Antiek en kunst

Antiek en kunst

Kunst vervoer en opslag

Kunst is waardevol. Of u uw waardevolle schatten nu aankoopt of op zolder vindt, ze verdienen altijd de juiste zorg. Mocht u uw bezittingen willen vervoeren naar een nationale of internationale bestemming, of wilt u uw kunst opslaan? Dan biedt Eduard Strang Verhuizingen de beste en meest veilige service. We transporteren kunst en antiek voor zowel musea, beurzen, kunsthandelaars en kunstveilingen, maar ook voor particuliere verzamelaars en antiquairs. We garanderen u vakkundig transport van uw betekenisvolle kunst- en antiekstukken. We bieden een full service dienstverlening aan: van het verpakken tot aan het veilig afleveren van uw object(en). Bij Eduard Strang Verhuizingen staan zorgvuldigheid en discretie voorop!

Het transporteren van antiek en kunst

Daatselaar Fine Art & Antiques / PAN Amsterdam

Het transporteren van uw kostbare bezittingen vereist een speciale en zorgvuldige aanpak. Bij Strang Verhuizingen zijn we gespecialiseerd in het verpakken van kunst- en antiekstukken en het verhuizen hiervan. We verpakken uw waardevolle objecten op maat, we maken gebruik van o.a. zuurvrije verpakkingsmaterialen en hergebruiken deze indien mogelijk.

Antiek en kunst vervoer

Naast het veilig verpakken van uw bezittingen, vraagt ook het vervoeren hiervan een speciale aanpak en volledige toewijding. Ieder kunstobject is uniek en vraagt om een eigen procedure. Onze specialisten hebben de juiste kennis en ervaring, ze weten waar ze over praten en met welke bijzondere stukken ze werken. In de eerste plaats zijn wij verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kunststukken. Onze kunstwagens hebben geïsoleerde wanden, uw objecten worden zelfs geconditioneerd vervoert (tempartuur en vochtigheid) . Daarnaast zijn onze wagens goed beveiligd, zodat uw bezittingen ongedeerd op hun bestemming zullen aankomen. Eduard Strang Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf, ervaren en gespecialiseerd in kunst vervoer. We bieden u de juiste zekerheid, zodat u erop kunt vertrouwen dat wij uw kostbare bezittingen perfect afleveren.

Kollenburg Antiquairs / TEFAF Maastricht

Kunst depot en beheer

Heeft u kunststukken aangekocht en wilt u uw waardevolle objecten (tijdelijk) ergens anders bewaren? Bij Eduard Strang Verhuizingen worden uw waardevolle, antieke bezittingen veilig opgeslagen in onze speciale opslagruimtes. Onze depots zijn buitengewoon goed geconditioneerd. Zaken als temperatuur, licht en bevochtiging zijn zorgvuldig te reguleren. De opslagloods wordt extreem goed beveiligd en beheerd. Tevens beschikken wij over een officieel douane-depot Uw kunststukken zijn in de juiste handen bij Eduard Strang Verhuizingen.

Importeren en exporteren kunst en antiek

Eduard Strang Verhuizingen biedt hun verhuisdiensten, zoals een piano verhuizing, nationaal en internationaal aan. Importeert u uw bezittingen vanuit het buitenland of exporteert u ze vanuit Nederland? Dan komt er bij deze verhuizing meer kijken dan wanneer u uw waardevolle objecten binnen Nederland vervoert. Denk aan eventuele vergunningen, douanepapieren en verschepingskosten. Doordat wij over een eigen inpandig douane-depot beschikken kunnen objecten snel vanaf havens en vliegvelden naar ons veilige depot overbrengen om hier op verder afhandeling (douane-inklaring) af te wachten. Eduard Strang Verhuizingen kan ook hierbij een helpende hand bieden, doordat we met groot netwerk van kunstvervoerders overal ter wereld samen werken. We dragen ook de zorg voor de verzekeringen.

 

De persoonlijke begeleiding van uw verhuizing staat voorop

Hoe kunnen wij u helpen? / Wat is voor u het makkelijkste?

 • bij u thuis
 • video-gesprek en video-taxatie
 • online offerte
 • bij ons op het verhuisbedrijf
 • ik wil eerst graag een indicatie
 • ik heb advies nodig
image description

De voordelen van Eduard Strang op een rijtje

Het inschakelen van professionele Art Handling heeft diverse voordelen:

 • Eduard Strang Verhuizingen biedt een de grootste zekerheid van vervoer
 • We bieden het volledige pakket aan: van het verpakken van uw kunstobjecten tot en met de complete organisatie van het transport op de juiste bestemming
 • Onze goed getrainde en specialistische art-handlers zorgen voor het zorgvuldig vervoeren van uw bezit
 • We vervoeren zowel nationaal als internationaal, per weg, per zee en door de lucht
 • Speciaal geconditioneerd wagenpark, volgens de gestelde eisen van musea en bruikleengevers
 • Douane-depot voor kunstobjecten en antiek
 • Verzekeringen, all risk, lokaal- tot en met werelddekking
 • Maat werk voor particulieren, musea, bruikleengevers, antiquairs en kunsthandelaars
 • Behandeling van één enkel object tot een met een complete collectie
 • We garanderen uiterste discretie

Grote 24-lichts Empire Kroonluchter, 1815 Claude Galle, Kollenburg Antiquairs

(Alle benoemde relaties op deze pagina hebben uitdrukkelijk toestemming gegeven voor gebruik van hun namen en beeldmateriaal voor publicatie op deze webpagina van Eduard Strang. Geen van deze afbeeldingen mogen gebruikt worden door derden, in welke vorm dan ook. Het auteursrecht is van toepassing) 

Neem contact op

Wilt u uw kunstobjecten ook laten vervoeren door Eduard Strang Verhuizingen? Of wilt u uw antiek (tijdelijk) opslaan? Neem voor specifieke vragen en wensen contact met ons op via info@strang.nl of via 073 – 656 33 00. Of vraag direct een offerte aan.

Trotste partner van Het Noordbrabants Museum

Verhuisofferte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!