisbedrijf om uw verhuizing volledig ontspannen te laten verlopen. Veel mensen kiezen daarom voor Eduard Strang, Verhuisbedrijf Vught, om hun verhuizing te laten verzorgen. Ons verhuisbedrijf heeft bijna 150 jaar ervaring in het verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen vanuit, naar en binnen Vught.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Waarom kiezen voor Eduard Strang als verhuisbedrijf in Vught?

Wanneer u kiest voor Eduard Strang Verhuizingen, één van de meest bekende verhuisbedrijven in Brabant, staat het vast dat we ons vak verstaan. Met meer dan 130 jaar ervaring in onder andere verhuizingen naar en binnen Vught, bieden wij begeleiding van A tot Z voor zowel particulieren als ondernemingen. Wij bieden diverse diensten aan, zoals het demonteren van meubels of het bezemschoon opleveren van de oude woning.

Bij ons kunt u rekenen op uniek maatwerk, begeleid door één vaste contactpersoon. Ons erkende verhuisbedrijf beschikt over alle benodigde keurmerken en certificaten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in verhuizingen naar het buitenland. Vanuit Vught hebben wij al talloze verhuizingen verzorgd naar Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en landen buiten de EU.

Onze dienstverlening is geschikt voor verhuizingen van elke denkbare omvang. Wij werken met uitstekend personeel binnen goed op elkaar ingespeelde teams, waarbij vakmensen zijn geselecteerd op representativiteit en communicatie.

Eduard Strang gaat verder dan alleen het verhuizen van uw inboedel. Middels onze verschillende verhuisdiensten verzorgen we compleet van A tot Z uw verhuizing. U geeft aan waar behoefte aan is, en wij gaan voor u aan het werk. Kies zelf welke verhuisdiensten van Eduard Strang u wilt inzetten voor een soepele verhuizing.

Handymanservice

Verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen biedt naast vakkundige verhuizers ook een handige klusjesman service aan voor klusjes voor, tijdens of na uw verhuizing. De handyman kan onder andere gordijnen, schilderijen of hanglampen ophangen, meubels demonteren en monteren en kleine reparaties aan muren, meubels en sloten uitvoeren. Zo wordt u tijdens uw verhuizing volledig ontzorgd en wordt verhuizen een ontspannen ervaring.

De ervaren handyman is altijd uitgerust met het juiste gereedschap, dus u hoeft geen gereedschap in huis te hebben. Het uitvoeren van allerlei klusjes wordt vakkundig, efficiënt en op het moment dat u dat uitkomt uitgevoerd. De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat bij Eduard Strang Verhuizingen voorop en ze bieden verschillende opties aan zoals video-gesprekken, video-taxaties en online offertes.

Particuliere verhuizing

Onze verhuizers staan zeven dagen per week klaar om uw inboedel veilig en snel te verplaatsen. We helpen u bij het in- en uitpakken en de (de)montage van meubels. Niets is ons te min, we denken met u mee en streven ernaar om de beste verhuismethode voor u te vinden. Een verhuizing komt eigenlijk nooit goed uit, maar het kan een ontspannen dag worden als u het aan ons overlaat. Onze flexibele vakmensen ontzorgen u en zorgen ervoor dat uw kinderen zich vermaken. We zijn trots op de positieve feedback van onze klanten over onze vriendelijke en attente verhuizers.

Bedrijfsverhuizingen

Eduard Strang is gespecialiseerd in het efficiënt en vlekkeloos verhuizen van bedrijven en kantoren. Een bedrijfsverhuizing vergt extra aandacht voor planning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang vinden en werknemers minimale hinder ondervinden. We bieden ondersteuning bij de inventarisatie van wat wel en niet verhuisd moet worden, het in uw voordeel laten werken van de verhuizing, het efficiënt indelen van de verhuizing, de voorbereiding en nazorg, en het verantwoordelijk omgaan met overtollig meubilair.

Bovendien bieden we ondersteuning bij piekmomenten, communicatie met het eigen bedrijf, veiligheidsaspecten, het verhuizen van kwetsbare of kostbare objecten, het inzetten van gescreend personeel en het toepassen van efficiënte middelen en methodieken. We hebben ervaring met kantoorverhuizingen in diverse branches, waaronder zorg, overheid, musea, advocatuur, scholen, gemeenten, bedrijven, winkels, fabrieken, ziekenhuizen en financiële instellingen en banken.

Internationale verhuizingen

Eduard Strang Verhuizingen is een betrouwbaar en ervaren internationaal verhuisbedrijf dat bijna anderhalve eeuw internationale verhuizingen verzorgt, zowel binnen Europa als daarbuiten. We staat bekend om onze vakkundigheid, betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding, waarbij zij zowel particulieren als zakelijke klanten van A tot Z ondersteunen bij een internationale verhuizing.

Opslagruimte

Eduard Strang Verhuizingen biedt betrouwbare en veilige inboedelopslag voor particulieren en bedrijven. Of u nu uw huis verkoopklaar wilt maken, gaat verhuizen, gaat verbouwen of gewoon extra opbergruimte nodig hebt, Eduard Strang ontlast u van verhuizing tot aan tijdelijke opslagruimte voor uw spullen. We bieden goedkope 2m3 opslagboxen, ideaal voor het opslaan van ski-uitrusting, winterbanden of erfstukken, evenals opslagboxen van 9m3 voor grotere hoeveelheden huisraad of voorraden en speciale opslagruimtes op maat voor bijvoorbeeld piano’s. De kosten voor het huren van opslagruimte variëren, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die opgeslagen moeten worden. Uw spullen worden veilig opgeslagen in opslagboxen van hoge kwaliteit in een beveiligde en geklimatiseerde opslagloods in Vught.

Antiek verhuizen

Onze verhuizers zijn zeer ervaren in het verpakken, vervoeren en opslaan van kunst en antiek. We bieden transportdiensten voor zowel musea, kunsthandelaren en veilingen als particuliere verzamelaars en antiquairs. Eduard Strang Verhuizingen beschikt over speciale opslagruimtes die goed geconditioneerd zijn om de kunstwerken te beschermen tegen licht, temperatuur en vochtigheid. Daarnaast bieden we import- en exportdiensten van en naar het buitenland. We beschikken over een eigen douane-depot en werkt samen met een groot netwerk van kunstvervoerders over de hele wereld.

Maak kennis met Eduard Strang Verhuizingen en leer wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees alles over ons en onze diensten via onderstaande button.

Een verhuisbedrijf in Vught dat ook seniorenverhuizingen uitvoert

Bij Eduard Strang Verhuizingen zijn we gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. We begrijpen dat verhuizen naar een senioren- of zorgwoning veel stress en tijdsdruk kan veroorzaken, en daarom bieden we onze hulp aan ouderen aan bij de voorbereiding, de verhuizing zelf en zelfs na de verhuizing. We hebben veel kennis en ervaring om op een zo gestructureerd mogelijke manier te helpen.

Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we wat de wensen zijn en waar hulp bij nodig is. Het uitzoeken en sorteren van spullen kan veel tijd kosten, dus we helpen bij deze taken. We bieden ook opslag aan voor spullen die niet mee gaan naar de nieuwe woning.

Bij Eduard Strang Verhuizingen staat goede service hoog in het vaandel. We hebben een speciale verhuisverzekering met dekking tot maximaal €100.000 en voldoen aan het keurmerk Erkende Verhuizers, wat staat voor goede kwaliteit verhuizingen. Ons doel is om ouderen te helpen bij een zorgeloze en soepele verhuizing naar hun nieuwe woning.

Waarom verhuizen naar Vught?

Steeds meer mensen willen een woning huren of kopen in Vught. Het is dan ook een vitale stad die iedereen van jong tot oud aanspreekt. Vught is een gezellige plaats in Noord-Brabant, gelegen in de buurt van ‘s-Hertogenbosch. U treft hier dus die typerende Brabantse gezelligheid, maar daarnaast is er ook de heerlijke rust van bijvoorbeeld de natuur rondom de Vughtse Heide en het Bossche Broek. Ook zijn er verschillende bijzondere kerken, musea, restaurants en uitgaansgelegenheden voor jong en oud. Er is voldoende werkgelegenheid in allerlei sectoren. Dat u wilt verhuizen naar Vught en dus een verhuisbedrijf in omgeving Vught zoekt snappen wij daarom maar al te goed!

verhuizen naar Vught verhuizing binnen Vught inboedelopslag SlaOpBijStrang Eduard Strang Verhuizingen te Vught

Charlotte van Beuningen pand en uitkijk op nieuwbouw Charlotte van Beuningenlaan te Vught

Wat kost een verhuizing met Verhuisbedrijf Eduard Strang in Vught?

De prijs van een verhuizing is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid spullen die verhuisd moeten worden, de afstand van de verhuizing en de gewenste datum van de verhuizing. Een verhuizing kost gemiddeld tussen de €550 en €1.700. Bij Eduard Strang verhuizingen werken we altijd met een vooraf opgestelde offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Vught en omgeving?

Verhuizers in Vught, waar kan ik een goede vinden? Welk verhuisbedrijf in Vught, Den Bosch of overig Noord-Brabant is het beste? Waar kan ik een verhuizer vinden die voordelig maar ook goed en betrouwbaar is? Het liefst ook nog een bedrijf dat voldoet aan de regels van Erkende Verhuizers. Het antwoord is Eduard Strang Verhuizingen in Vught zelf. Wij zijn kind aan huis in deze stad en zijn zeer regelmatig betrokken bij verhuizingen in Vught en omgeving, variërend van burgers en bedrijven tot scholen en overheidsinstanties. Sinds 1881 staan wij voor u klaar in Vught en overig Noord-Brabant.

Hulp nodig bij uw verhuizing in Vught?

Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie of advies met betrekking tot een verhuizing naar, uit of binnen Vught? Onze klantenservice is u graag van dienst voor particuliere verhuizingen of bedrijfsverhuizingen. Vraag ons gerust om een offerte of neem direct contact met ons op.

Advies over uw verhuizing in Vught?

Heeft u een verhuizing van, in of naar Vught in de planning staan en wilt u deskundig advies van een verhuisbedrijf met ervaring? Bel gerust 073-656.33.00. Wij staan voor u klaar!