Kleine verhuizingen

Kleine verhuizingen uitbesteden aan
Eduard Strang Verhuizingen

U gaat verhuizen van Amsterdam naar Barcelona en u wilt maar een kleine inventaris meenemen. U gelooft in het principe van minimalisme en neemt het liefst alleen de essentiële zaken met u mee. Mocht u iets nodig zijn, dan schaft u het op de plaats van bestemming wel aan. U neemt alleen uw persoonlijke eigendommen mee en de prachtige serviesset die u van uw oma heeft geërfd. Of u nu verhuist van uw studentenkamer naar een groter huis, of van een grote woning naar een verzorgingstehuis, u wilt natuurlijk wel dat de verhuizing zo secuur mogelijk gebeurt. Besteed hierom (een deel van) uw verhuizing uit aan Eduard Strang Verhuizingen en u bent verzekerd van een uitstekende verhuizing!

Wat is een kleine verhuizing?

Iedereen verstaat iets anders onder een kleine verhuizing. Het kan gaan om een verhuizing naar het buitenland met een kleine inventaris, de bewuste keuze om kleiner te gaan wonen, het verhuizen van een antiek- of kunststuk, een erfenis of een verhuizing als gevolg van een scheiding of overlijden. Kortom: de term ‘kleine verhuizingen’ heeft voor iedereen net een wat andere betekenis. Wij adviseren u daarom om contact met ons op te nemen om samen door te nemen wat de mogelijkheden zijn voor uw verhuizing.

kleine-verhuizing-enkele-meubels-verhuizen-minimaal-Eduard-Strang-Verhuizingen

De verhuisservice van Eduard Strang

Onze verhuisdiensten draaien zeker niet alleen om het verzorgen van grote verhuizingen, we staan ook klaar voor ieder die haar kleine verhuizing door ons laat uitvoeren. Om ons heen horen we ook wel eens de uitspraak: “wat gek dat je dat als verhuizer zegt,” maar wij begrijpen dat het prettig kan zijn om uit principe weinig spullen te hebben. We kunnen ons dan ook prima voorstellen dat u ervoor kiest om niet al te veel spullen mee te nemen naar uw nieuwe woning.
Daarnaast verzorgen wij ook de verhuizing van een erfenis, grote stukken verhuizen en bieden wij (tijdelijke) opslag aan voor uw antieke kast of vleugel. Zo hoeft u – bij gebrek aan ruimte – geen afstand te doen van uw dierbare eigendommen.

De voordelen van onze verhuisservice

erfbelasting-verhuizen-erfgoederen-eduard-strang-verhuizingen-meubels-buitenlandBekijk hier alle voordelen die u krijgt wanneer u uw kleine verhuizing laat doen door Strang:

  • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw verhuizing, onze professionele verhuizers weten namelijk precies wat ze doen en ze beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Wij zijn een Erkende Verhuizer, dat houdt in dat u kunt rekenen op onze uitstekende service;
  • We bieden onze diensten al aan voor de verhuizing en/of opslag vanaf één stuk;
  • Eduard Strang Verhuizingen werkt met een speciale verhuisverzekering, die een hele ruime standaarddekking heeft en vervolgens geheel aan te passen is tot ieder bedrag (bijvoorbeeld bij kunstobjecten met een zeer hoge individuele waarde)

Kies voor Eduard Strang Verhuizingen

Bent u ervan overtuigd dat u uw (kleine) verhuizing wilt uitbesteden aan Strang? En bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan!

Verhuisofferte aanvragen

Laat uw kleine verhuizing ontzorgen door de ervaren verhuizers van Eduard Strang.