Verhuisbedrijf Zwitserland

Verhuisbedrijf Zwitserland

 

Verhuizen naar Zwitserland is een prachtige stap vol nieuwe mogelijkheden. Echter, zo’n verhuizing komt met uitdagingen. Bij Eduard Strang Verhuizingen begrijpen we dat als geen ander. Als uw verhuisbedrijf Zwitserland, staan wij klaar om deze overgang zo soepel mogelijk te maken. Wij bieden u de expertise en ondersteuning die nodig zijn om uw verhuizing efficiënt en zorgeloos te laten verlopen. Met Strang aan uw zijde wordt verhuizen naar het schilderachtige Zwitserland een avontuur om naar uit te kijken.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Sinds 1881 dé verhuizer van en naar Zwitserland

Eduard Strang Verhuizingen, gestart in 1881, heeft zich ontwikkeld tot dé ervaren verhuizer van en naar Zwitserland. Oorspronkelijk begonnen met paard en wagen, groeide ons familiebedrijf uit tot een specialist in internationale verhuizingen. Door de jaren heen, van generatie op generatie, hebben we ons vakmanschap verfijnd. De introductie van treintransport in 1920 en de focus op overzeese verhuizingen na de Tweede Wereldoorlog markeerden belangrijke mijlpalen in onze geschiedenis. Vandaag de dag combineren we ambachtelijke kwaliteit met innovatie. Dit maakt ons uw betrouwbare partner voor elke verhuizing, groot of klein. Met meer dan een eeuw ervaring garanderen wij een zorgeloze verhuisservice, van begin tot eind.

Waarom kiezen voor Eduard Strang als verhuisbedrijf naar Zwitserland?

Eduard Strang staat garant voor een zorgeloze verhuizing naar Zwitserland. Ontdek onze voordelen.

Erkende Verhuizer

verhuizen naar Zwitserland moving to Switzerland Swiss douane inklaring inboedel en auto invoeren douanedepot (2)

Als erkend verhuisbedrijf Zwitserland leveren wij kwaliteit en zekerheid. Uw bezittingen zijn in vertrouwde handen.

Extra verhuisservice

Bij Strang gaan we verder dan alleen goederen van A naar B brengen.

Certificaten

Wij voldoen aan internationale standaarden, zoals ISO 9001. Kwaliteit gegarandeerd.

 

“Erg fijn bedrijf! De mannen pakken alles keurig in en helpen goed al het materiaal op de goede plek te krijgen. Enorm fijn!”

Verhuisd van Gattikon (Zwitserland) naar Rotterdam

Particuliere verhuizingen van en naar Zwitserland

Kiest u voor Eduard Strang, dan kiest u voor een betrouwbaar particulier verhuisbedrijf Zwitserland. Wij begrijpen dat elke verhuizing uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor particuliere verhuizingen. Of het nu gaat om een appartement in de stad of een villa in de bergen, ons team zorgt voor een zorgeloze overgang. Met meer dan een eeuw ervaring garanderen wij een soepele verhuizing van uw persoonlijke bezittingen. Laat de complexiteit van internationaal verhuizen aan ons over. U kunt zich richten op uw nieuwe start in Zwitserland, terwijl wij zorgen voor de rest.

Zakelijk verhuisbedrijf Zwitserland

Voor zakelijke verhuizingen van en naar Zwitserland is Eduard Strang uw betrouwbare partner. Als gespecialiseerd zakelijk verhuisbedrijf Zwitserland begrijpen wij de unieke uitdagingen die bij bedrijfsverhuizingen komen kijken. Of het nu gaat om een klein kantoor of een groot bedrijfspand, wij zorgen voor een efficiënte en gestroomlijnde verhuizing. Onze ervaring stelt ons in staat om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen, met minimale downtime. Wij hanteren een zorgvuldige planning en coördinatie om te verzekeren dat uw zakelijke verhuizing vlot en volgens afspraak verloopt. Vertrouw op Eduard Strang voor een professionele aanpak van uw bedrijfsverhuizing naar Zwitserland.

Aanvullende diensten

Gaat u internationaal verhuizen? Bij Eduard Strang gaan we verder dan alleen uw goederen transporteren. Wij bieden ook aanvullende diensten om uw verhuizing van en naar Zwitserland volledig te ontzorgen.

Tussentijdse opslag voor uw verhuizing naar Zwitserland

Bij een verhuizing naar Zwitserland komt soms de behoefte aan tussentijdse opslag kijken. Eduard Strang Verhuizingen biedt veilige en flexibele opslagoplossingen. Uw bezittingen zijn veilig bij ons, voor zolang als nodig. Zo kunt u zonder zorgen de overgangsperiode overbruggen.

Handymanservice

Onze handymanservice maakt uw verhuizing naar Zwitserland nog gemakkelijker. Onze vakmensen helpen met het monteren van meubels, het ophangen van lampen of schilderijen en andere klusjes in uw nieuwe thuis. Een complete service voor een zorgeloze start.

Inpakservice

Onze inpakservice ontzorgt volledig bij uw verhuizing naar Zwitserland. Professionele inpakkers zorgen dat uw bezittingen veilig en systematisch worden verpakt. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een veilige aankomst van al uw spullen. Uw verhuizing wordt hiermee efficiënter en stressvrij.

boekendoos eduard strang verhuizingen vught den bosch

“Uitstekende service, hard werkende, efficiënte, bescheiden en beleefde verhuizers. Zij denken met je mee en kunnen snel schakelen. Komen afspraken na en hebben duidelijk vakkundige ervaring. Begripvol en vriendelijk, snel, efficiënt.”

Uw verhuizing naar Zwitserland compleet verzorgd

Met Eduard Strang is uw verhuizing naar Zwitserland van begin tot eind in vakkundige handen. Wij begrijpen dat verhuizen meer is dan alleen het transport van A naar B. Daarom bieden we een totaalpakket aan diensten aan, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van de zorgvuldige planning en het veilig inpakken van uw inboedel tot en met de levering en uitpakservice op locatie, ons team staat garant voor een soepele overgang. Kies voor het gemak en de zekerheid van een complete verzorging door Eduard Strang. Zo kunt u zich volledig richten op uw nieuwe start in Zwitserland, terwijl wij de rest regelen.

Ervaren verhuisbedrijf Zwitserland

Met meer dan een eeuw aan ervaring onderscheidt Eduard Strang Verhuizingen zich als een ervaren verhuisbedrijf voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen van en naar Zwitserland. Sinds de oprichting in 1881 heeft onze familie zich toegelegd op het meesterlijk begeleiden van internationale verhuizingen, waarbij Zwitserland altijd een prominente bestemming is geweest. Onze diepgaande kennis van de specifieke Zwitserse regelgeving en douane-eisen zorgt ervoor dat wij elk aspect van uw verhuizing vlekkeloos kunnen beheren.

Wat kost een verhuizing naar Zwitserland?

De kosten van een verhuizing naar Zwitserland kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de inboedel, de afstand, de gewenste extra diensten (zoals inpakservice of tussentijdse opslag), en specifieke wensen of eisen. Gezien deze variabiliteit is het essentieel om een persoonlijke, op maat gemaakte offerte aan te vragen om een nauwkeurige prijsindicatie te krijgen voor uw specifieke verhuizing. Bij Eduard Strang Verhuizingen bieden we een vrijblijvende offerte aan, waarbij we rekening houden met al uw wensen en behoeften om zo een helder en transparant mogelijk beeld te geven van de kosten. Op deze manier zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en kunt rekenen op een soepele overgang naar uw nieuwe thuis in Zwitserland.

Naar Zwitserland verhuizen met een erkende verhuizer?

De stap naar een nieuw leven in Zwitserland is spannend en vol mogelijkheden. Met Eduard Strang, verhuisbedrijf in Vught, kiest u voor een zorgeloze overgang, ondersteund door meer dan een eeuw aan expertise. Als erkend verhuisbedrijf weten wij precies hoe we uw verhuizing soepel en efficiënt kunnen laten verlopen, met respect voor uw persoonlijke wensen en bezittingen. Bent u klaar voor een nieuwe start in Zwitserland zonder de stress van de verhuizing? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan bij Eduard Strang Verhuizingen en zet de eerste stap naar een zorgeloze toekomst in uw nieuwe thuisland.

Uw verhuizing naar Zwitserland in kaart?

Wilt u graag alle ins & outs van uw verhuizing naar Zwitserland in kaart brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 073-6563300 of neem op een andere manier contact op. Wij zijn blij u te helpen!