Handyman

Handyman service tijdens uw verhuizing

Gordijnen, schilderijen of hanglampen ophangen, uw oude woning opleverklaar maken… Heeft u geen tijd of zin in dit soort klusjes voor, tijdens of na uw verhuizing? Of heeft uw twee linkerhanden? Maak dan gebruik van onze de handyman service! Naast vakkundige verhuizers werken er namelijk ook handige klusjesmannen bij verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen.

Voordelen van de handyman

Verhuizen is meer dan alleen maar spullen van de ene naar de andere plek brengen. Vaak wachten er allerlei klusjes op u zodra uw spullen zijn verhuisd en zijn er in de oude woning ook nog klusjes. Onze vakkundige handyman werkt alle klusjes af in uw oude en nieuwe woning, zodat alles in een mum van tijd werkt, hangt of staat zoals het hoort. Zo wordt u tijdens uw verhuizing volledig ontzorgd en wordt verhuizen een ontspannen ervaring.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

  • bij u thuis
  • video-gesprek en video-taxatie
  • online offerte
  • bij ons op het verhuisbedrijf
  • ik wil eerst graag een indicatie
  • ik heb advies nodig
image description

Werkwijze van de handyman

Onze handyman voert bijna alle mogelijke klusjes voor u uit tijdens uw verhuizing. Denk hierbij aan:

  • Afhalen en ophangen van schilderijen, spiegels en lampen.
  • Demonteren en monteren van meubels.
  • Televisies en audio-installaties opnieuw aansluiten.
  • Kleine reparaties aan muren, meubels en sloten.   

De ervaren handyman van Eduard Strang Verhuizingen is altijd uitgerust met het juiste gereedschap. U hoeft dus geen gereedschap in huis te hebben: met onze handyman service wordt alles voor u geregeld. Zo kunt u met een gerust gevoel het uitvoeren van allerlei klusjes uitbesteden. Vakkundig, efficiënt en wanneer u dat uit komt. 

Inhuren van de handyman service bij Eduard Strang Verhuizingen

handyman klussen verhuisbedrijf Eduard strang Vught Den BoschWilt u gebruik maken van onze handyman service? Dan schat onze verhuisadviseur tijdens de verhuistaxatie in hoe lang de handyman bezig is en wat voor soort werk hij moet doen. Aan de hand van de taxatie berekenen wij de prijs voor onze klusjesman. Gaat u helemaal niet verhuizen, maar heeft u wel een klusjesman nodig? Ook dan kunt u gebruik maken van de handyman service van ons verhuisbedrijf. 

Naast de handyman service hebben wij ook nog de handige inpakservice. Het inpakken vergt een hoop tijd en energie. Met onze inpakservice laat u het inpakken van uw spullen over aan de vakmensen van Eduard Strang verhuizingen zodat alles klaar staat om verhuisd te worden.

Heeft u vragen of wilt u contact?

Bent u benieuwd of onze handyman u kan helpen tijdens de verhuizing? Of heeft u interesse in een van onze andere verhuisdiensten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!