Verhuisbedrijf Zwitserland

Verhuisbedrijf Zwitserland

Een verhuizing naar Zwitserland is anders dan een verhuizing naar een ander Europees land. Zwitserland valt niet onder de regelgeving van de Europese Unie. Er gelden andere eisen voor u. Eduard Strang Verhuizingen heeft al vele mensen naar Zwitserland verhuist. Vooral vanaf de jaren tachtig is dit aantal enorm gegroeid. Wij kunnen dus gerust vertellen dat wij de nodige kennis en ervaring in huis hebben.

verhuizen naar Zwitserland moving to Switzerland Swiss douane inklaring inboedel en auto invoeren douanedepot (2)

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Ervaring verhuizingen naar Zwitserland

130 jaar geleden alweer startte de eerste generatie van de familie Strang dit verhuisbedrijf. En binnenkort neemt de vierde generatie het alweer over! In deze jaren heeft Strang Verhuizingen veel ervaring opgedaan met verhuizingen. Onder andere naar Zwitserland.

Wij weten precies aan welke Zwitserse eisen u moet voldoen en hoe u dit moet regelen. U kunt rekenen op de hulp en ondersteuning van Strang Verhuizingen. Hiermee durven wij ons best onderscheidend te noemen tegenover andere verhuizers.

Verhuizing naar Zwitserland verloopt soepel

Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk de voorbereidingen zijn voor een verhuizing. Vooral wanneer het gaat om Zwitserland. Mede door dit gegeven maken wij alleen gebruik van ons eigen verpakkingsmateriaal, verhuiswagens en personeel.

Dit doet namelijk niet ieder internationaal verhuisbedrijf. Vaak wordt er materieel en personeel ingehuurd om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Dit heeft echter ook een keerzijde. Het gebeurt nog wel eens dat er spullen beschadigd of verloren raken. Door onze manier van werken garanderen wij dat uw verhuizing naar Zwitserland zonder problemen verloopt. Daar kunt u op vertrouwen!

Uw verhuizing naar Zwitserland in kaart?

Wilt u graag alle ins & outs van uw verhuizing naar Zwitserland in kaart brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 073 200 5010 of neem op een andere manier contact op. Wij zijn blij u te helpen!

verhuizen naar Zwitserland moving to Switzerland Swiss douane inklaring inboedel en auto invoeren douanedepot (2)

Maak kennis met Eduard Strang Verhuizingen en leer wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees alles over ons en onze diensten via onderstaande button.

Uw verhuizing naar Zwitserland in kaart?

Wilt u graag alle ins & outs van uw verhuizing naar Zwitserland in kaart brengen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 073-6563300 of neem op een andere manier contact op. Wij zijn blij u te helpen!