Inpakservice

Zorgeloos verhuizen? Kies voor de handige inpakservice

Van kopjes en bestek, tot aan de tv en een dressoir.. Alles moet mee tijdens een verhuizing. Heeft u eigenlijk geen idee waar u moet beginnen of geen tijd om zelf uw inboedel in te pakken? Maak dan gebruik van onze handige inpakservice. Onze vakkundige verhuizers pakken al uw spullen zorgvuldig in, zodat u er geen omkijken meer naar heeft tijdens het verhuizen.

Hoe werkt de inpakservice voor verhuizen?

Wanneer u kiest voor de inpakservice maken wij samen met u een plan voor het inpakken van al uw spullen. Onze ervaren en gediplomeerde verhuizers pakken kort voor de verhuisdag alles vakkundig in. Zodat uw spullen gegarandeerd schadevrij bij uw nieuwe woning aankomen. Heeft u een paar verhuisdozen nodig om zelf uw persoonlijke spullen in te pakken? Geen probleem natuurlijk! En als u wilt pakken we zelfs de spullen weer uit op de nieuwe locatie en zetten we ze op de juiste plek.

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

Voordelen van de inpakservice van Eduard Strang

Inpakken lijkt simpel, maar kennis en ervaring worden vaak gemist, waardoor er spullen zoek of beschadigd raken. Met de inpakservice van Eduard Strang verhuizingen hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Met de inpak verhuisservice:

  • Wordt het inpakken gedaan door vakmensen;
  • Worden uw spullen ingepakt met transportwaardig inpakmateriaal;
  • Zijn de goederen verzekerd.

Daarnaast bespaart u natuurlijk enorm veel tijd en energie als u gebruikt van onze inpakservice voor verhuizen. Bent u ook niet zo handig of besteed u dit liever uit? Dan kunnen onze vakmensen ook allerlei klusjes doen tijdens het inpakken en verhuizen met onze handymanservice.

Gebruik maken van de inpakservice van Eduard Strang

Wilt u gebruik maken van onze inpakservice? Vraag dan een offerte aan! Onze verhuisadviseur schat dan in hoe lang onze verhuizers bezig zijn en wat voor materiaal er nodig is om al uw spullen in te pakken. Aan de hand van de verhuistaxatie berekenen wij de prijs voor onze inpakservice. Wilt u toch liever zelf inpakken? Dan kunnen we de verhuisdozen, etiketten en al het andere benodigde materiaal leveren.

Vragen over onze inpakservice of andere verhuisdiensten

Bent u benieuwd naar onze inpakservice voor verhuizen? Of heeft u interesse in een van onze andere verhuisdiensten? Neem dan contact met ons op. Onze verhuisadviseurs helpen u graag!

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!