Verhuisdiensten

Onze verhuisdiensten

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Dat geeft stress en onrust. Er zijn zoveel zaken om over na te denken. Maar niet met onze verhuisdiensten. Wij nemen u alles uit handen en zorgen voor een soepele verhuizing. Hieronder volgt een overzicht van de verhuisdiensten van internationaal verhuisbedrijf Eduard Strang verhuizingen.

kroonluchter vervoer

Handyman service

Onze handyman voert bijna alle mogelijke klussen voor u uit. Zoals het afhalen en ophangen van schilderijen en spiegels. Of het demonteren en monteren van meubels en het aansluiten van de TV en alle bijbehorende apparaten. Ergens een kleine beschadiging gezien? Ook dat herstelt onze handyman met plezier.

Inpakservice

De grootste klus begint eigenlijk al ver voor de daadwerkelijke verhuizing. Het inpakken vergt een hoop tijd en energie. Met onze inpakservice laat u het over aan de vakmensen van Eduard Strang verhuizingen. We pakken alles voor u in, zodat alles klaar staat om verhuisd te worden. Wij weten precies hoe we breekbare spullen in moeten pakken, om de kans op schade te minimaliseren.

piano vervoer Eduard Strang verhuizingen Vught Den BoschPiano verhuizen

Een práchtig  instrument maar een piano verhuizen kan lastig zijn. Ze zijn groot, duur én kwetsbaar. Geen nood. Wij weten precies hoe een piano vervoerd moet worden zodat hij heel overkomt.

Antiek en kunst

Antiek en kunstobjecten verhuizen moet met de grootst mogelijke zorg gebeuren. Onze vakmensen weten precies hoe ze dit aan moeten pakken. Alle objecten worden op maat verpakt met zuurvrije verpakkingsmaterialen. Vervolgens worden de objecten vervoerd in een kunstwagen. Deze speciale verhuiswagen beschikt over geïsoleerde wanden en klimaatregeling. De goede beveiliging zorgt ervoor dat uw objecten veilig op de nieuwe bestemming aankomen.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

erfenis verhuizen wereldwijd erfgoederen verpakken eduard strang verhuizingen Vught Nederland Den BoschErfenis verhuizen

Wanneer een dierbare overlijdt, kan het zijn dat u plots een inboedel erft. Soms is er haast geboden bij de verhuizing. Bijvoorbeeld wanneer de inboedel ineen verzorgingstehuis staat. Bij Strang zorgen we voor een snelle en soepele erfgoedverhuizing. Ook wanneer de goederen in het buitenland staan.

Kleine verhuizingen

Een kleine verhuizing kan voor iedereen een andere betekenis hebben. U verhuist bijvoorbeeld naar het buitenland, en neem alleen uw persoonlijke eigendommen mee. Misschien gaat u kleiner wonen, of gaat het uitsluitend om een aantal kunstobjecten. Ook voor een kleine verhuizing bent u bij ons meer dan welkom.

Seniorenverhuizing

Verhuist u binnenkort naar een seniorenwoning? Bijvoorbeeld omdat u alles gelijkvloers wil hebben. Dat is wel zo prettig wanneer u een dagje ouder wordt. Een hele dag sjouwen met meubels en dozen ziet u vast niet meer zitten. Met onze seniorenverhuizing wordt alles voor u geregeld.

verhuisdozen kopen verhuisdoos extra sterk stevig doos professioneel vouwdoos Eduard Strang verhuizingen Vught Den Bosch NederlandVerhuisdozen

De juiste verhuisdozen zijn essentieel voor een soepele verhuizing. Bij Strang hebben we verschillende soorten verhuisdozen. Bijvoorbeeld speciaal voor wijnflessen en voor kleding. Besparen op dozen? We bieden ook gebruikte verhuisdozen aan. Daarnaast hebben we inpakpapier, verhuisdekens, folie en plakband.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!