Verhuisbedrijf in…

Verhuisbedrijf

Hoe vindt u nu het juiste verhuisbedrijf voor uw verhuizing? U wilt natuurlijk zekerheid over het verloop van uw verhuizing. Strang Verhuizingen is onderdeel van de Erkende Verhuizers en is opgericht in 1881. Al meer dan 130 jaar lang verzorgen wij met succes uiteenlopende verhuizingen. Aan kennis en professionaliteit ontbreekt het ons niet. En daar maken wij geen geheim van.

Waarom verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen?

Strang Verhuizingen heeft in de afgelopen 130 jaar ervaring opgedaan met uiteenlopende soorten verhuizingen. Als internationaal verhuisbedrijf hebben wij al vele mensen verhuist naar landen als Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland en overzee.
Onze expertise ligt echter niet alleen in het buitenland. Ook binnen Nederland hebben wij al honderden verhuizingen met succes uitgevoerd. Zowel voor bedrijven als overheidsinstellingen.

Voordelen verhuisbedrijf Strang Verhuizingen

Een verhuisbedrijf met meer dan 130 jaar ervaring heeft zo de nodige voordelen. Deze voordelen nemen de stress en hectiek van uw verhuizing grotendeels weg.

  • Ruim 130 jaar ervaring
  • Zichtbare kwaliteit
  • Begeleiding van a tot z
  • Uiterst betrouwbaar
  • Erkend Verhuisbedijf
  • Uitgebreide diensten

Uw verhuizing wordt tot in de kleinste details voorbereid en uitgevoerd. En op ieder gewenst moment kunt u terugvallen op onze verhuizers.

Advies over uw verhuizing?

Heeft u een verhuizing in de planning staan en wilt u deskundig advies van een verhuisbedrijf met ervaring? Bel gerust 073-656.33.00. Wij staan voor u klaar!